Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-15 (totaal 2447 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • Vrijwilliger Activiteiten Schakelpunt
  Voor onze sociëteit voor mensen met geheugenproblemen zoeken wij 2 enthousiaste vrijwilligers (m/v).
  De activiteiten staan gepland voor woensdag van 09.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00. Tevens is het mogelijk voor de deelnemers om tegen een kleine vergoeding een lunch te gebruiken van 12.00 tot 13.00 uur. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om onze deelnemers te begeleiden bij activiteiten als geheugentrainingen, gespreksgroepen of informatiemiddagen. De activiteiten vinden plaats in het Schakelpunt, een ontmoetingscentrum in de wijk Willemspark en Archipelbuurt.
  Werktijden zijn van 09.00 tot 13.00 uur en van 12.30 tot 16.30 uur.
  Per 1 september 2014 wordt het aanbod voor bovengenoemde doelgroep uitgebreid naar de dinsdag- en vrijdagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur. Ook voor deze middagen zoeken wij enthousiaste vrijwilligers
  Plaats: Den Haag
  Naam: Florence
  Dienstverband:
  Vrijwilligerswerk
 • Service Vrijwilliger
  Een Service Vrijwilliger binnen afdeling facilitaire dienst verricht de volgende werkzaamheden:
  • Ondersteunen van de vaste servicemedewerker op het ontmoetingsplein bij het serveren van koffie en thee in de koffiecorner;
  • Het verkopen van artikelen uit de huiswinkel op het ontmoetingsplein;
  • Ondersteunen van de restaurantmedewerker(s) tijdens lunchtijd (11.30 – 13.00 uur) en tijdens het avonddiner (17.00 – 19.00 uur);
  • Ondersteunen medewerkers kapsalon, pedicure en fysiotherapie met het halen en terugbrengen van bewoners van en naar de afdelingen.
  • Gezelligheid en ontspanning creëren.
  Plaats: Den Haag
  Naam: Florence
  Dienstverband:
  Vrijwilligerswerk
 • Docent Natuurkunde 2e graad

  Beschik jij over een lesbevoegdheid voor Natuurkunde 2e graad en ben jij per direct beschikbaar? Wij komen graag met jou in contact!

  Wij zijn voor onze opdrachtgevers in de provincie Overijssel regelmatig op zoek naar Docenten Natuurkunde 2e graad. Het gaat om tijdelijke en structurele banen.

  Plaats: Provincie Overijssel
  Naam: Daan BV
 • Docent Wiskunde 2e graad

  Beschik jij over een lesbevoegdheid voor Wiskunde 2e graad en ben jij met per direct beschikbaar? Wij zijn regelmatig op zoek naar Docenten Wiskunde 2e graad.

  Voor meerdere onderwijsinstellingen in de provincie Friesland zijn wij op zoek naar Docenten Wiskunde 2e graad. Het gaat om tijdelijke en structurele banen.

  Plaats: Provincie Friesland
  Naam: Daan BV
 • Docent NaSk

  Ben jij op zoek naar een baan in het voortgezet onderwijs en beschik jij over een lesbevoegdheid voor Natuurkunde en/ of Scheikunde 2e graad? Wij komen graag met jou in contact!

  Voor meerdere onderwijsinstellingen in de provincie Groningen zijn wij regelmatig op zoek naar Docenten NaSk. Het gaat om tijdelijke en structurele banen.

  Plaats: Provincie Groningen
  Naam: Daan BV
 • Docent Wiskunde 2e graad

  Op zoek naar een baan in het voortgezet onderwijs en beschik jij over een lesbevoegdheid voor Wiskunde 2e graad? Wij zijn voor meerdere onderwijsinstellingen op zoek naar Docenten Wiskunde.

  Voor meerdere opdrachtgevers in de provincie Overijssel zijn wij regelmatig op zoek naar Docenten Wiskunde 2e graad. Het gaat om zowel tijdelijke als structurele banen.  

  Plaats: Provincie Overijssel
  Naam: Daan BV
 • Allround installatiemonteur

  Voor een opdrachtgever van WerkTalent zijn wij op zoek naar ervaren allround installatiemonteurs in de regio van Zwolle/Lelystad.

  Plaats: Zwolle/Lelystad
  Naam: WerkTalent
 • Docent NaSk

  Beschik jij over een lesbevoegdheid voor Natuurkunde en/ of Scheikunde 2e graad en heb jij aantoonbare werkervaring in het voortgezet onderwijs? Wij zijn voor meerdere onderwijsinstellingen in Friesland op zoek naar Docenten NaSk. 

  Voor meerdere onderwijsinstellingen in Friesland zijn wij regelmatig op zoek naar Docenten NaSk. Het gaat om tijdelijke en structurele banen, de uren variëren van 8 - 16 lesuren per week. 

  Plaats: Provincie Friesland
  Naam: Daan BV
 • Docent Natuurkunde 2e graad

  Beschik jij over een lesbevoegdheid voor Natuurkunde 2e graad en heb jij ervaring in het voortgezet onderwijs? Wij zijn per direct op zoek naar een Docent Natuurkunde 2e graad!

  Voor meerdere onderwijsinstellingen in Drenthe zijn wij regelmatig op zoek naar Docenten Natuurkunde 2e graad. Het gaat om tijdelijke en structurele banen. 

  Plaats: Provincie Drenthe
  Naam: Daan BV
 • (Senior) Tandarts

  Voor onze praktijk in Zaltbommel met 10 behandelkamers zoeken wij een (Senior) Tandarts ter uitbreiding van het enthousiaste team.

  De werkzaamheden bestaan uit het onderzoeken en behandelen van gebitten. Je controleert of patiënten ziekten of afwijkingen hebben aan hun tanden, kiezen, tandvlees en slijmvliezen in de mondholte. Vult gaatjes, plaatst kronen en bruggen en trekt tanden en kiezen. Uiteraard geef je advies. Geen implantologie.

  Je wordt ondersteund door een goed georganiseerde backoffice waardoor jij je optimaal kunt concentreren op de tandheelkundige zorg.

  De praktijk is geopend op werkdagen van 08.00-17.00 uur en op dinsdag ook ?s avonds tot 20.00 uur.
  Nooddienst na 17.00 uur en in de weekenden.

  Plaats: BUSSUM
  Naam: Trend People
 • Medewerker laboratorium 32 uur p/w

  Als medewerker in het laboratorium ben je binnen een klein team uitvoerend mede verantwoordelijk voor het operationeel houden van de microZOO opstellingen. Je kweekt de micro-organismen die in de microZOO tentoongesteld worden op en onderhoudt de levende organismen in zowel het lab als in de opstellingen. Je bent bekend met en werkt volgens de bestaande protocollen. Daarnaast breng je kennis van en verwondering over het microbiële leven en de relatie daarvan met de mens bij de bezoekers van de microZOO over. Je vindt het leuk om je passie voor microben met bezoekers te delen en je hebt geen 9-5 mentaliteit. Ook ben je bereid om volgens rooster tijdens weekenden, avonden en feestdagen te werken.


  Plaats: AMSTERDAM
  Naam: Adecco Nederland
 • Docent Duits 2e graad

  Beschik jij over een lesbevoegdheid voor Duits 2e graad en heb jij aantoonbare werkervaring in het voortgezet onderwijs? Wij komen graag met jou in contact!

  Voor meerdere onderwijsinstellingen in de provincie Groningen zijn wij regelmatig op zoek naar Docenten Duits 2e graad. Het gaat om tijdelijke en structurele banen.

  Plaats: Regio Groningen
  Naam: Daan BV
 • Ervaren Zeefdrukker
  Wij zijn op zoek naar een ervaren zeefdrukker. De werkzaamheden bestaan uit het zeefdrukken van verschillende foliematerialen. Ervaring met zeefdrukken is een vereiste, na een korte introductie bent u in staat om zelf aan de slag te gaan. Werkzaamheden voor langere tijd. Interesse? mail uw CV naar goes@beterebanen.nl
  Publicatiedatum: 22-08-2014
  Plaats: Goes
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Vast
 • Verzorgende (IG)
  Jij zoekt; * flexibiliteit,uitdaging en passie in je werk * de voordelen van een grote organisatie maar je kunt de personele sfeer van je huidige baan niet missen. Wordt dan ook een Happy Nurse!
  Publicatiedatum: 22-08-2014
  Plaats: Eindhoven
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Detachering
 • Verpleegkundige niveau 4

  logo

  Onze relatie is een ouderenzorgorganisatie in het Zuidwestelijk deel van Noord Holland. Ze kenmerkt zich door menselijke maat, warme zorg en professionaliteit. Doordat de organisatie relatief kleinschalig is, staan beleid en uitvoering dicht bij elkaar. Er wordt gewerkt met zelfsturende teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

  Bedrijfscultuur

  Een aantal kernbegrippen die de cultuur van onze relatie beschrijven zijn bereikbaarheid, betrouwbaarheid, samenwerken en respect. Kleinschaligheid, weinig bureaucratie en een nauwe relatie tussen beleid en uitvoering kenmerken de cultuur. Bij alles wat wordt ondernomen staat de vraag centraal wat de client -de huidige en toekomstige- er mee opschiet.

  Voor een groeiende organisatie voor ouderenzorg in Zandvoort zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige niveau 4. Als Verpleegkundige verleen je intramurale zorg binnen een verpleeghuis. Er wordt van jou als Verpleegkundige verwacht dat je binnen de organisatie een sturende en coachende rol gaat vervullen. Overige taken van de Verpleegkundige zijn:

  • Het uitvoeren van (complexe) zorgtaken;
  • Een bijdrage leveren aan de (verdere ontwikkeling van) multidisciplinaire cliëntenzorg;
  • Het stellen van een verpleegkundige diagnose ten aanzien van het zorgplan.

  De geschikte kandidaat voor deze vacature beschikt over:

  • Een afgeronde MBO opleiding Verpleegkundige;
  • Registratie in het BIG-register;
  • Werkervaring binnen de ouderenzorg;
  • Affiniteit met werken binnen de psychogeriatrie (pg).

  Deze vacature betreft een functie voor 28 tot 32 uur per week. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar, met de intentie om te komen tot een vast dienstverband.

  Wil je als Verpleegkundige graag werken binnen een overzichtelijke en kleinschalige organisatie? Neem dan contact met ons op!

  Plaats: Zandvoort
  Naam: StepStone
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence