Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-15 (totaal 2579 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • Verzorgende niveau 3 IG

  Een Verzorgende Niveau 3IG verricht de volgende werkzaamheden:
  • Je bent medeverantwoordelijk voor het optimaliseren van de kwaliteit van de zorg;
  • Je adviseert collega teamleden over complexe zorgvragen en geeft behandel- en verpleegkundige instructie;
  • Je onderhoudt contacten met in- en externe partijen, zoals specialist ouderengeneeskunde, huisartsen, apotheek en Parnassia en de behandeldienst;
  • Je voert verpleegtechnische handelingen uit;
  • Je hebt een signalerende, ontwikkelende, adviserende en anticiperende rol ten aanzien van protocollen, procedures en werkzaamheden;
  • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies ter verbetering van de kwaliteit van zorg en ontwikkelingen binnen het vakgebied;
  • Je neemt actief deel aan het MDO en beoordeelt de zorgleefplannen op inhoud;
  • Je ondersteunt EVV-ers met het op- en bijstellen van de zorgleefplannen;
  • Indien nodig ben je bereid te ondersteunen in het primair proces.
  Plaats: Rijswijk
  Naam: Florence
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Kinderverpleegkundige
  Een Kinderverpleegkundige binnen het team Kinderthuiszorg verricht de volgende werkzaamheden:
  • Het verrichten van zorg in (hoog complexe) situaties aan (chronisch) zieke kinderen in de thuissituatie, het kinderdagverblijf, op school of elders;
  • Advies geven en ondersteuning bieden aan de ouders op het gebied van zelfredzaamheid;
  • Het verrichten van intakes;
  • Het opstellen in overleg met de ouders/verzorgers en/of het kind van een zorgplan, dit evalueren en zo nodig bijstellen.
  Plaats: Den Haag
  Naam: Florence
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Verzorgende IG (somatiek)

  Als verzorgende heb je een zelfstandige en afwisselende baan. Je werkt binnen een kleinschalige woning met de doelgroep somatiek. Naast het verlenen van zorg, zoals ADL, wondverzorging, verpleegtechnische handelingen en het verstrekken van medicatie zorg je voor de dagelijkse dingen zoals koken en wat dagbesteding. Hiernaast onderhoud je contact met bewoners en familieleden. Ook werk je nauw samen met het multidisciplinaire team van de locatie. In jouw functie coördineer je het dagelijkse zorgproces voor een beperkt aantal klanten en je registreert dit. Mocht je geen ervaring hebben met kleinschalig wonen dan zijn wij bereid je hiervoor een training te laten volgen.

  Je werkt alle dagen overdag en 's avonds. Nachten kan af en toe voorkomen.

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Sectorhoofd Functioneel Beheer

  Sectorhoofd Functioneel Beheer

  Opdracht omschrijving

  Het Politiedienstencentrum (PDC) telt zes diensten ter ondersteuning van het gehele politiekorps, te weten de diensten Human Resource Management, Facility Management, Financiën, Informatiemanagement, Informatie-en Communicatietechnologie en Communicatie. Het PDC voert de operationele bedrijfsvoeringsactiviteiten uit voor alle politiemedewerkers. Het beleid wordt geformuleerd binnen de betreffende beleidsdirecties. Uiteindelijk zetten ruim 6100 medewerkers zich in voor een goede service aan de operatie.

  De Dienst IM is onderdeel van het PDC en is de informatiemanagementorganisatie voor de politie. De Dienst bestaat uit 4 sectoren: Advies, Functioneel beheer (FB), Gegevensgebruik- en beheer (GGB) en Relatie-en service level management (RSLM). De dienst is verantwoordelijk voor de continuiteit van de IV dienstverlening aan de business, bereidt samen met de business de IV-portefeuille voor, en voert regie op de uitvoering van de IV portfolio. De totaal ruim 800 mewerkers van de Dienst IM werken geconcentreerd en gedeconcentreerd. De Dienst werkt hierbij samen met de Dienst ICT, de beleidsdirectie IV en het Aanvalsprogramma informatievoorziening.

  Doelstelling

  Het Sectorhoofd draagt bij aan een effectieve en efficiënte organisatie en aan legitimering van politie in de samenleving, door het dragen van de resultaat- en budgetverantwoordelijkheid voor het behalen van door de naasthogere leidinggevende vastgestelde resultaten in het - in afstemming met de naasthogere leidinggevende opgesteld - sector-bedrijfsvoeringplan. Hij geeft leiding aan een collectief van medewerkers waarvan het karakter van de werkzaamheden van leidinggevende, uitvoerende en beleidsondersteunende aard is. Hij is de verbindende schakel tussen Directie en Teams, tussen beleid en uitvoering, en visa versa.

  Verantwoordelijkheden

  Het Sectorhoofd is verantwoordelijk voor;

  • een effectieve en efficiënte organisatie en aan legitimering van politie in de samenleving, door het dragen van de resultaat- en budgetverantwoordelijkheid voor het behalen van door de naasthogere leidinggevende vastgestelde resultaten in het - in afstemming met de naasthogere leidinggevende opgesteld - sector-bedrijfsvoeringplan.
  • het geven van leiding aan een collectief van medewerkers waarvan het karakter van de werkzaamheden van leidinggevende, uitvoerende en beleidsondersteunende aard is. Hij is de verbindende schakel tussen Directie en Teams, tussen beleid en uitvoering, en met de overige onderdelen binnen de IV organisatie
  • de continuiteit van de dienstverlening van de sector Functioneel beheer
  • het tijdig leveren van een bijdrage aan de projecten die in uitvoering zijn
  • het in beheer nemen van nieuwe diensten
  • professionaliseren van het vakgebied
  • de transitie van de sector conform het inrichtingsplan IV
  • inrichting van processen, in afstemming met de overige IV onderdelen

  Vakmatige taken

  De sector FB is in transitie van een decentraal georganiseerde sector naar een landelijke georienteerde en georganiseerde sector. Professionalisering van het vakgebied is een belangrijk aandachtspunt, en zowel de applicatieportfolio als ook de schaalgrootte waarop de sector acteert zijn sterk in beweging.

  Continuiteit van de dienstverlening staat uiteraard ook in deze periode van verandering centraal, en vraagt dus een continue afweging op inzet van mensen en middelen.

  Je beschikt over aantoonbare kennis en kunde in leidinggevende zin op het gebied van Functioneel Beheer, daarnaast heb je gedegen kennis van het vakgebied informatie management. Je bent resultaatgericht, flexibel, zakelijk en een verbinder. Je zorgt actief voor een maximaal intern veilig klimaat, waarbij je afspraken nakomt en borgt, open staat voor tegenspraak en medewerkers laat participeren.

  Leidinggevende taken

  Als leidinggevende in het korps verbind je mensen waardegedreven aan resultaten. Je stuurt op de kernwaarden: integer, betrouwbaar, moedig en verbindend. Je bent hier zelf ook op aanspreekbaar. Je voelt je, vanuit je nauwe verbinding met de externe omgeving, eigenaar van veiligheidsproblemen en je schroomt niet om, vanuit jouw positie bezien, (pro-actief) tot betekenisvolle interventies te komen als de omstandigheid daar om vraagt. Je bent gericht op het versterken van het vertrouwen in de politie en werkt doelgericht samen met in- en externe partners. Je bent optimaal betrokken bij het werk en de ontwikkeling van diegenen aan wie je leiding geeft en bent hier met hen over in dialoog. Je bent ook in staat tot reflectie op jezelf. Je weet wat mensen werkzaam in de frontlijn bezig houdt en wat zij nodig hebben. En je weet hen in hun kracht te zetten door het bieden van professionele ruimte én verantwoordingskaders of door het creëren van de juiste condities daarvoor. Tot slot ben je in staat in volle overtuiging leiding te geven aan de veranderingen in ons korps en kun je hierin houvast bieden aan onze professionals.

   

  Plaats: Utrecht
  Naam: The School Factory
 • Recruiter gezocht!

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de arbeidsbemiddeling en ben je daarnaast creatief, gedreven, enthousiast en resultaatgericht? Wij zoeken ter uitbreiding van ons team in Groningen een Recruiter! 

  • Proactief zoeken naar kandidaten door middel van netwerken, social media en jobboards
  • Voeren van intakegesprekken
  • Beoordelen en afhandelen van binnenkomende sollicitaties
  • Opstellen en plaatsen van vacatures op de jobboards
  • Fungeren als vraagbaak voor professionals inzake personele vraagstukken
   

   

   

   

  Plaats: Groningen
  Naam: Daan BV
 • Laborant / Laboratory Technician

  You will be part of the Quality Control (QC) Biotech organization and you will be responsible for:
  Performing analytical and biochemical analyses to demonstrate the quality and consistency of biotech products;
  Independently executing advanced analytical methods including ELISA, HPLC and electrophoresis testing.

  Plaats: OSS
  Naam: Adecco Nederland
 • Laboratorium medewerker (MBO)

  Voor een relatie zijn wij op naar iemand die een aanvulling is op het laboratorium voor met name de volgende activiteiten (in volgorde van belangrijkheid): -Opbouwen opstelling gebruikmakend van hijskraan, heftruck en ander elektrisch en lucht gedreven gereedschap. -Aansluiten van hydraulische componenten (cilinders, manifolds, kleppen0 - Voorkomende klussen zoals inkopen, opruimen.

  Plaats: DELFT
  Naam: Adecco Nederland
 • Laboratorium medewerker (HBO-MBO)

  Voor onze relate zijn wij opzoek naar iemand die een aanvulling is op het laboratorium, voor met name de volgende activiteiten (in volgorde van belangrijkheid); - Meetsensoren uitzoeken, kalibreren en plaatsen, te denken aan versnellingsopnemers, rekstroken, druksensoren etc. -Data-acquisitiesystemen opzetten en inrichten voor gebruik -Bediening triltafel - Administratieve handelingen voor project uitvoer, bijdrage aan rapportage.

  Plaats: DELFT
  Naam: Adecco Nederland
 • Helpende plus / Verzorgende

  Helpende plus of verzorgende C en vind of lijkt het je leuk om te werken in de thuiszorg in de omgeving van Utrecht en/of de Utrechtse Heuvelrug? Reageer dan snel!

  Als helpende plus / verzorgende ben je medeverantwoordelijk voor de zorg en welzijn van de cliënten waarbij je die dag staat ingepland. Je helpt hen met de basiszorg die op dat moment nodig is en geeft de benodigde medicatie. Alle zorg die nodig is, staat goed beschreven in het zorgdossier bij de mensen thuis.

  Je hebt geen verplichtingen om te werken en bepaalt zelf wanneer je wel of niet werkt en in welke regio je wilt werken. Je komt bij onze vaste klant te werken in de thuiszorg, waar je in de wijk cliënten verzorgt in hun thuissituatie.

   

  Plaats: Regio Nieuwegein / Zeist / De Bilt
  Naam: Daan BV
 • (oproepkracht) Verzorgende

  Betreft werk in de persoonlijke dienstverlening, veelal ADL (activiteiten dagelijks leven) verzorging en dienstverlenende activiteiten. bv mbt medicijnen klaarzetten, wassen, aankleden, douchen etc. Tijdelijk ter vervanging van ziekte en straks evt. zomervakantie.

  Plaats: NIJMEGEN
  Naam: Adecco Nederland
 • Verpleegkundige Indiceren

  Beschik jij over een afgeronde opleiding tot Verpleegkundige niveau 4 of 5 en ben jij per direct beschikbaar? Wil je fulltime of voor een aantal uurtjes ingezet worden? Ben je tevens bekend met indiceren? Dan komen wij graag met jou in contact! 

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Daan BV
 • Project Medewerker Finance

  Project Medewerker

  Ondersteuning Procesmodellering Business Support 

  Functie

  Je werkt in een uitdagende omgeving waarin je de Product Leads Processen ondersteunt bij het opstellen van de best practice processen en ben je gesprekspartner van (de top van) Finance. Samen met je team en stakeholders zet je de nieuwe NS aanpak neer door het opstellen van en inrichten van eenduidige processen die ondersteund worden met IT en tooling.

  TOP Finance is één van de TOP programma’s en heeft tot doel het verhogen van de kwaliteit van de financiële processen (‘van een 6 naar een 8’) en het verlagen van de kosten hiervan. Het TOP Finance programma leidt onder andere tot de vorming van een NS breed Service Center Finance (SCF), waarbij een kanteling van de dienstverlening plaatsvindt van BO georiënteerd naar functie georiënteerd. Het TOP Finance programma bestaat uit vier projecten: Service Center Finance, Business Support, Mens & Organisatie en Data&IT.
  Deze opdracht is voor het project Business Support.

  Als lid van het projectteam ‘Business Support’ ben je mede verantwoordelijk voor het realiseren van dè NS-standaard van de Cost Management/Accounting, Reporting, Prognose en processen en bouw je zo mee aan de NS Finance organisatie van de toekomst. Samen met je projectteam zorg je ervoor dat voor heel NS een hoogstaande kwalitatief en efficiënt processen wordt neergezet die heel NS ondersteunt met informatie, analyse en advies waardoor projecten zo optimaal mogelijk binnen scope opgeleverd kunnen worden. 

  Werkzaamheden

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de volgende taken:

  • Het ondersteunen van de Product Leads processen bij het voorbereiden en houden van proces-workshops en de verwerking van uitkomsten
  • Ondersteunen bij analyses control activiteiten t.b.v. verbeteringen
  • Bepalen en beschrijven van de best practice control activiteiten
  • Ondersteunen bij het in kaart brengen van de requirements voor IT
  • Je eigen werk coördineren in afstemming met je projectteam, leveranciers en stakeholders (Finance, Business, staven, TOPF projectorganisatie)
  • Realiseren van producten binnen scope (tijd, geld en kwaliteit)

   


  Plaats: Utrecht
  Naam: The School Factory
 • WMO Consulent B

  Wmo Consulent B (m/v)

  Wat ga je doen?
  Als Wmo consulent B werk je vanuit Loket Altena en handel je vragen van inwoners af met een eenvoudige tot en met gemiddelde complexiteit. Onder “gemiddelde complexiteit” verstaan we; vragen die over een beperkt aantal leefgebieden gaan. De Wmo consulent heeft kennis van alle leefgebieden uit de Zelfredzaamheidsmatrix en inventariseert met betrekking tot al die leefgebieden. Je bent goed in staat om vanuit de ZRM een vertaalslag te maken naar de resultaatgebieden in het kader van de Wmo. In complexere vraagstukken werk je samen met het Wijkteam en treedt je in overleg met de Wmo consulent A.  De Wmo consulent B is verantwoordelijk voor het opstellen van een onderzoeksrapport over een cliënt en voor een goede overdracht van een onderzoeksrapport naar de back office (medewerkers Wmo) van Loket Altena.
   
  Waar kom je te werken?
  Kleinschalig waar het kan, grootschalig waar het moet. Dat is het motto van het Loket Altena voor Werk, Inkomen en Zorg. Het loket is een samenwerkingsverband van de gemeenten Werkendam en Woudrichem. Sinds 2002 zorgt dit loket voor de uitvoering van de sociale zekerheid en de Wmo voor beide gemeenten. Organisatorisch is dit loket ondergebracht bij de gemeente Werkendam, maar het functioneert voor alle 42.000 inwoners van beide gemeenten. In beide gemeenten is een loket, dat als frontoffice fungeert. De backoffice is op één locatie geconcentreerd. Hiermee worden de voordelen van een grotere organisatie gecombineerd met een goede bereikbaarheid en aanspreekbaarheid voor de cliënten.
   

  Plaats: Woudrichem
  Naam: The School Factory
 • Verpleegkundige

  Naast het bieden van zorg, heb je aandacht voor de belevingswereld van de cliënten. Je begeleidt met plezier en passie de psychogeriatrische cliënten. In de functie ben je o.a. verantwoordelijk voor onderstaande werkzaamheden:

  - Verzorgen en verplegen van cliënten;
  - Triage verrichten, verpleegkundige behandelplannen opstellen en verpleegtechnische handelingen verrichten;
  - Overzicht behouden en coördineren van de werkzaamheden op de afdeling;
  - Welzijn van de cliënten bewaken, bijvoorbeeld door het doen van voorstellen van verbeteringen op het gebied van zorg- en dienstverlening;
  - Informatie overdragen aan interne en externe behandelaars;
  - Je bewaakt het totale welzijnsplaatje en bent een rolmodel voor collega's.

  Plaats: BUNNIK
  Naam: Trend People
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence