Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-15 (totaal 2319 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • Klachtenfunctionaris
  • bieden je een zelfstandige functie in een boeiende en dynamische werkomgeving
  • bieden je een jaarcontract voor 24 uur per week, met de mogelijkheid tot verlenging van de aanstelling bij goed functioneren
  • zoeken een enthousiaste collega met een dienstverlenende instelling die zelfstandig kan werken
  • stellen professionaliteit, kwaliteit en klantgerichtheid centraal in al ons handelen
  • vragen bij aanstelling om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Maasstad Ziekenhuis
 • Verpleegkundige in de wijk oproepbasis

  Bij zelfstandig wonende ouderen woonachtig in de omgeving van Utrecht bied je in deze functie verzorging aan huis. Als professional ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het zorgplan voor de cliënt, welke is opgesteld op basis van de zorgindicatie van de cliënt. Je verricht alle voorkomende verpleegtechnische taken en werkt actief samen met je collegas.

  Onze opdrachtgever biedt een inspirerende en humane werkomgeving. Binnen de organisatie bestaan korte communicatielijnen en heb je de mogelijkheid om mee te denken en je ideeën in te brengen bij het beleid van de organisatie.

  Plaats: UTRECHT
  Naam: Trend People
 • Docent Duits

  Wij bemiddelen docenten voor zowel tijdelijke als vaste functies.

  Plaats: Den Haag
  Naam: Daan vestiging Utrecht
 • Interim Senior HR Adviseur

  Als HR adviseur ben je medeverantwoordelijk voor het behalen van de HR-doelstellingen van de divisie. Je adviseert aan bestuur, directeur bedrijfsvoering, afdelingshoofden en overige leidinggevenden over personeels- en organisatievraagstukken. Hierbij betrek je ook de bedrijfskundige aspecten. Je acties zijn gericht op het optimaliseren van de kwaliteit en kwantiteit van de bezetting: de juiste mens op het juiste moment op de juiste plaats. Hierbij weet je een balans te vinden tussen mensgerichte betrokkenheid en professionele autonomie. Je stelt je op als sparring partner van het bestuur en leidinggevenden, met oog voor de verschillende rollen en belangen. Aspecten die deel uitmaken van je taken zijn o.a. personeelsplanning, reïntegratie, beloning, managementrapportages, functioneren en beoordelen, loopbaan, conflicten op de werkvloer. Je voert mede de regie over het geheel van de HR-dienstverlening voor de divisie. Dit is te meer belangrijk in het licht van de huidige ontwikkelingen: er wordt o.a. een centrale HR-servicedesk gevormd van waaruit het grootste deel van (HR)beheer en de informatievoorziening aan leidinggevenden en medewerkers gestalte gaat krijgen. Voor specialistisch advies (juridisch, arbeidsmarkt, scholing en ontwikkeling) kan een beroep worden gedaan op de terzake kundige adviseurs van het centrale HR-directoraat. De HR-adviseur bewaakt/coördineert de voortgang van administratieve processen en is er voor verantwoordelijk dat het primair proces ook in deze optimaal wordt ondersteund.

  Plaats: Noord Holland
  Naam: Spijtenburg
 • Verzorgende IG Somatiek

  Als Verzorgende IG ben je samen met je collegas verantwoordelijk voor de verzorging en de verpleging van de ouderen. Je verricht zorg, verpleegtechnische handelingen en je ondersteunt de ouderen bij de dagelijkste behoeften. In deze veelzijdige functie coördineer je de zorg en de contacten met de bewoners, familie en indien nodig specialistische disciplines, waarbij je observeert, activeert en rapporteert. Als persoon streef je continu naar een optimaal leefklimaat en een prettige woonomgeving voor de bewoners.

  Plaats: MAARSSEN
  Naam: Trend People
 • Verpleegkundig consulent (telefonisch)

  In deze functie voer je intake gesprekken met nieuwe cliënten om de zorgbehoefte in kaart te brengen. Je adviseert de cliënt op zorginhoudelijk gebied, waarbij je rekening houdt met de richtlijnen. Deze gesprekken administreer je op nauwkeurige wijze in het cliënt systeem, zodat deze ook geraadpleegd kunnen worden door je collegas. Naar aanleiding van de gemaakte (her)intake gesprekken, indien van toepassing, maak je bestellingen/orders, hierbij sturend op doelmatig en adequaat gebruik.
  Je hebt een actieve rol bij productpresentaties en geeft intern scholing aan andere medewerkers. Tevens voer je intern overleg over de cliënten en de benodigde vervolgacties. In deze functie leg je verantwoording af aan de teamleider Zorgadvies. Het betreft een binnendienst functie.

  In deze functie werk je in een team van verzorgende en verpleegkundige die de zorgbehoefte in kaart brengt. De afdeling is gevestigd in een grote overzichtelijke ruimte, waar je aan een werkeiland werkt. Binnen de organisatie heerst een informele en collegiale werksfeer. De organisatie is sterk groeiende, waardoor er meerdere nieuwe collegas gezocht worden.

  Plaats: MAARSSEN
  Naam: Trend People
 • Verzorgende IG PG

  Als Verzorgende IG ben je samen met je collegas verantwoordelijk voor de verzorging en de verpleging van de ouderen. Je verricht zorg, verpleegtechnische handelingen en je ondersteunt de ouderen bij de dagelijkste behoeften. In deze veelzijdige functie coördineer je de zorg en de contacten met de bewoners, familie en indien nodig specialistische disciplines, waarbij je observeert, activeert en rapporteert. Als persoon streef je continu naar een optimaal leefklimaat en een prettige woonomgeving voor de bewoners.

  Plaats: MAARSSEN
  Naam: Trend People
 • Kwaliteitsverpleegkundige

  Op de afdeling moet er een kwaliteitsslag worden gemaakt waarbij meedenken in het neerzetten van kwalitatief goede zorg op basis van wetgeving, kwaliteitssysteem en protocollen voorop staat.

  Plaats: Gouda
  Naam: Daan vestiging Rotterdam
 • Medium Care Verpleegkundige

  Operatiecentrum & Intensive Care
  De Centrale Medium Care (CMC) bevindt zich op de locatie Intensive Care Volwassenen. De CMC vormt een schakel tussen de Intensive Care en de verpleegafdeling voor patiënten die geen IC zorg meer nodig hebben. Op de CMC worden patiënten verpleegd waarbij de bewaking van de vitale functies en verpleegtechnische handelingen een grote rol spelen. Op dit moment worden er voornamelijk patiënten op de CMC opgenomen van de afdelingen Cardio-thoracale chirurgie en de afdelingen Chirurgie en Traumatologie en Neurochirurgie. De Intensive Care artsen zijn verantwoordelijk voor de medische zorg op de CMC. Zij werken samen met MC verpleegkundigen.

  Plaats: AMSTERDAM
  Naam: Trend People
 • Verpleegkundig Teamleider

  Voor onze opdrachtgever, een zorginstelling, zijn wij op zoek naar een kandidaat die verpleegkundige werkzaamheden wil combineren met leidinggeven. Als teamleider val je direct onder de leidinggevende van de afdeling en stuur je medewerkers aan op de afdeling. Je fungeert voor hen als eerste aanspreekpunt. Je geeft op operationeel en functioneel gebied leiding waarbij het doel is de afdeling zo efficiënt en effectief te laten verlopen. Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden door je onder andere bezig te houden met de planning. Tevens neem je deel aan vergaderingen en ben je deels verantwoordelijk voor het personeelsbeleid, zoals het voeren van jaargesprekken. Naast de leidinggevende werkzaamheden (50%) ben je ook werkzaam als verpleegkundige (50%).

  Plaats: WOERDEN
  Naam: Trend People
 • ZZP'ers Verzorgende Ig en Verpleegkundige
  Ik ben met spoed op zoek naar ZZP'ers met de juiste VAR verklaring die in mijn bestand opgenomen willen worden om 24 uurszorg te leveren voor diverse locaties in Noord-Brabant.
  Publicatiedatum: 01-09-2015
  Plaats: wisselend
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Tijdelijk
 • verpleegkundige
  Wij zoeken voor een detacheeropdracht voor de zomermaanden 20-24 uur p/w een goede verpleegkundige. Ben jij degene die voor 20-24 uur beschikbaar is en het leuk vindt om met oudere te werken. Het betreft een uitdagende functie met veel verpleegtechniesche handelingen. Je draait mee in het rooster van de organisatie. Alles gaat in goed overleg.
  Publicatiedatum: 01-09-2015
  Plaats: den bosch
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Detachering
 • Verzorgende IG
  Voor diverse instellingen zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde Verzorgende(IG) die 28 tot 32 u per week beschikbaar zijn.
  Publicatiedatum: 01-09-2015
  Plaats: den bosch
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Detachering
 • Verzorgende C, Verzorgende IG
  Met spoed gezocht: verzorgende C of verzorgende IG met een 'zorghart' Voor zowel intramurale danwel extramurale zorg in de regio's s ‘s-Hertogenbosch zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde, maar vooral flexibele verzorgende C en verzorgende IG (mogen ook ZZP ers zijn) met een 'zorghart' voor de zomerperiode. Ben jij op zoek naar extra werk naast je huidige baan of houd je niet van vastigheid en gaat daarom jou voorkeur uit naar oproepdiensten? Of je nu veel of weinig wil werken, je het liefste vroege of juist late diensten werkt. Laat het ons weten: wat wil jij!!!!
  Publicatiedatum: 01-09-2015
  Plaats: Waalwijk, Tilburg, Den Bosch
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Tijdelijk
 • Verzorgende niveau 3 IG
  - uitvoeren/ondersteunen A.D.L. - uitvoeren verpleegtechnische handelingen - medicatie uitzetten en aanreiken - begeleiden leerlingen/stagiaires - bewaken/coördineren continuïteit van de zorg
  Publicatiedatum: 01-09-2015
  Plaats: regio nijmegen
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Tijdelijk
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence