Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-15 (totaal 2568 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • Algemeen Arts voor ons jongerenmerk
  - Als Algemeen Arts van Youz verricht je medisch diagnostisch onderzoek voor het team. - Je geeft mede vorm van het behandelbeleid en stelt medische behandelplannen op als integraal onderdeel van het algemene behandel-/ begeleidingsplan. - Je voert medische behandelingen en alle werkzaamheden die hieruit voortvloeien uit waaronder het bijhouden van patiëntendossier. - Je neemt deel aan teamvergaderingen, patiëntenbesprekingen en de bereikbaarheidsdiensten.
  Publicatiedatum: 21-10-2014
  Plaats: Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: WO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • BOUMAN - Manager Behandelzaken voor het Cluster B&B Noord
  Als Manager Behandelzaken (Psychiater/Klinisch Psycholoog) ben je samen met de Manager Bedrijfsvoering, integraal verantwoordelijk voor de aansturing en verdere ontwikkeling van het cluster. Je bent primair resultaatverantwoordelijk voor de optimale kwaliteit van zorg, de uitvoering van het zorgbeleid, het scheppen van de juiste randvoorwaarden en de sturing aan de hoofden behandelzaken en de multidisciplinaire teams. Daarnaast ben je concreet verantwoordelijk voor:  - Implementatie en bewaking van het behandelbeleid en de doorlopende kwaliteitsverbetering van de behandeling. - De realisatie van veranderingen en vernieuwingen in het zorgproces, mede op basis van de ontwikkelingen in financiering en regelgeving. - De verdere certificering en de kwaliteit van zorg van de FACT teams en poliklinieken. - Controle op tijdigheid, volledigheid en inhoud bij de realisatie van behandelingen op teamniveau. - Adviseren van de directie over de ontwikkeling van het zorg- en behandelaanbod zoals medicatie & patiëntveiligheid, suïcidepreventie en het therapeutisch leefmilieu/leefklimaat bij behandeling. - Signaleren van (zorg)ontwikkelingen die van invloed zijn op de strategie en beleidskeuzen.
  Publicatiedatum: 21-10-2014
  Plaats: Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: WO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Verpleegkundig Specialist GGZ voor het Cluster Zuid Hollandse Eilanden
  Als Verpleegkundig Specialist GGZ ben je lid van een multidisciplinair team en ben je eindverantwoordelijk voor het gehele behandeltraject van de cliënten. Je stelt behandelplannen van cliënten vast, je evalueert de voortgang en stelt indien nodig bij. Daarnaast heb je inzicht in de koppeling van het individuele behandelplan met de instelling brede behandelprogramma's en zorg je voor het op peil houden, ontwikkelen en juist hanteren van specialistische kennis en vaardigheden.
  Publicatiedatum: 21-10-2014
  Plaats: Hellevoetsluis
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: HBO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Hoofd Behandelzaken voor het Team Poli Vlaardingen
  Je bent als Hoofd Behandelzaken verantwoordelijk voor het organiseren van de juiste uitvoering van de behandeling van de patiënten van de afdeling en bent verantwoordelijk voor de juiste in- en doorstroom van patiënten binnen de betreffende afdeling of geboden behandeling.  - Je bent voorzitter van het multidisciplinair overleg. - Je ziet toe op de werkzaamheden van de medewerkers en coacht hen binnen de behandelsetting. - Je resultaatgebieden zijn uitvoering van behandelplannen, coördineren en continuïteit van het zorgproces, deskundigheidsbevordering en doelmatige/effectieve inzet van personeel. - Je bewaakt de afgesproken productieresultaten en ziet toe op de juiste kwalitatieve en kwantitatieve teamprestatie. - Je levert een bijdrage aan het vormgeven van het toekomstige (zorg)beleid van het organisatieonderdeel.
  Publicatiedatum: 21-10-2014
  Plaats: Vlaardingen
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: HBO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Psychiater, Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut voor de Forensische Verslavingskliniek
  Als Psychiater, Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut in de rol van Hoofdbehandelaar DéB)BC ben je verantwoordelijk voor: - Het organiseren van de juiste uitvoering van de behandeling van de patiënten. - Je geeft leiding aan het Forensische Verslavingskliniek Team, deze bestaat uit 30 medewerkers. - Daarnaast voer je de regie over de dagelijkse werkzaamheden van het team. - Samen met het team zorg je voor de juiste in -door en uitstroom van patiënten binnen het betreffende tracé. - Je bent primair resultaatverantwoordelijk voor de optimale kwaliteit van zorg, de uitvoering van het zorgbeleid, het scheppen van de juiste randvoorwaarden.
  Publicatiedatum: 21-10-2014
  Plaats: Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: WO
  Dienstverband:
  Onbepaalde tijd
 • Manager Behandelzaken voor het Cluster Poortugaal
  Als Manager Behandelzaken (Klinisch Psycholoog of Psychiater) ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van een clusteronderdeel, met de focus op de zorginhoud van de afdeling. Samen met de Manager Bedrijfsvoering ben je duaal verantwoordelijk voor de totale aansturing van dit onderdeel. Je legt resultaat verantwoording af aan de beleidspsychiater ten aanzien van de doeltreffende en doelmatige organisatie van zorg/behandeling en de gerealiseerde doelstelling(en) op gebied van realisatie van zorgbeleid, personeel, productie, middelen en organisatie. De span of controle ligt tussen de 70 en 100 fte.
  Publicatiedatum: 21-10-2014
  Plaats: Poortugaal
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: WO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Psychiater voor het Fact Team
  Bouman GGZ behandelt patiënten met problematisch middelengebruik en gedragsverslaving in combinatie met alle voorkomende gangbare psychiatrische stoornissen. Met als uiteindelijke doel maatschappelijk herstel van de patiënt zetten ambulante (FACT gecertificeerde), poliklinische teams zich hiervoor in. Jouw werkzaamheden bestaan uit leidinggeven aan deze multidisciplinair samengestelde teams en uitvoerende patiëntenzorg (diagnostiek en behandeling). Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het zorg- en medicatiebeleid van onze instelling door de ontwikkeling en implementatie van nieuwe behandelvormen. In dat kader zijn er mogelijkheden voor het doen van wetenschappelijk onderzoek. Je kunt bij Bouman GGZ baanbrekend werk verrichten, omdat we staan voor vernieuwing. In het kader van het Bouman Behandelmodel vervullen alle Psychiaters een rol als voorzitter. Tijdens de intakeprocedure wordt er samen met het multidisciplinair team een behandel voorstel geformuleerd. Tevens worden alle Psychiater ingezet in crisis diensten.
  Publicatiedatum: 21-10-2014
  Plaats: Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: WO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Verslavingsarts voor de FACT Teams
  Als Verslavingsarts  verricht je medisch diagnostisch onderzoek voor de FACT Teams en voer je het Hoofdbehandelaarschap uit in het kader van de DBC systematiek.  Vorm geven aan het behandelbeleid: - Medische behandelplannen op als integraal onderdeel van het algemene behandel-/begeleidingsplan. - Uitvoeren medische behandelingen en alle werkzaamheden die hieruit voortvloeien uit waaronder het bijhouden van patiëntendossier. - Deelnemen aan teamvergaderingen, patiëntenbesprekingen en de bereikbaarheidsdiensten.   Hoofdbehandelaarschap: - Bewaken van de behandelovereenkomst en behandelplanning. - Deelname aan de bespreking over de behandelovereenkomsten. - Coördineren en bewaken van het (individuele) zorgproces. - Het voeren van patiënt gesprekken en het bieden van behandeling.
  Publicatiedatum: 21-10-2014
  Plaats: Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: WO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • DELTA - Klinisch Psycholoog voor het Cluster Poortugaal
  Je bent als Klinisch Psycholoog primair verantwoordelijk voor de diagnostiek en voor de inhoud, vaststelling en uitvoering van het behandelplan samen met de psychiater. Je werkt hierbij als regisseur binnen een multidisciplinair team. Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit: - Je levert een bijdrage aan de individuele behandeling deze ligt o.a. op het gebied van cognitieve therapie, systeemtherapie en psychodiagnostiek.  Daarnaast zorg je voor een goede samenwerking en afstemming met behandelaren van andere teams. - Je wordt binnen het cluster als expert geraadpleegd bij complexe casuïstiek en wij verwachten betrokkenheid bij visie- en beleidsontwikkeling.  - Je geeft  werkbegeleiding en  supervisie aan klinisch psychologen in opleiding of GZ psychologen in opleiding. Bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek wordt gestimuleerd.
  Publicatiedatum: 21-10-2014
  Plaats: Poortugaal
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: WO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • DELTA - Psychiater voor het Cluster Zuid-Hollandse Eilanden
  - Je bent primair verantwoordelijk en aanspreekbaar voor de inhoud en het vaststellen en uitvoeren van het behandelplan. - Je bent de regievoerder en coördinator rondom het gehele behandeltraject en communiceert daarover. - Je werkt binnen een multidisciplinair, zeer gemotiveerd, team dat hard bezig is deze afdeling te ontwikkelen. - Je weet op een verantwoorde manier om te gaan met BOPZ zaken en je geeft supervisie aan de arts-assistenten in opleiding tot psychiater. - Je wordt binnen het cluster als expert betrokken bij complexe casuïstiek en waar nodig neem je waar voor andere collega's.
  Publicatiedatum: 21-10-2014
  Plaats: Spijkenisse / Hellevoetsluis
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: WO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • DELTA - Psychiater voor het Cluster Poortugaal
  Als Psychiater ben je primair verantwoordelijk en aanspreekbaar voor de inhoud, vaststelling en uitvoering van het behandelplan en de regie, coördinatie en communicatie rondom het gehele behandeltraject. Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit: - Je werkt hierbij als regisseur binnen een multidisciplinair team.   - Je weet op een verantwoorde manier om te gaan met BOPZ zaken en je geeft supervisie aan de arts-assistenten in opleiding tot psychiater.   - Je wordt binnen het cluster als expert betrokken bij complexe casuïstiek en waar nodig neem je waar voor andere collega's.
  Publicatiedatum: 21-10-2014
  Plaats: Pootugaal
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: WO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Maatje (vrijwilliger)
  Er zijn bewoners die geen familieleden of mantelzorger hebben. Deze bewoners zouden het heel prettig vinden om met  een vrijwilliger iets te ondernemen of een gesprek te voeren.
  • Persoonlijke aandacht geven aan de bewoner;
  • Luisterend oor bieden;
  • Wat drinken met de bewoner al dan niet op de afdeling/kamer;
  • Wandelen met de bewoner, veel bewoners zijn rolstoel gebonden;
  • (voor)lezen met de bewoner;
  • Spelletje spelen met de bewoner.
  Plaats: Rijswijk
  Naam: Florence
  Dienstverband:
  Vrijwilligerswerk
 • Gastvrouw/heer assisteren bij de avondmaaltijd (vrijwilliger)
  Het ondersteunen van de voedingassistent in de huiskamer tijdens de avondmaaltijd.
  • Bewoners begeleiden naar de huiskamer;
  • Persoonlijke aandacht geven aan de bewoner;
  • Warme maaltijd uitserveren en drinken inschenken;
  • De bewoner ondersteunen bij de maaltijd, dit alleen in opdracht van de voedingsassistent;
  • Afwasmachine in/uit ruimen;
  • Tafels afruimen en schoonmaken, na de maaltijd.
  Plaats: Rijswijk
  Naam: Florence
  Dienstverband:
  Vrijwilligerswerk
 • Gastvrouw/heer assisteren bij de broodmaaltijden (vrijwilliger)
  Het ondersteunen van de voedingassistent in de huiskamer.
  • Tafels sfeervol dekken voor elke maaltijd;
  • Bewoners begeleiden naar de huiskamer;
  • Persoonlijke aandacht geven aan de bewoner;
  • Maaltijd serveren en drinken inschenken;
  • De bewoner ondersteunen bij de maaltijd, dit alleen in opdracht van de voedingsassistent;
  • Afwasmachine in/uit ruimen;
  • Tafels afruimen en schoonmaken, na de maaltijden.
  Plaats: Rijswijk
  Naam: Florence
  Dienstverband:
  Vrijwilligerswerk
 • Verzorgende niveau 3IG
  Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van zorg, gericht op het persoonlijke zorgleefplan. Deze werkzaamheden zijn erop gericht dat de bewoner zo prettig mogelijk kan wonen. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en het zien van kansen. Dit allemaal vanuit je vak als verzorgende.
  Plaats: Den Haag
  Naam: Florence
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence