Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-15 (totaal 3037 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • Basishulp huishoudelijke verzorging (oproep) in Westervoort

  Als basishulp huishoudelijk verzorging verricht u huishoudelijke taken bij de cliënt in de thuissituatie, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de zelfredzaamheid van de cliënt. Hierbij moet u denken aan het:
  • Verzorgen van het huis en de huisraad, zoals bedden opmaken en verschonen, stofzuigen, ramen wassen, sanitair schoonmaken.
  • Verzorgen van kleding en wasgoed, zoals hand- en machinewas, strijken.
  • Assisteren bij de maaltijdbereiding.
  • Bieden van beperkte ondersteuning bij de verzorging van huisdieren.
  • Halen van boodschappen.
  Plaats: Gelderland
  Naam: Verian
 • Verzorgende IG doelgroep PG, 32 - 36 uur

  Als Verzorgende IG verleen je samen met je collega’s de dagelijkse verzorging aan de bewoners waarbij het zorgplan altijd het uitgangspunt is. De bewoners hebben een PG achtergrond (ZZP 5), maar je weet, ondanks de beperkingen die er zijn, een veilig en een zo prettig mogeljik woon- en leefklimaat voor hen te creëren. Je bent vriendelijk, geduldig, voelt dingen aan en geeft net dat beetje extra wat zo belangrijk is. Je observeert, signaleert bijzonderheden, onderneemt actie en rapporteert je werkzaamheden en overige zaken in het zorgdossier zodat je collega's goed geïnformeerd en hierdoor "up to date" zijn. Je bent aanspreekpunt voor de mantelzorger(s) en/of familie, waar nodig sta je hen bij en je geeft hen advies of raad. Hiernaast ben je een collega die, mocht dit nodig zijn, collega's feedback geeft en je weet dit ook te ontvangen.
  Je werkt alle diensten.

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verzorgende IG , 32 - 36 uur

  Als Verzorgende IG verleen je samen met je collega’s de dagelijkse verzorging aan de bewoners waarbij het zorgplan altijd het uitgangspunt is. Je weet een veilig en een zo prettig mogeljik woon- en leefklimaat voor de bewoners te creëren. Je bent vriendelijk, geduldig, voelt dingen aan en geeft net dat beetje extra wat zo belangrijk is. Je observeert, signaleert bijzonderheden, onderneemt actie en rapporteert je werkzaamheden en overige zaken in het zorgdossier zodat je collega's goed geïnformeerd en hierdoor "up to date" zijn. Je bent aanspreekpunt voor de mantelzorger(s) en/of familie, waar nodig sta je hen bij en je geeft hen advies of raad. Hiernaast ben je een collega die, mocht dit nodig zijn, collega's feedback geeft en je weet dit ook te ontvangen.
  Je werkt alle diensten.

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Financieel medewerker bedrijfsbureau apotheek
  • bent in het bezit van een HBO?diploma
  • kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • hebt kennis en ervaring van de financi?le administratie van een (ziekenhuis)apotheek en/of zorginstellingen
  • beschikt over excellente cijfermatige vaardigheden die nodig zijn voor het werken met gegevens in een geautomatiseerd administratief proces
  • hebt zeer ruime kennis met Excel
  • hebt een analytisch inzicht en probleemoplossend vermogen
  • werkt zeer precies en nauwkeuring
  • bent zeer klantgericht en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • vindt het vanzelfsprekend om kennis en ervaring te delen met collega?s
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Maasstad Ziekenhuis
 • Verpleegkundige

  Binnen de functie verricht je verpleegkundige werkzaamheden binnen organisatorische kaders, wet- en regelgeving (procedures, protocollen, richtlijnen, BIG-wetgeving), verricht je zonder directe aansturing werkzaamheden en bereikt gestelde doelen. Zelfstandig en adequaat handelen binnen de patiëntenzorg is noodzakelijk in geval van acute c.q. crisis situaties waarin handelend moet worden opgetreden, je kan voor een deel terugvallen op afdelingsgebonden standaard verpleegplannen en procedures, kan verpleegkundige interventies zelfstandig uitvoeren en je moet in staat zijn de grenzen van het eigen vermogen (kennis en kunde) te bewaken en aan te kunnen geven wanneer een situatie de eigen mogelijkheden overstijgt.

  Plaats: Den Helder
  Naam: Adecco Nederland
 • Wijkverpleegkundige voor project indiceren regio Amsterdam

  Met SPOED gezocht, wijkverpleegkundigen voor een project indiceren in de omgeving van Amsterdam! Volg versneld onze training Verpleegkundig Indiceren in de wijk en ondersteun een instelling bij het stellen van indicaties!
  Grow/Work biedt jou zowel de kennis als een uitdagende baan. Eigen regie, ´ontzorgen´ én zo lang mogelijk thuis zijn de uitgangspunten van onze participatiemaatschappij. Wijkverpleegkundigen hebben een belangrijke spilfunctie om deze uitgangspunten in praktijk te brengen. Maar wat betekent dit nu in de praktijk? Heb jij affiniteit met de actuele ontwikkelingen in de langdurige zorg en een duidelijke visie? Wil jij bijdragen aan het indiceren in de wijk? Voor een thuiszorgorganisatie in Haarlem is Grow/Work met SPOED op zoek naar verpleegkundigen die zich (tijdelijk) willen inzetten om de zorg conform de geldende principes te (her)indiceren: alleen noodzakelijke zorg, maximale zelfredzaamheid en optimale inzet van de eigen omgeving en de sociale voorzieningen in de wijk. Om je optimaal voor te bereiden volg je ons driedaagse opleidingsprogramma 'Verpleegkundig Indiceren en Organiseren in de Wijk'.

  Taken en verantwoordelijkheden
  • Indiceren en toewijzen van zorg conform het gestelde normenkader van de V&VN• Samenstellen van zorgarrangementen in verbinding met het sociaal domein op basis van eigen regie, het steunsysteem en de eigen kracht van de burger
  • Voeren van (her)indicatiegesprekken met de klant
  • Doen van verslaglegging en overdracht aan wijkverpleegkundigen
  • Meenemen van vaste medewerkers in het nieuwe indiceren en organiseren van de zorg

  Plaats: PURMEREND
  Naam: InGoedeBanen.nl
 • Docent wiskunde eerstegraads

  Voor komend schooljaar zoeken wij een top wiskunde docent met een eerstegraads bevoegdheid! Je zal komen te werken op een heel leuke en goed aangeschreven school in Alkmaar. 

  Wij zoeken iemand voor minimaal 0,6 fte en met recente ervaring voor de klas! 

  Plaats: Amsterdam
  Naam: De Detacheerders
 • Startend Verpleegkundige Thuiszorg
  Voor een thuiszorgorganisatie in Gouda zijn wij op zoek naar een Startende Verpleegkundige. Als Startende Verpleegkundige vindt je het leuk om in de wijk aan de slag te gaan er zorg te leveren bij de mensen thuis. Dit zodat de mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen in hun eigen vertrouwde omgeving. Je dient als Startende Verpleegkundige met de fiets de wijk in de gaan om je route zo efficiënt en effectief mogelijk te doen. Je bent beschikbaar voor 20 tot 32 uur in de week.
  Publicatiedatum: 0000-00-00
  Naam: samenindezorg
 • Locatiemanager huisartsenpost
  Voor verschillende locaties voor een organisatie in de huisartsenzorg is Samen in de Zorg op zoek naar Locatiemanager huisartsenpost. De organisatie verzorgt de bereikbaarheidsdienst van 450 huisartsen voor zo’n 1 miljoen bewoners van uit vier locaties in de regio Rotterdam. Patiënten die medische zorg nodig hebben en niet tot de volgende dag kunnen wachten, bellen naar een van de huisartsenposten en krijgen medisch advies of een afspraak op de post.
  Publicatiedatum: 0000-00-00
  Naam: samenindezorg
 • Verpleegkundige Thuiszorg
  Voor een thuiszorgorganisatie in Gouda zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige. Als Verpleegkundige vindt je het leuk om in de wijk aan de slag te gaan er zorg te leveren bij de mensen thuis. Dit zodat de mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen in hun eigen vertrouwde omgeving. Je dient als Verpleegkundige met de fiets de wijk in de gaan om je route zo efficiënt en effectief mogelijk te doen. Je bent beschikbaar voor 20 tot 32 uur in de week.
  Publicatiedatum: 0000-00-00
  Naam: samenindezorg
 • Wijkverpleegkundige niveau 4/5
  Ben jij een Verpleegkundige en vind je fijn om zelfstandig aan het werk te gaan in de wijk? Dan hebben wij een leuke functie voor jou bij een zorginstelling in regio Den Haag. Deze instelling is een wijkgerichte zorginstelling. Ze bieden zorg op maat en houden daarbij de wensen en verwachtingen van de cliënten in de gaten. Zo krijgt iedereen de zorg die het beste bij hem of haar past.
  Publicatiedatum: 0000-00-00
  Naam: samenindezorg
 • Verzorgende IG Thuiszorg
  Voor een thuiszorgorganisatie in Gouda zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG. Als Verzorgende IG vindt je het leuk om in de wijk aan de slag te gaan er zorg te leveren bij de mensen thuis. Dit zodat de mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen in hun eigen vertrouwde omgeving. Je dient als Verzorgende IG met de fiets de wijk in de gaan om je route zo efficiënt en effectief mogelijk te doen. Je bent beschikbaar voor 20 tot 32 uur in de week.
  Publicatiedatum: 0000-00-00
  Naam: samenindezorg
 • Verzorgende IG Thuiszorg

  Samen in de Zorg is voor een zorginstelling op zoek naar een Verzorgende IG voor een extramurale setting. Je komt te werken in een het Thuiszorgteam van deze zorginstelling. Als Verzorgende IG Thuiszorg begeleidt en verzorg je de thuiswonende cliënten kijkend naar de behoeftes van de cliënt. Je maakt hierbij gebruik van een zorgplan en na het verzorgen van de cliënt rapporteer je dit in het zorgdossier. Daarnaast heb je contact met de familie, Arts en andere professionele disciplines. Je gaat er samen met je collega’s voor zorgen dat de bewoners een mooie oude dag beleven. De visie van deze zorginstelling is dan ook als volgt; laat de bewoner zoveel mogelijk zelf regie houden over haar/zijn eigen leven.

  Sluit jouw zorg visie aan bij de visie van deze zorginstelling? Dan is dit een passende functie voor jou.

  Publicatiedatum: 0000-00-00
  Naam: samenindezorg
 • Startende Verzorgende ig

  Heb jij net je diploma Verzorgende IG behaald? Zoek je een vaste baan of wil je juist ervaring opdoen bij verschillende zorginstellingen? Dan hebben wij verschillende leuke banen in de zorg voor jou ! Voor diverse zorginstellingen in de regio Den Haag en Rotterdam is Samen in de Zorg de bemiddelaar op het gebied van zorgprofesionals. Wij zoeken gemotiveerde starters die intramuraal op een PG of Somatiek afdeling willen werken of in de thuiszorg. Bij Samen in de Zorg krijg jij als startende de kans om je 'rugzak' te vullen met werkervaring en te groeien in je vak.

  Publicatiedatum: 0000-00-00
  Naam: samenindezorg
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence