Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-15 (totaal 2455 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • Contactverzorgende Somatiek (IG + EVV)
  Samen met je team ben je verantwoordelijk voor een optimaal woon/leefklimaat en coördineer je de activiteiten rond wonen, welzijn en zorg. De bewoners wonen in een moderne somatische setting waarbij het thema belevingsgerichte zorg centraal staat; zorg en aandacht die (voor zover mogelijk is) wordt afgestemd op de behoefte en wensen van de bewoner. Aangezien je op een kleinschalige afdeling werkt is dit enorm afwisselend. Je coördineert het zorgproces voor een aantal bewoners, afstemming hierover gebeurd in overleg met de Specialist Ouderengeneeskunde, Psycholoog en overige ondersteunende diensten. Ook onderhoud je contacten met familie, mantelzorgers, vrijwilligers en begeleid je leerlingen.
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verzorgende IG doelgroep Somatiek
  Als Verzorgende IG verleen je samen met je collega’s de dagelijkse verzorging aan de bewoners waarbij het elektronisch zorgdossier het uitgangspunt is. De bewoners hebben een Somatische achtergrond. De wensen en verwachtingen van onze bewoners zijn het uitgangspunt en daarom zorg je voor activering en dagbesteding waarbij het dagritme en de mogelijkheden van de klant leidend zijn. Je draagt zorg voor de dagelijkse verzorging van bewoners volgens het vastgestelde zorgplan en ondersteunt ze bij de ADL functies. Je observeert, signaleert bijzonderheden, onderneemt actie en rapporteert in het zorgdossier.
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verpleegkundige HBO-V Psychiatrie
  Samen met je collega's van je team help je bij de dagelijkse verpleging van de bewoners van Aesopus. Deze vacature heeft betrekking op de afdeling gecompliceerde psychiatrische zorg binnen een kleinschalige setting. Je levert een belangrijke bijdrage binnen het multidisciplinair team, waarbij het zorg- en behandelplan altijd het uitgangspunt is. Somatische verpleging maakt onderdeel uit van de dagelijkse werkzaamheden, maar de nadruk ligt op het observeren van de bewoners het maken van rapportages en het maken van een concreet actieplan. Je weet de verbinding te maken tussen ziektebeeld en medicatie. Je bent persoonlijk begeleider bij gecompliceerde gevallen. Je bent eerste aanspreekpunt tijdens de afwezigheid van de teamleider en je draait verantwoordelijke diensten tijdens avonden, nachten en weekenden. Samen met je collega’s weet jij een vaste dagstructuur en een comfortable woonplek aan te bieden aan onze bewoners.
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Logopedist, 21 uur per week (zwangerschapsverlof)

  Je bent werkzaam op diverse Laurens locaties welke gelegen zijn in de deelgemeenten IJsselmonde en Feijnenoord. De doelgroepen waarmee je werkt zijn revalidatie, somatiek en PG. Het betreft een zelfstandige en afwisselende functie binnen de vakgroep logopedie. Hierbij is er wel een nauwe en plezierige samenwerking binnen het cluster behandeling en begeleiding, dat bestaat uit artsen, fysiotherapie, ergotherapie, psychologie en diëtetiek. Onze logopedisten nemen deel aan diverse werkgroepen, zowel intern (o.a. vakgroep logopedie Laurens) als extern (o.a. kwaliteitskring). 

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verpleegkundige in de wijk
  Als verpleegkundige werk je in een kleinschalig team dat, binnen een wijk, Zorg aan Huis huis levert aan diverse klanten. Het is jouw taak de zorgbehoefte te signaleren en op tijd contact te leggen met familie of huisarts en ziekenhuis. Je werkveld bestaat naast het verlenen van ADL-zorg ook uit specifieke zorg waarvoor jouw deskundigheid vereist is, zoals ziekenhuis verplaatste zorg of palliatieve zorg. Jouw verpleegkundige kennis komt goed van pas bij diverse verpleegtechnische handelingen die je verricht. Daarnaast heb je een belangrijke taak in het coördineren van de inhoudelijke zorg. Je collega’s kunnen op jouw verpleegkundige kennis terugvallen. Kortom een uitdagende baan!
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verzorgende IG Observatieafdeling

  Op de afdeling observatie Crocuslaan verblijven de bewoners maximaal 3 maanden, het doel hiervan is om na drie maanden een diagnose te kunnen stellen en een passend woonadvies. Naast het leveren van zorg begeleid en stimuleer je de bewoner. Je observeert de bewoner en je legt dit vast conform de hiervoor vastgestelde richtlijnen, dit kan ook betekenen dat je de bewoners soms "los" moet laten. De lijnen zijn kort, iedere drie weken vindt er een multidisciplinair overleg plaats om de bevindigen met elkaar te bespreken. Als verzorgende word je verantwoordelijk gesteld voor een aantal bewoners, hiernaast ben je in gesprek met de familie of mantelzorg. Je neemt hierin initiatief en pakt goed door. Je diensten zijn roulerend in dag- en avond- en zo nodig nachtdienst.

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verzorgende IG (Intensieve Psychogeriatrische Zorg)

  De Intensieve Psychogeriatrische Zorg van Stadzicht richt zich op het hanteerbaar maken van moeilijk en onbegrepen gedrag van mensen met dementie. Geheugenproblemen, desoriëntatie, begripsstoornissen en communicatieproblemen zijn enkele symptomen van dementie. Door deze symptomen gaat dementie vaak gepaard met gedrag dat moeilijk begrepen wordt door de omgeving, maar ook door zorgverleners. Binnen Stadzicht wordt vormgegeven aan woongroepen die zich met name richt op klanten die juist deze intensieve zorg nodig hebben, mensen die niet meer binnen een reguliere kleinschalige woongroep passen. Als verzorgende wordt je dagelijks geconfronteerd met bewoners die deze zeer intensieve zorg nodig hebben, dit vraagt om veel geduld, begrip en optimisme. Jij werkt wel graag met deze doelgroep en het is dan ook jouw uitdaging om bij te dragen aan een stukje maatwerk zodat deze bewoner zijn/haar leven op een zo respectvolle, prettig mogelijke wijze kan leiden.

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Gediplomeerd Zorgpersoneel Stadzicht
  Je komt te werken op een psychogeriatrische Woonafdeling binnen Stadzicht met woongroepen van ca. 10 cliënten.
  Het doel van de functie is het bevorderen van het woonklimaat van ouderen die zelfstandig wonen binnen een intramurale setting. Ouder worden is niet altijd even gemakkelijk en de verwachting is soms anders dan de realiteit. Een belangrijk onderdeel van je werk is het op een positieve manier de interactie tussen de bewoners te stimuleren, wat de sfeer ten goede komt. Het wonen en welzijn staat centraal staan binnen deze afdeling. De algemene dagelijkse lichamelijke verzorging (adl) loopt hier uiteraard als een rode draad doorheen, en doe je dan ook met plezier.
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Gediplomeerde Verpleegkundige Stadzicht
  Je komt te werken op een psychogeriatrische Woonafdeling binnen Stadzicht met woongroepen van ca. 10 cliënten.
  Het doel van de functie is het bevorderen van het woonklimaat van ouderen die zelfstandig wonen binnen een intramurale setting. Ouder worden is niet altijd even gemakkelijk en de verwachting is soms anders dan de realiteit. Een belangrijk onderdeel van je werk is het op een positieve manier de interactie tussen de bewoners te stimuleren, wat de sfeer ten goede komt. Het wonen en welzijn staat centraal staan binnen deze afdeling.
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Docent Natuur - en Scheikunde gezocht!

  Ben jij op zoek naar een baan in het voortgezet onderwijs en beschik jij over een lesbevoegdheid voor Natuurkunde en/of Scheikunde 2e graad? Lees dan gauw verder!

  Wij zijn voor onze opdrachtgevers in Drenthe regelmatig op zoek naar Docenten Natuur - en Scheikunde 2e graad. Het gaat om een tijdelijke en structurele banen. De uren variëren van 8 - 16 lesuren per week. 

  Plaats: Provincie Drenthe
  Naam: Daan BV
 • Docent AVO cluster-4

  Docente AVO

  Docenten AVO en vakdocenten gezocht voor een residentiële voorziening regio Zuid Holland

  Voor een residentiële voorziening voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar met ernstige ontwikkelings- en/of gedragsproblemen zoeken we docenten AVO en vakdocenten die stevig in zijn of haar schoenen staan en niet van opgeven weten!!!!!!!!

  Wij zijn op zoek naar AVO en vakdocenten, Z&W, Techniek, Groen  voor tijdelijke opdrachten! Heb jij het talent om deze speciale cluster 4 leerlingen echt iets te leren? Jij vindt het een ontzettende uitdaging  om met zeer moeilijk opvoedbare kinderen (ZMOK), kinderen met gedrags- en/of psychiatrische stoornissen, zoals ADHD, PDD-NOS, ODD, CD (Antisociale gedragsstoornis), klassiek autisme en hechtingsproblematiek te werken dan heb ik een baan voor je! 

  Functie-eisen

  • Onderwijsbevoegdheid (Pabo of lerarenbevoegdheid)
  • Master SEN (of iets soortgelijks) is een pre!
  • Kennis van verschillende gedragsproblemen
  • Ervaring met de doelgroep

  Problemen die zich thuis, op school en in de vrije tijd manifesteren. Eerdere (preventieve) vormen van hulpverlening zijn voor het oplossen van deze problemen niet toereikend gebleken

  De behandeling richt zich op de ontwikkeling en het gedrag van de jeugdige, maar ook op de opvoederstaak van ouders. Dat wil zeggen dat jeugdigen niet alleen behandeld worden in de behandelgroep, maar ook thuis als onderdeel van het gezin, samen met hun ouders. Daarnaast volgen de jeugdigen speciaal onderwijs. De jeugdige maakt deel uit van een behandelgroep. Iedere behandelgroep heeft een zelfstandige woonruimte met een huiselijke sfeer. Alle jeugdigen hebben een eigen kamer.

  Opnameduur

  De opnameduur varieert van 6 maanden tot 3 jaar afhankelijk van de problematiek en de hulpvraag. Uitgangspunten van de behandeling zijn terugkeer van de jeugdige naar het eigen gezin of, als het kind oud genoeg is, toewerken naar zelfstandigheid. Indien dit niet mogelijk is, wordt in overleg met de ouders en plaatsende instantie naar een andere oplossing gezocht. Denk hierbij aan kinderhuis, gezinshuis, pleeggezin, etc.

   

    

   

  Plaats: Zuid Holland
  Naam: The School Factory
 • Docent Duits 1e graad

  Wij zijn voor onze opdrachtgevers in de provincie Drenthe regelmatig op zoek naar Docenten Duits 1e graad. Beschik jij over een lesbevoegdheid voor Duits 1e graad en ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Neem dan gauw contact met ons op!

  Voor onze opdrachtgevers in Drenthe zijn wij regelmatig op zoek naar Docenten Duits 1e graad. De uren variëren van 8 - 16 lesuren per week. 

  Plaats: Drenthe
  Naam: Daan BV
 • Psychiater Ouderen

  Functie-omschrijving:

  • Je werkt in teamverband met verschillende disciplines waarin ieder zijn eigen professionele verantwoordelijkheid heeft;
  • je behandelt een aantal cliënten zelf;
  • Als psychiater en hoofdbehandelaar ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming, uitvoering en evaluatie van de behandelplannen;
  • Je geeft je advies en consult aan medewerkers van het multidisciplinaire team betreffende diagnostiek, indicatiestelling en behandeling;
  • Je geeft supervisie aan arts-assistenten en participeert naar rato dienstverband in de achterwachtregeling van de instelling;
  • Je levert actieve deelname aan de implementatie van het zorgprogramma.
  Plaats: Gelderland
  Naam: Spijtenburg
 • Docent Maatschappijwetenschappen

  Het betreft een zwangerschapsvervanging van ca. 1 november 2014 tot en met februari 2015 voor 0,5/ 0,7 Fte.

  Functieomschrijving

  Je gaat lessen maatschappijleer en maatschappijwetenschappen geven in de klassen havo en vwo 4. Als mentor van Vwo 2 verzorg je ook nog de lessen godsdienst en levensbeschouwing.

  Wij zoeken een collega die voldoet aan de volgende criteria:

  • beschikbaar is voor ongeveer 13 tot 16 lesuren per week;
  • bevoegd docent maatschappijleer is of nog daarvoor in opleiding is;
  • affiniteit heeft met het gebruik van ICT in de lessen;
  • over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden beschikt
  Plaats: Hilversum
  Naam: The School Factory
 • Docent Nederlands 2e graads

  Je hebt hart voor de doelgroep, je bent in staat gedifferentieerd te werken en kan op een creatieve manier les geven.

  Plaats: Maarsbergen
  Naam: The School Factory
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence