Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-15 (totaal 3051 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • Vakantiekracht in wijkteam Delft
  Een vakantiekracht verricht de volgende werkzaamheden:
  • Assisteren bij de lichamelijke verzorging van de cliënten;
  • Het bieden van respectvolle zorg volgens het zorgleefplan.
  Plaats: Delft
  Naam: Florence
  Dienstverband:
  Vakantiewerk
 • Helpende niveau 2 plus in wijkteam Scheveningen
  Een Helpende niveau 2 plus verricht de volgende werkzaamheden:
  • Het zelfstandig uitvoeren van beperkte lichamelijke verzorgende en begeleidende handelingen bij de cliënt;
  • De zorg bieden die de cliënt nodig heeft en begrip tonen voor zijn/haar situatie;
  • Het stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënt Het rapporteren van taken en bijzonderheden in het zorgleefplan;
  • Je werkt in overleg met de Eerst Verantwoordelijk Verzorgende of (huis)Verpleegkundige;
  • Overhandigen van de voorgeschreven medicatie volgens protocol.
  Plaats: Den Haag
  Naam: Florence
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Verzorgende IG, Borgstede

  Als verzorgende help je de bewoners van Borgstede bij de dagelijkse verzorging. We hebben mogelijkheden voor je op de open PG afdeling en op de gesloten PG afdeling. Samen met je collega's help je de bewoners een zo prettig mogelijk woon- en leefklimaat te hebben zodat zij zich thuisvoelen op de locatie. Naast de lichamelijke verzorging, deel je medicatie uit en verricht je verpleegtechnische handelingen en bied je net dat beetje extra wat Laurens belangrijk vindt. Je speelt in op hun individuele en specifieke behoeften. Het is belangrijk dat je alle diensten kunt worden ingezet.

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Vakantiewerk Overschie
  Voor onze locatie Den Hoogenban in Overschie zijn wij op zoek naar een klein aantal vakantiekrachten. Als vakantiewerker verricht je huishoudelijke werkzaamheden. Je moet hierbij denken aan stofzuigen, afstoffen en schoonmaken van de woonkamer, badkamer en keuken van onze bewoner.
  Je werkt minimaal 4 uur en maximaal 8 uur per dag, tussen 08.00 – 17.00 uur.
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verzorgende IG 32 uur tijdelijk

  Je bent werkzaam op een zorgafdelingen waar tussen de 20 en 25 bewoners verblijven. We hebben mensen nodig op de PG afdeling en Somatische afdeling. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor alle zorgtaken rondom deze bewoners. Je bent ook aanspreekpunt voor de familieleden en je weet dit op een professionele manier te doen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanleveren van actuele informatie voor de zorgplanbespreking, het verwerken en up-to-date houden van het werkplan.

  Simeon en Anna is een locatie welke langzaam aan transformeert tot een woongebouw voor senioren. Tevens komt er een nieuw gebouw voor intramurale bewoners met een hoge ZZP. Deze processen lopen parallel. Van de medewerkers wordt dus verwacht dat ze innovatief zijn en kunnen meebewegen in al deze boeiende processen. Vindt jij het  een uitdaging om samen de veranderingen vorm te geven en de zorg goed aan te laten sluiten bij de wensen en behoeften van de nieuwe klant/bewoners? Reageer dan direct! 

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verpleegkundige Kortdurende Zorg

  Je adviseert collega’s en werkt nauw samen met (multidisciplinaire) collega’s. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen, je bent het aanspreekpunt voor de klant en diens mantelzorger(s) en je begeleidt stagiaires en leerlingen. Verder hou jij je bezig met het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, observeren, verzorgen, verplegen en begeleiden van de klanten met verschillende ziektebeelden. Doordat je een actieve bijdrage kunt leveren aan het verder vormgeven van de afdeling is er voldoende afwisseling en uitdaging in je werk. Dit vergt flexibiliteit en creativiteit om mee te groeien met de nieuwste ontwikkelingen naar zelfregulerende team.

  Overige werkzaamheden:
  -leveren van een bijdrage aan het prettig wonen, leven en welzijn van de klanten;
  -overdragen van bijzonderheden e.d. aan collega’s via het zorgdossier en het centrale overdrachtsschrift;
  -leveren van een bijdrage aan psychosociale zorg aan de klanten;
  -zorg dragen voor- en toezien op het medicijnbeheer en overige noodzakelijke gebruiks- en verbruiksartikelen;

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verpleegkundige (32-36 uur)

  Je werkt met de doelgroep chronische somatiek en levert multidisciplinaire (verpleeg)zorg. Daarbij stem je de intensiteit van verpleegkundige zorg en handelingen af op de actuele gezondheidssituatie en schat hierbij risico’s in. Als aanspreekpunt voor de bewoners en hun persoonlijke relaties, bouw je een vertrouwensrelatie op met hen en houdt deze in stand. Je kan goed luisteren naar bewoners. Je moedigt hen aan actief mee te werken om de zelfstandigheid en zelfredzaamheid op lichamelijk, (psycho) sociaal en maatschappelijk gebied te vergroten. 

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • SEH VP Friesland

  Als spoedeisende hulp verpleegkundige ben je de eerste die patiënten te zien krijgt bij wie nog geen diagnose is gesteld. Vaak, maar lang niet altijd, is er sprake van een levensbedreigende situatie.

  Je vangt patiënten op, stelt vragen om de ziektegeschiedenis te achterhalen en onderzoekt hen. Je stelt samen met de arts vast welke behandelmethode gevolgd moet worden en welke hulp het meest noodzakelijk is. In acute gevallen verleen je zelf de eerste hulp.

  Na het vaststellen van de diagnose maak je een zorgplan voor de verdere behandeling. Je maakt vervolgafspraken en geeft instructies mee aan andere hulpverleners. Je doel is ervoor te zorgen dat gevolgen van letsel of ziekte zoveel mogelijk beperkt blijven of voorkomen worden.

  Je krijgt te maken met patiënten voor alle specialismen en in alle leeftijden. Vaak worden ze vergezeld door familie of begeleiders. Het is jouw taak mensen te begeleiden en te voorzien van informatie over onderzoek, behandeling en verblijf op de afdeling Spoedeisende Hulp.

  Naam: Wie zorgt BV
 • Paro-Preventie Assistent

  Als paro-preventie assistent voer je behandelingen uit op het gebied van mondhygiëne en preventie. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op je behandelkamer en je werkt volgens het paroprotocol. Je maakt onderdeel uit van het paro-team van je praktijk, bestaande uit collega preventie assistenten, mondzorgkundigen en de parodontoloog. We dagen je uit om je steeds te blijven ontwikkelen en met ons mee te groeien; zo wordt er gekeken naar je ambities en zijn er mogelijkheden om cursussen te volgen.

  Plaats: Utrecht
  Naam: Trend
 • Verpleegkundige MBO4 + BIG

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor de klanten/patienten met betrekking tot de hulpvraag, intake, voorlichting productafstemming, adviezen, voortgang en de daarbij behorende telefonische en/of digitale vastlegging in het datasysteem.
  Op dit moment betreft het een tijdelijke functie voor ongeveer 5 maanden.

  Plaats: NIJMEGEN
  Naam: Adecco Nederland
 • Verpleegkundige ZZP voor project indiceren - Achterhoek

  Vacature: met SPOED gezocht, verpleegkundigen voor project indiceren in de Achterhoek!
  Grow/Work biedt jou zowel de kennis als een uitdagende opdracht in de thuiszorg. Eigen regie, ´ontzorgen´ en zo lang mogelijk thuis zijn de uitgangspunten van onze nieuwe participatiemaatschappij. Wijkverpleegkundigen krijgen een belangrijke spilfunctie om deze uitgangspunten in praktijk te brengen. Voor een thuiszorgorganisatie in de Achterhoek is Grow/Work met spoed op zoek naar verpleegkundigen die zich (tijdelijk) willen inzetten om de zorg conform de nieuw geldende principes te (her)indiceren. Om je optimaal voor te bereiden volg je ons versnelde opleidingsprogramma 'Verpleegkundig Indiceren en Organiseren in de Wijk'.

  Taken en verantwoordelijkheden
  • Indiceren en toewijzen van zorg conform het gestelde normenkader van de V&VN
  • Voeren van (her)indicatiegesprekken met de klant
  • Doen van verslaglegging en overdracht aan wijkverpleegkundigen
  • Samenwerken met vaste medewerkers aan het nieuwe indiceren en organiseren van de zorg

  Plaats: TERBORG
  Naam: InGoedeBanen.nl
 • Wijkverpleegkundige

  Wijkverpleegkunidge gaat urgente indicaties stellen (vnl. extramuraal). Het takenpakket van de wijkverpleegkundige bestaat o.a. uit:
  Het stellen van nieuwe indicaties en het herindiceren van zusters met persoonlijke verzorging en verpleging extramurale zorg
  Het toezicht houden op de samenhang tussen de indicatiestelling en het gerealiseerde zorgplan
  Het verzorgen van klinische lessen voor de medewerkers van de Verzorging
  In voorkomend geval verrichten van verpleegtechnische handelingen.

  Plaats: Maastricht
  Naam: Adecco Nederland
 • Verzorgende IG en verpleegkundige voor diverse locaties (Waalwijk, Tilburg en Den Bosch)
  Met spoed gezocht: verzorgende IG en verpleegkundige met een 'zorghart' Voor een thuiszorginstelling in de regio's s's-Hertogenbosch, Tilburg en Waalwijk zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde, maar vooral flexibele verpleegkundige en verzorgende IG (mogen ook ZZP ers zijn) met een 'zorghart' voor de zomerperiode. Ben jij op zoek naar extra werk naast je huidige baan of houd je niet van vastigheid en gaat daarom jou voorkeur uit naar oproepdiensten? Of je nu veel of weinig wil werken, je het liefste vroege of juist late diensten werkt. Laat het ons weten: wat wil jij!!!!
  Publicatiedatum: 26-03-2015
  Plaats: Waalwijk, Tilburg, Den Bosch
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Tijdelijk
 • Verzorgende/verzorgende IG met een "zorghart"
  Voor zowel een thuiszorginstelling in diverse regio 's in de regio's-Hertogenbosch als zorgistelingen zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde, maar vooral flexibele verzorgende en verzorgende IG met een 'zorghart'. Ben jij op zoek naar extra werk naast je huidige baan of houdt je niet van vastigheid en gaat daarom jou voorkeur uit naar oproepdiensten? Of je nu veel of weinig wil werken, je het liefste vroege of juist late diensten werkt. Laat het ons weten: wat wil jij!!!!
  Publicatiedatum: 26-03-2015
  Plaats: Den bosch
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Tijdelijk
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence