Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-15 (totaal 3216 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • Functioneel Beheerder EPD, Max Euwelaan te Rotterdam
  Als Functioneel Beheerder ben je werkzaam binnen de stafdirectie. Het team functioneel beheer is verantwoordelijk voor het beheer van alle primaire informatiesystemen. Binnenkort nemen wij het beheer van het plannerssysteem Aysist, Beaufort en Youforce over van de directie Finance. Daarom zoeken wij op korte termijn een enthousiaste collega.
  Publicatiedatum: 29-05-2015
  Plaats: Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: HBO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Functioneel Beheerder voor de periode 1 juli 2015 tot 1 januari 2016.
  Als Functioneel Beheerder ben je werkzaam binnen de stafdirectie. Het team functioneel beheer is verantwoordelijk voor het beheer van alle primaire informatiesystemen. Binnenkort nemen wij het beheer van het plannerssysteem Aysist, Beaufort en Youforce over van de directie Finance. Ter vervanging van een zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een collega die per direct inzetbaar is op deze applicaties, waarbij de kennis van Aysist het meest belangrijk is.  Het betreft een tijdelijk invulling van 1 juli 2015 tot 1 januari 2016 i.v.m. zwangerschapsverlof.
  Publicatiedatum: 29-05-2015
  Plaats: Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: HBO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Functioneel Beheerder EPD
  Als Functioneel Beheerder ben je werkzaam binnen de stafdirectie. De afdeling functioneel beheer is verantwoordelijk voor het beheer van alle primaire informatiesystemen. In samenwerking met de analisten van de afdeling voer je nieuwe inrichtingen door in het EPD.  Daarnaast neem je actief deel in projecten binnen de organisatie (met o.a. analisten en collega's uit de praktijk). Je hebt kennis van zowel bedrijfsvoering als IT met (bij voorkeur) ervaring in de (geestelijke) gezondheidszorg.  Je bent op zoek naar een veelzijdige functie.
  Publicatiedatum: 29-05-2015
  Plaats: Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: HBO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Wijkverpleegkundige niveau 5

  We helpen klanten zo zelfredzaam mogelijk te blijven en de eigen regie te behouden. Als wijkverpleegkundige bied je hulp op die momenten waar in de primaire leefomgeving van de klant aanvulling nodig is. Uitgangspunt is de handhaving en stimulering van de zelfredzaamheid van de klant. Waar de zelfredzaamheid tekort schiet, stimuleer en ondersteun je de klant of neem je bepaalde zorgtaken over. De zorg die jij levert, is aanvullend op de zorg die mantelzorgers en vrijwilligers bieden. De werkzaamheden zijn onder andere het zelfstandig opstellen van een zorgplan, het uitvoeren van de zorg en de zorg voor de leefomgeving. Daarnaast verleen je somatische zorg en heb je een signalerende rol voor (veranderingen in) de gezondheid en het welbevinden van de cliënt. Je verricht je werkzaamheden bij je cliënten thuis.

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verpleegkundige (vervanging zwangerschapsverlof)
  Als verpleegundige binnen ons team heb je een zelfstandige en afwisselende baan. Je werkt binnen een kleinschalige setting met bewoners die dubbelzorg (somatiek in combinatie met dementie) nodig hebben. Naast het verlenen van zorg, zoals ADL, wondverzorging, verpleegtechnische handelingen en het verstrekken van medicatie onderhoud je contact met bewoners en familieleden. Ook werk je nauw samen met het multidisciplinaire team van de locatie. In jouw functie coördineer je het dagelijkse zorgproces voor een beperkt aantal klanten en je registreert dit.

  Je werkt alle dagen overdag, 's avonds en 's nachts
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verzorgende IG (28 uur) voor de Hindoestaanse PG woongroep
  Als Verzorgende IG werk je vooral binnen de Hindoestaanse PG woongroep samen met de bewoner, diens familie en mantelzorger. Het doel is dat bewoners van De Beukelaar hun leven kunnen voortzetten op een wijze zoals ze dat gewend waren vanuit hun bepaalde culturele achtergrond. Het is vooral belangrijk dat de bewoner zich thuis voelt. Naast Verzorgende IG taken staat het vormgeven van het leven van alledag van de bewoners centraal. Als verzorgende draag jij bij aan het complete overzicht en geef je daar waar nodig gevraagd advies over zorgverlening aan de bewoners.
  Je zult voornamelijk werkzaam zijn in de Hindoestaanse woongroep waar bewoners wonen met deze culturele achtergrond.
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Dialyseverpleegkundige in opleiding
  • hebt minimaal een jaar praktijkervaring in het ziekenhuis als gediplomeerd verpleegkundige
  • bent ge?nteresseerd in techniek en verliest daarbij de menselijke maat niet uit het oog
  • volgt bij ons de praktijk en bij Albeda College volg je het theoretische deel van je opleiding
  • krijgt de mogelijkheid om ter kennismaking een dagdeel mee te lopen.
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Maasstad Ziekenhuis
 • Verzorgende IG WoonZorgCentrum

  Wil jij:

  • Op flexibele basis werken of extra uren maken naast je huidige baan?
  • Niet gebonden zijn aan vaste werkdagen?
  • Alleen werken wanneer het jou uitkomt?
  • En bovendien ontzettend dankbaar werk verrichten?

  Dan is werken als Helpende via Trend People de oplossing!

  Je komt te werken in een WoonZorgCentrum met een heel prettige en gemoedelijke sfeer. Als Verzorgende IG werk je samen met het team aan de dagelijkse verzorging en begeleiding van ouderen.

  Plaats: ZALTBOMMEL
  Naam: Trend People
 • Docent Engels 2e graad

  Voor een VMBO school (onderbouw) in Andel zijn wij op zoek naar een docent Engels 2e graad, dit betreft een tijdelijke functie met uitzicht op een vaste baan. voor ca. 18 lesuren.

  Ervaring is gewenst mede als affiniteit met de doelgroep van het VMBO. Je dient te beschikken over de juiste bevoegdheden.

  Plaats: Andel
  Naam: Daan Vestiging Arnhem
 • Directeur Basisschool Hoogbegaafden

  Spijtenburg is op zoek naar kandidaten voor de functie van schoolleider voor een basisschool voor hoogbegaafdenonderwijs in Utrecht.

  Wij zoeken een initiatiefrijke, ambitieuze schoolleider met innoverend vermogen. De schoolleider gaat leiding geven aan een 'school' voor hoogbegaafdenonderwijs die vanaf augustus 2015 uit drie groepen bestaat, en op termijn waarschijnlijk doorgroeit naar vier of vijf groepen (3/4, 5, 6, 7, 8). De stichting heeft de ambitie om dit type onderwijs duidelijk en stevig te positioneren en is daarom op zoek naar een schoolleider die een impuls kan geven aan de verdere ontwikkeling en expertise ontwikkeling van het hoogbegaafdenonderwijs.

  • Als schoolleider rapporteert u aan de integraal verantwoordelijke clusterdirecteur en werkt bovenschools intensief samen met uw collega schoolleiders;
  • U geeft leiding aan een team van professionals dat een grote expertise bezit op het terrein van hoogbegaafdheid en een ambitie heeft om het onderwijs verder te verbeteren en ontwikkelen;
  • De stichting biedt u ruime faciliteiten om uw ambitie te ondersteunen en waar te kunnen maken.
  Plaats: Utrecht
  Naam: Spijtenburg
 • Clusterdirecteur Primair Onderwijs

  Spijtenburg is voor de stichting Openbaar Primair Onderwijs IJmond op zoek naar kandidaten voor de functie van Clusterdirecteur. Het gaat om twee functies.

  Een cluster bestaat uit 4 tot 5 scholen die elk operationeel worden aangestuurd door een onderwijskundig schoolleider.

  • U geeft direct leiding aan het cluster en draagt er voor zorg dat strategische doelen worden vertaald naar schooldoelstellingen en gerealiseerd met aandacht voor kwaliteit, rendement, leerling- en oudertevredenheid en medewerker tevredenheid.
  • Daarnaast draagt u, samen met de andere clusterdirecteuren, onder leiding van het College van Bestuur, mede zorg voor een verdere ontwikkeling van de stichting.
  • U heeft oog voor de ontwikkeling en professionaliteit van uw medewerkers en u weet professioneel de balans te bewaken tussen de schoolbelangen en het gezamenlijke belang van de stichting.
  • U borgt kennisoverdracht, samenwerking en innovatie op bovenschool niveau.

  Het profiel van de clusterdirecteur:

  • U bent eindverantwoordelijk voor het mede opstellen, vertalen en realiseren van de visie van OPO IJmond naar schoolplannen en doelen voor de scholen in uw cluster samen met de onderwijskundig schoolleiders.
  • U geeft op professionele wijze leiding aan uw scholen.
  • U voert mede regie op het ontwikkelen en implementeren van stichting breed beleid op het gebied van Personeel, Huisvesting, Kwaliteit, ICT en Financiën.
  • U heeft oog voor de eenheid van iedere school met de verschillende onderwijsconcepten, haar positie in de wijk en haar positie in de stichting als geheel.
  • U heeft tevens oog voor de stichting als geheel en kan deze effectief verbinden met de belangen van de scholen, binnen uw eigen cluster en de clusters van uw collega clusterdirecteuren.
  • U stimuleert en inspireert tot samenwerking en kennisoverdracht binnen de scholen, tussen scholen en clusters en met samenwerkingspartners in wijk en gemeente.
  Plaats: Noord-Holland
  Naam: Spijtenburg
 • Docent Duits

  Weet jij leerlingen te boeien en enthousiasmeren voor de Duitse taal? Ben je in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid en sta je te popelen om aan de slag te gaan? Lees dan snel verder! 

  Voor een school in de omgeving van Alkmaar zijn wij voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een tweedegraads docent Duits. Het betreft een kleine, erg leuke school. Er heerst op deze school een fijne sfeer, waar de kinderen op basis van hun achtergrond en capaciteiten maximale kansen krijgen zichzelf te ontwikkelen.

  Je komt te werken op een havo/vwo school waarbij je leerlingen enthousiast maakt voor het vak Duits. 

  Plaats: Regio Alkmaar
  Naam: De Detacheerders
 • Helpende WoonZorgCentrum

  Wil jij:

  • Op flexibele basis werken of extra uren maken naast je huidige baan?
  • Niet gebonden zijn aan vaste werkdagen?
  • Alleen werken wanneer het jou uitkomt?
  • En bovendien ontzettend dankbaar werk verrichten?

  Dan is werken als Helpende via Trend People de oplossing!

  Je komt te werken in een WoonZorgCentrum met een heel prettige en gemoedelijke sfeer. Als Helpende werk je samen met het team aan de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze ouderen.

  Plaats: ZALTBOMMEL
  Naam: Trend People
 • Verzorgende(n) IG

  Ter vervanging van zwangerschap heeft een woonzorginstelling plaats voor 2 verzorgende(n) IG of verzorgende(n) niveau 2+ voor de periode juli tot en met november 2015. Aantal uren per week:16 uur. De afd. biedt PG-zorg in de vorm van kleinschalig wonen voor 8 clienten. De afd. is op zoek naar een flexibele, zelfstandige en collegiale medewerker, die samen met haar collega's verantwoordelijkheid draagt voor de dagelijkse zorg en begeleiding van de bewoners op psychisch, sociaal en somatisch welbevinden, conform zorgplan. Daarnaast creer je een goede huiselijke woon- en leefomgeving voor de clienten.

  Plaats: BUNSCHOTEN SPAKENBURG
  Naam: Adecco Nederland
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence