Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-15 (totaal 2786 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • Psychiater LVB-P

  Als Psychiater verricht je intakes en psychiatrisch onderzoek, coördineer je de psychiatrische behandeling en voer je (delen van) de behandeling uit. Daarnaast verwijs je zo nodig door naar huisarts of andere specialisten/behandelaren. Ook kun je, in het kader van commissies en projectgroepen, wetenschappelijk onderzoek verrichten ten behoeve van de zorgvernieuwing. Verder neem je deel aan multidisciplinaire besprekingen, andere functiegerichte overlegvormen en waar nodig zit je deze overlegvormen voor.

  Plaats: Oost Brabant
  Naam: Spijtenburg
 • Docent Consumptieve Technieken cluster-4

  Docent Consumptieve Technieken 

  Docent Consumptieve Technieken cluster-4 voor de residentiële jeugdzorg

  Ben je op zoek naar een leuke uitdagende pittige job in het onderwijs? Ben je een stevige persoonlijkheid? Wil je een bijdrage leveren aan jongeren die het verdienen om de kans te krijgen verder te komen in de maatschappij? Ja?

  Ben je zowel didactisch als pedagogisch sterk? Sta je stevig in je schoenen? Kun je onze leerlingen die verblijven binnen onze instelling motiveren,  observeren en begeleiden? dan ben jij de docent die we zoeken.

  Het gaat om een residentiële voorziening voor kinderen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar met ernstige ontwikkelings- en/of gedragsproblemen. Problemen die zich thuis, op school en in de vrije tijd manifesteren. Eerdere (preventieve) vormen van hulpverlening zijn voor het oplossen van deze problemen niet toereikend gebleken

  De behandeling richt zich op de ontwikkeling en het gedrag van de jeugdige, maar ook op de opvoederstaak van ouders. Dat wil zeggen dat jeugdigen niet alleen behandeld worden in de behandelgroep, maar ook thuis als onderdeel van het gezin, samen met hun ouders. Daarnaast volgen de jeugdigen speciaal onderwijs. De jeugdige maakt deel uit van een behandelgroep. Iedere behandelgroep heeft een zelfstandige woonruimte met een huiselijke sfeer. Alle jeugdigen hebben een eigen kamer.

  Opnameduur

  De opnameduur varieert van 6 maanden tot 3 jaar afhankelijk van de problematiek en de hulpvraag. Uitgangspunten van de behandeling zijn terugkeer van de jeugdige naar het eigen gezin of, als het kind oud genoeg is, toewerken naar zelfstandigheid. Indien dit niet mogelijk is, wordt in overleg met de ouders en plaatsende instantie naar een andere oplossing gezocht. Denk hierbij aan kinderhuis, gezinshuis, pleeggezin, etc.

   

  Plaats: Zuid Holland
  Naam: Select & Match
 • Verpleegkundige

  Onze opdrachtgever is er voor ouderen die een vertrouwde, beschermde en toekomstgerichte woonomgeving zoeken. Een plek waar ouderen zijn verzekerd van persoonlijke aandacht en adequate zorg, waar ze prettig wonen en waar ze op een aangename en zinvolle manier leven. Alles draait om kwaliteit van leven. Daar is meer voor nodig dan een goede gezondheid. Een gezonde geest, een sociaal netwerk, voldoende beweging, het delen van interesses, een goed gesprek, al deze zaken zijn net zo belangrijk. Bij onze opdrachtgever is hier alle ruimte voor.

  Binnen de vacature Verpleegkundige wordt het volgende van je verwacht:

  • Verrichten van verzorgende en verpleegtechnische handelingen op het eigen deskundigheidsniveau op basis van vastgestelde leefzorgplannen waar nodig, op eigen initiatief, andere disciplines betrekken bij de uitvoering van het leefzorgplan
  • Het opstellen van het leefzorgplan en het actueel houden van het leefzorgplan, dit evalueren met de klant, diens omgeving en betrokken disciplines en dit zo nodig bijstellen 
  • Het uitvoeren van jouw werkzaamheden op een dusdanige wijze dat bewoners zich welkom, veilig en geborgen voelen
  • Het signaleren van bijzonderheden en ziektebeelden bij de klant en dit rapporteren
  • Aanwijzingen en instructies geven aan anderen bij de klant betrokken collega's ten aanzien van verpleegtechnische aspecten van de zorg.
  Plaats: Den Haag
  Naam: Joinuz
 • Psychiater Interim - Vast

  Spijtenburg is voor een zorginstelling in de provincie Zuid-Holland op zoek naar een psychiater voor minimaal 24 uur per week. Vast of Interim.

  Deze organisatie heeft een hecht en goed samenwerkend behandelteam. Een plek waar geleerd kan worden en een plek waar aanwezige potenties kunnen schitteren. Een werkomgeving waar je gezien en gehoord wordt en waar je van je mag laten horen.

  Plaats: Zuid-Holland
  Naam: Spijtenburg
 • Psychiater Verslavingszorg Interim of Vast

  Voor een Specialist in verslavingszorg is Spijtenburg op zoek naar een Psychiater Verslavingszorg.

  Bij deze instelling zijn één of meer psychiaters nodig voor de ambulante vestiging en de kliniek.
  Om de psychiatrische comorbiditeit goed te kunnen diagnosticeren en behandelen is psychiatrische expertise noodzakelijk. We zijn op zoek naar een collega die het uitdagend vindt om in teamverband een kwalitatief hoogwaardig zorgaanbod vorm te geven.

  Ben jij die bevlogen medisch professional, die vakinhoudelijk stevig in de schoenen staat, en hart heeft voor de doelgroep? Als hoofdbehandelaar krijg je de kans om voorop te lopen in een herstelondersteunende omgeving waar beleid wordt gemaakt door cliënten en medewerkers.
  Je bent hoofdbehandelaar van onder meer de cliënten met bipolaire of psychotische problematiek en van de cliënten waarbij sprake is van dwangtoepassing. Daarnaast ben je consulent bij andere cliënten en neem je deel aan het Multidisciplinaire overleg en soms aan intakes.

  Je werkzaamheden bestaan uit:

  • Uitvoeren van consulten;
  • Participeren in het multidisciplinair overleg, inclusief behandelplanbespreking;
  • Deskundigheidsbevordering en begeleiden van AIOS en andere opleidingen;
  • Actieve bijdrage aan innovatie en verbetering van de kwaliteit van zorg;
  • Helpen opzetten en uitvoeren van comorbiditeitsbehandeling.
  Plaats: Provincie Noord-Holland
  Naam: Spijtenburg
 • Klantmanager Participatiewet

  Klantmanager Participatiewet

  Functie omschrijving

  S&M is op zoek naar een Klantmanager Participatiewet

  Opdracht/functie omschrijving

  De Klantmanager Participatiewet is integraal klantmanager (werk én inkomen), belast met uitvoering van de participatiewet, Ioaw en Ioaz

  Taken/werkzaamheden

  • Beheert een bestand van ongeveer 70 klanten
  • Verricht werkzaamheden zoals afhandeling van aanvragen levensonderhoud en bijzondere bijstand, verwerken van mutaties, uitvoeren van heronderzoeken en beëindigingen en terugvordering
  • Voert regie op klanten die in behandeling zijn bij externe partners (o.a. re-integratie, tegenprestatie en vrijwilligerswerk)
  • Maakt rapportages en beschikkingen
  • Voert collegiale toetsing uit


      

  Plaats: Eindhoven
  Naam: Select & Match
 • Psychiater Forensische Zorg

  Uw functie

  Het vanuit het vakgebied diagnosticeren en behandelen van patiënten, met als doel het bijdragen aan de maatschappelijke veiligheid door het adequaat behandelen van de onderliggende problematiek. Het herstelproces van patiënten te bevorderen dan wel het stabilisatieproces vorm te geven binnen civiel- en strafrechtelijke kaders en overige afspraken binnen de instelling. Daarnaast levert u ook laagdrempelige consultatie aan aanpalende afdelingen. Beleidsambities om bovengenoemde ontwikkelingen verder vorm te geven kunnen hierin ook verder ontwikkeld worden.


  Plaats: Provincie Zeeland
  Naam: Spijtenburg
 • Verzorgende IG

  Onze opdrachtgever is er voor ouderen die een vertrouwde, beschermde en toekomstgerichte woonomgeving zoeken. Een plek waar ouderen zijn verzekerd van persoonlijke aandacht en adequate zorg, waar ze prettig wonen en waar ze op een aangename en zinvolle manier leven. Alles draait om kwaliteit van leven. Daar is meer voor nodig dan een goede gezondheid. Een gezonde geest, een sociaal netwerk, voldoende beweging, het delen van interesses, een goed gesprek, al deze zaken zijn net zo belangrijk. Bij onze opdrachtgever is hier alle ruimte voor.

  Binnen de vacature Verzorgende IG wordt het volgende van je verwacht:

  • Verrichten van verpleegtechnische handelingen
  • Verlenen van hulp bij de dagelijkse (ADL) verzorging
  • Bijdrage leveren aan de ontwikkeling van zorgplannen
  • Werken in een multidisciplinair team
  • Flexibel en het leuk vinden om te pioneren
  Plaats: Den Haag
  Naam: Joinuz
 • Psychiater Interim

  Bij Gesloten Wonen zoeken we een enthousiaste psychiater. Het is een uitdagende kans om de langdurige zorg eens van binnenuit te leren kennen. Je komt te werken in een multidisciplinair hecht team met jonge en enthousiaste collega's die volop in ontwikkeling is. Dit team zoekt een gedreven collega om hun team te versterken.

  De functie van psychiater bestaat uit de volgende werkzaamheden:

  • Ziektediagnostiek, behandeling en advisering;
  • Nauw samenwerken met verpleegkundigen die als coördinerend begeleider werken, en structurele contacten onderhouden met de cliënt en familie. Gevraagd en ongevraagd adviezen geven aan deze collega's;
  • Beoordeling van crisissituaties en zo nodig kunnen besluiten tot een vrijwillige of onvrijwillige opname;
  • Deelnemen aan de implementatie van zelforganisatie;
  • Deelnemen aan het opleiden van AIOS-en, waarneming, supervisie e.d.;
  • Onderhouden van contacten met de huisartsen en andere verwijzers.
  Plaats: Zuid-Holland
  Naam: Spijtenburg
 • Medium Care Verpleegkundige op MC-RCU m/v

  Medium Care Verpleegkundige op MC-RCU m/v

  Afdeling
  Medium Care/RCU Interne Geneeskunde


  Profiel
  Wij zijn op zoek naar verpleegkundigen in het bezit van een MC-diploma met bij voorkeur een jaar werkervaring op een Medium Care afdeling. Heb je echter ervaring op een andere afdeling waar zorg op medium care-niveau geboden wordt, zoals bijvoorbeeld de afdeling Recovery, dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren.

  Functie
  De afdeling Medium Care/RCU Interne Geneeskunde maakt deel uit van de divisie Interne Geneeskunde en Dermatologie (DIGD) en er werken in totaal ruim 25 vaste medewerkers. MC/IC-verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en verzorgenden werken nauw met elkaar samen.

  De Medium Care dient als ‘step-up’ functie voor patiënten vanaf de Spoedeisende Hulp of een reguliere zorgafdeling, en heeft een ‘step-down’ functie voor de Intensive Care. Er is op deze afdeling veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en er is ruime aandacht voor scholing.

  Naast het Medium Care gedeelte biedt de afdeling plaats aan patiënten die chronisch beademd worden en om verschillende redenen een periode klinisch moeten worden opgenomen (RCU). De combinatie van deze specialismen binnen één afdeling is uniek in Nederland en de afdeling is ook nog volop in ontwikkeling. De komende tijd zal worden uitgebreid van in totaal 6 naar maximaal 15 bedden.

  Als MC-verpleegkundige verleen je zorg aan alle patiënten die op deze afdeling worden opgenomen. Omdat de afdeling in ontwikkeling is, zoeken we specifiek naar kandidaten die het leuk vinden om bij te dragen aan verdere ontwikkeling, groei en professionalisering. We hebben een prettig team dat hecht aan open communicatie en persoonlijke inbreng.

   

   

  Plaats: Utrecht
  Naam: Select & Match
 • Docent VO

  Trajectgroep ISW is op zoek naar een Docent VO.

  De werkzaamheden bestaan uit:
  * Verantwoordelijkheid dragen voor het reilen en zeilen in het lokaal van de Trajectgroep
  * Het creëren van een veilig klimaat in de Trajectgroep voor de aanwezige leerlingen
  * Contacten onderhouden met de locaties voor het aanleveren van een onderwijspakket voor de Trajectgroep-leerling
  * Op basis van (ortho)pedagogisch handelen en een intensieve begeleiding de jongeren coachen
  * Vele activiteiten opzetten op het gebied van onderwijs, gedragsbeïnvloeding en andere zorgcomponenten
  * Individuele en groepsgerichte benadering
  * Begeleiding op het gebied van planning en organisatie
  * Begeleiding op het gebied van ‘leren leren’
  * Het geven van (vakinhoudelijk) onderwijs op diverse niveaus
  * Sturing geven aan de onderwijsassistent

  De aanstelling
  De medewerker komt in dienst van Lucas Onderwijs, het overkoepelend bestuur van ISW.

  Datum indiensttreding
  Zo spoedig mogelijk in schooljaar 2015 – 2016

  Werkervaring/opleidingseisen
  Ervaring in het begeleiden van leerlingen met gedragsproblematiek of één of meerdere opleidingen daartoe.

  Arbeidsvoorwaarden
  Het salaris volgens CAO-VO onderwijs (mx. LC-functie).

  Meer informatie
  In verband met de zomervakantie is de school gesloten van maandag 20 juli tot en met vrijdag 14 augustus. U ontvangt vanaf maandag 17 augustus een reactie op uw sollicitatie. 

  Voor aanvullende informatie kunt u per mail contact opnemen met dhr. van Straten (STT@isw.info) of dhr. Visscher (VSC@isw.info) of telefonisch via 0174-248205.
  De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 24 augustus 2015.

  Solliciteren
  Indien u geïnteresseerd bent in deze functie, verzoeken wij u voor 16 augustus 2015 te reageren. U kunt uw vacature sturen per email t.a.v. dhr. J. Storm adir@isw.info. Wil je solliciteren? 
  Dat kan via dit formulier of via e-mail adir@isw.info of schriftelijk. Stuur je sollicitatiebrief met CV naar:

  Algemene Directie ISW
  T.a.v. de heer J.C. Storm
  Postbus 180
  2670 AD Naaldwijk

  Plaats: Naaldwijk
  Naam: InGoedeBanen.nl
 • Verzorgende IG PG afdeling

  Onze opdrachtgever is een veelkleurige organisatie die werk maakt van haar christelijke identiteit. Kernwoorden hierbij zijn: respecteren, faciliteren en - voor wie wil en kan - praktiseren. Van medewerkers verwachten ze dat ze binnen professionele kaders vormgeven aan hun identiteit.

  Voel je jij verbonden met deze kernwoorden en ben jij gediplomeerd verzorgende IG? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Het betreft hier een PG afdeling.

  Binnen de vacature Verzorgende IG wordt het volgende van je verwacht:

  • Bijdrage leveren aan de ontwikkeling van zorgplannen
  • Verrichten van voorbehouden handelingen passend bij je functie
  • Werken in een multidisciplinair team
  • Verlenen van hulp bij de dagelijkse (ADL) verzorging
  • Meehelpen bij het inwerken en begeleiden van collega's
  Plaats: Zeist
  Naam: Joinuz
 • Flexmedewerker (Begeleider niveau 3)

  Op dit moment zijn wij op zoek naar flexibele medewerkers (Begeleiders niveau 3) die ervaring hebben met één van de volgende doelgroepen:

  • cliënten met een matige tot lichte verstandelijke beperking in combinatie met een lage sociaal emotionele ontwikkeling
   Er is veelal sprake van (ernstige) gedragsproblematiek. De cliënten hebben behoefte aan (zeer) intensieve begeleiding. Binnen de woning biedt men begeleiding gericht op de eigen ontwikkeling, het leren omgaan met de problematiek door de cliënt zelf en op aanpassingen in de omgeving. Overzicht, duidelijkheid, voorspelbaarheid en structuur zijn de belangrijkste factoren binnen het klimaat. Er wordt gewerkt aan de hand van een individueel dagprogramma waarin rust en bewegen elkaar afwisselen. Ook het uitnodigen tot activiteiten en ontwikkelingsgericht bezig zijn nemen een belangrijke rol in. 
  • cliënten met een licht verstandelijke beperking
   Op de locaties wonen mensen met een licht verstandelijke beperking. Omdat onze cliënten vaak met meerdere problemen te maken hebben, is de begeleiding intensief maar zoveel mogelijk afgestemd op wat de bewoners graag willen. Hierbij is onze aanpak gericht op:
   o versterken van draagkracht van de omgeving
   o affectieve, neutrale benadering
   o heldere, eerlijke en directieve benadering die aansluit bij het emotioneel niveau van de cliënt

  Het betreft een functie op basis van een min-max of 0-uren contract. Werktijden/ werkdagen: wisselend volgens rooster.

  Plaats: Haaglanden
  Naam: Middin
 • Psychiater FACT Interim of Vast

  Als psychiater verricht je als hoofdbehandelaar psychiatrisch onderzoek, stel je de diagnose en behandel je cliënten met psychiatrische problematiek of zie je toe op een adequate uitvoering van behandeling door medebehandelaars. Samen met je collega's, ieder vanuit de eigen functierol, werk je aan het verminderen van de acute problematiek. De inzet is gericht op het herstellen van regie en balans en het voorkomen van klinische opname. Deelname aan de 7x24-uurs crisisdienst is onderdeel van de functie van psychiater.

  Plaats: Noord-Brabant
  Naam: Spijtenburg
 • Verzorgende IG Thuiszorg

  "Alle zorg van een verzorgingshuis, maar dan in je eigen huis!" Steeds meer ouderen willen langer zelfstandig thuis blijven wonen, maar hebben wel extra hulp en aandacht nodig.

  Binnen de vacature Verzorgende IG Thuiszorg ben JIJ de oplossing voor deze doelgroep. Met je team ben je verantwoordelijk voor de thuiszorg en de extra hulp en diensten die deze cliënten nodig hebben. Je werkt in kleine teams, heel zelfstandig en met veel persoonlijk contact met de cliënten.
  Je stelt samen met de cliënt (en de familie) een zorgplan op waarin de wensen van de cliënt staan beschreven.

  Binnen de vacature Verzorgende IG Thuiszorg wordt het volgende van je verwacht:

  • Bijdrage leveren aan de ontwikkeling van zorgplannen
  • Meehelpen bij het inwerken en begeleiden van collega's
  • Verlenen van hulp bij de dagelijkse (ADL) verzorging
  • Verrichten van voorbehouden handelingen passend bij je functie
  • Werken in een multidisciplinair team
  • Geven van ondersteuning bij het inwerken en begeleiden van collega's

   

  Plaats: Amersfoort
  Naam: Joinuz
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence