Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-15 (totaal 2734 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • Psychiater voor het Cluster Ouderen- acute- en ziekenhuispsychiatrie
  Als Ouderenpsychiater ben je vooral werkzaam binnen de kliniek en polikliniek voor ouderen, maar neem je zo nodig ook waar voor de andere onderdelen van het cluster. - Je bent primair verantwoordelijk voor en aanspreekbaar op de inhoud; vaststelling en uitvoering van het behandelplan en de regie, alsmede voor coördinatie en communicatie rondom het gehele behandeltraject. - Je werkt hierbij als regisseur binnen een multidisciplinair team, bestaande uit diverse disciplines, onder andere arts-assistenten, psychologen en verpleegkundigen.  - Je geeft supervisie aan de arts-assistenten in opleiding tot psychiater en aan verpleegkundig specialisten.   - Je wordt binnen het cluster als expert betrokken bij complexe ouderencasuïstiek.
  Publicatiedatum: 26-11-2014
  Plaats: Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: HBO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • GZ-Psycholoog voor het jongerenmerk Youz
  Binnen YOUZ zoeken we een GZ-psycholoog voor op onze poliklinieken. Als professional van Youz ben jij verantwoordelijk voor de (aanvullende) diagnostiek en de uitvoering van de behandeling rondom onze jeugdige patiënten aan de hand van het behandelplan. Je werkt systeemgericht: jij bent een belangrijke schakel in de behandeling, waarbij je  het hele systeem van de jongeren als onderdeel van het  behandelplan maakt. Samen met het multidisciplinaire team lever je een essentiële bijdrage in het ontwikkelen van inhoudelijk beleid van je afdeling. Supervisie en begeleiding zijn een belangrijk onderdeel. Ook heb je een belangrijke rol in het ontwikkelen en bevorderen van een veilig en gezond werkklimaat alsmede een positieve (team)werksfeer.
  Publicatiedatum: 26-11-2014
  Plaats: Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: WO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Helpende niveau 2
  Een Helpende niveau 2 verricht ondermeer de volgende werkzaamheden:
  • Het zelfstandig uitvoeren van beperkte lichamelijk verzorgende en begeleidende handelingen bij de cliënt;
  • De zorg bieden die de cliënt nodig heeft en begrip tonen voor zijn/haar situatie;
  • Het stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënt.
  • Het rapporteren van taken en bijzonderheden in het zorgleefplan;
  • Je werkt in overleg met de Verpleegkundige.
  Plaats: Rijswijk
  Naam: Florence
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Verzorgende IG of Verpleegkundige

  Je verpleegt een aantal klanten in de Parkflat (110 morgen) en in de wijk hier direct omheen. Je komt graag bij de mensen thuis en je voelt je dan ook verantwoordelijk voor hen. Je bent tevens aanspreekpunt voor de mantelzorger of familie. Je vindt het geen probleem om zelfstandig te werken en hier ook je verantwoordelijkheid voor te nemen, maar je vindt het ook prettig om deel uit te maken van een Zorg aan Huis Team.  Je wisselt ervaringen uit en waar nodig ondersteun je elkaar. Hiernaast begeleid je HBO-V stagiaires en coach je de verzorgenden en helpenden. 
  Gezien de ontwikkelingen zal de Zorg aan Huis steeds intensiever en uitdagender worden. Je denkt binnen je team dan ook mee over de recente ontwikkelingen op zorg- en/of maatschappelijk gebied en hoe hier binnen Zorg aan Huis mee om te gaan. Kortom een afwisselende functie, waarin je meer doet dan verplegen.
  Je werkt alle diensten en soms een nachtdienst.

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verzorgende IG (28 uur)

  Je maakt deel van uit van een betrokken groep medewerkers die werkzaam zijn op de 4 verdiepingen van Dijkveld. De doelgroep waarmee je werkt zijn somatische bewoners (38 bewoners), hiernaast verblijven hier nog 20 bewoners met een verpleeghuisverplaatstezorg indicatie. Hiernaast zijn er altijd een paar plaatsen bezet door klanten voor tijdelijk verblijf, 4 kamers. Als Verzorgende IG ben je een belangrijke schakel in het gehele netwerk rondom de klant. Je levert kwalitatief hoogwaardige zorg, durft verantwoordelijkheid te nemen en verzorgd de klanten met een glimlach om je mond. Je werkt binnen een betrokken team en je durft je collega's feedback te geven, zowel als het om positieve als negatieve zaken gaat. Je werkt alle diensten.

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verzorgende IG (24 - 28 uur)

  Je bent werkzaam op een zorgafdelingen waar tussen de 20 en 25 bewoners verblijven. We hebben mensen nodig op de PG afdeling en Somatische afdeling. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor alle zorgtaken rondom deze bewoners. Je bent ook aanspreekpunt voor de familieleden en je weet dit op een professionele manier te doen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanleveren van actuele informatie voor de zorgplanbespreking, het verwerken en up-to-date houden van het werkplan.

  Simeon en Anna is een locatie welke langzaam aan transformeert tot een woongebouw voor senioren. Tevens komt er een nieuw gebouw voor intramurale bewoners met een hoge ZZP. Deze processen lopen parallel. Van de medewerkers wordt dus verwacht dat ze innovatief zijn en kunnen meebewegen in al deze boeiende processen. Vindt jij het  een uitdaging om samen de veranderingen vorm te geven en de zorg goed aan te laten sluiten bij de wensen en behoeften van de nieuwe klant/bewoners? Reageer dan direct! 

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verzorgende niveau 3IG (m/v)
  INTERNE VACATURE

  Mevrouw Cornelisse wil zo lang mogelijk zelfstandig zijn.

  Jij ondersteunt haar daarbij.
   

  Verzorgende niveau 3IG (m/v)

  Jeroen, Noordwijk
  Voor 16 uur per week, FWG 35

  Bij Marente doen we er alles aan om onze cliënten de zorg te bieden die bij hen past. Het welbevinden van de cliënt staat centraal en samen zoek je naar mogelijkheden om aan de wensen te kunnen voldoen. De een heeft nu eenmaal meer aandacht en zorg nodig dan de ander. En daar weet jij alles van als onze nieuwe Verzorgende 3IG. Met geduld en medeleven ondersteun je onze bewoners met dagelijkse handelingen en laat je ze zo lang mogelijk zelfredzaam zijn. Alle medewerkers van Marente hebben oprechte aandacht en een gastvrije en klantgerichte houding tegenover cliënten en elkaar. Zo help je mee om onze zorg op het hoogste niveau te houden en hoogstpersoonlijke zorg te leveren.

  Verzorgingshuis Jeroen, Noordwijk

  Speciale band met Noordwijk

  In verzorgingshuis Jeroen willen we onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig laten wonen. Daarin speel jij een belangrijke rol. In een open, prettige sfeer verleen je zorg aan onze ouderen die graag nog midden in het leven staan. Ook letterlijk. Want door de unieke ligging in het centrum van Noordwijk-Binnen hebben onze cliënten nog een hechte binding met hun oorspronkelijke omgeving. Naast het verzorgingshuis hebben we een verpleegunit met 36 bedden voor ouderen met dementie.
   

  Als Verzorgende niveau 3IG

  • heb je een afgeronde opleiding Verzorgende niveau 3IG
  • maak je deel uit van een (zorg)team onder leiding van de manager Wonen met Zorg
  • verricht je directe zorg aan alle bewoners van de afdeling, waarbij je onder meer aandacht besteedt aan sociale, psychische en lichamelijke veranderingen
  • begeleid je bewoners bij activiteiten
  • begeleid en ondersteun je leerlingen en stagiaires
  • werk je zelfstandig en kun je omgaan met wisselende werkdruk
  • stimuleer je cliënten in hun zelfzorg aan de hand van een zorgplan, die samen met de cliënt wordt opgesteld en regelmatig wordt besproken binnen het multidisciplinaire overleg
  • heb je relativeringvermogen, stressbestendigheid en humor, een flexibele en creatieve instelling
  • heb je goede communicatieve eigenschappen
  • ben je bereid om enkele feestdagen per jaar te werken

  Informatie

  Informatie

  Wil je meer weten, dan kun je contact opnemen met Willeke van Delft, Manager Wonen met Zorg telefoonnummer (071) 365 17 00.

  Solliciteren

  Het betreft een interne vacature. Momenteel kunnen alleen medewerkers van Marente solliciteren.
  Als je interesse hebt in deze vacature kun je voor 5 december 2014 solliciteren via onderstaande button "solliciteer direct" en vul het sollicitatieformulier in.
   

  Plaats: Zuid-Holland
  Naam: Marente
 • Helpende niveau 2 (m/v)
  INTERNE VACATURE

  Mevrouw Van Puffelen wil iets eerder opstaan.

  Jij helpt haar daarbij.
   

  Helpende niveau 2 (m/v)

  Jeroen, Noordwijk
  Voor 16 uur per week, FWG 25

  Bij Marente doen we er alles aan om onze cliënten de zorg te bieden die bij hen past. Het welbevinden van de cliënt staat centraal en samen zoek je naar mogelijkheden om aan de wensen te kunnen voldoen. De een heeft nu eenmaal meer aandacht en zorg nodig dan de ander. En daar zet jij je als Helpende voor in. Je werk is heel afwisselend en bestaat onder meer uit ADL-taken zoals ondersteuning bij lichamelijke verzorging, opstaan en naar bed gaan. Je hebt geduld en luistert naar onze cliënten en als er een probleem is, dan maak je er melding van. Alle medewerkers van Marente hebben oprechte aandacht en een gastvrije en klantgerichte houding tegenover de cliënt en elkaar. Zo help je mee om onze zorg op het hoogste niveau te houden en hoogstpersoonlijke zorg te bieden.

  Verzorgingshuis Jeroen, Noordwijk

  Speciale band met Noordwijk

  In verzorgingshuis Jeroen willen we onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig laten wonen. Daarin speel jij een belangrijke rol. In een open, prettige sfeer verleen je zorg aan onze ouderen die graag nog midden in het leven staan. Ook letterlijk. Want door de unieke ligging in het centrum van Noordwijk-Binnen hebben onze cliënten nog een hechte binding met hun oorspronkelijke omgeving. Naast het verzorgingshuis hebben we een verpleegunit met 36 bedden voor ouderen met dementie.
   

  Als Helpende

  • heb je het diploma Helpende niveau 2 Zorg en Welzijn, of 2e jaars HBO-V met basiszorg afgetekend
  • heb je een verantwoordelijke en flexibele mentaliteit
  • heb je goede mondelinge communicatieve vaardigheden
  • kun je goed luisteren naar je cliënt
  • heb je een klantvriendelijke houding
  • kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken

  Informatie

  Informatie
  Wil je meer weten, dan kun je contact opnemen met Willeke van Delft, Manager Wonen met Zorg telefoonnummer 071 365 17 00.

  Solliciteren
  Het betreft een interne vacature. Momenteel kunnen alleen medewerkers van Marente solliciteren.
  Als je interesse hebt in deze vacature kun je voor 5 december 2014 solliciteren via onderstaande button "solliciteer direct" en vul het sollicitatieformulier in.
   

  Plaats: Zuid-Holland
  Naam: Marente
 • Helpende niveau 2 (m/v)
  INTERNE VACATURE

  Mevrouw Van Puffelen wil iets eerder opstaan.

  Jij helpt haar daarbij.
   

  Helpende niveau 2 (m/v)

  Jeroen, Noordwijk
  Voor 12 uur per week, FWG 25

  Bij Marente doen we er alles aan om onze cliënten de zorg te bieden die bij hen past. Het welbevinden van de cliënt staat centraal en samen zoek je naar mogelijkheden om aan de wensen te kunnen voldoen. De een heeft nu eenmaal meer aandacht en zorg nodig dan de ander. En daar zet jij je als Helpende voor in. Je werk is heel afwisselend en bestaat onder meer uit ADL-taken zoals ondersteuning bij lichamelijke verzorging, opstaan en naar bed gaan. Je hebt geduld en luistert naar onze cliënten en als er een probleem is, dan maak je er melding van. Alle medewerkers van Marente hebben oprechte aandacht en een gastvrije en klantgerichte houding tegenover de cliënt en elkaar. Zo help je mee om onze zorg op het hoogste niveau te houden en hoogstpersoonlijke zorg te bieden.

  Verzorgingshuis Jeroen, Noordwijk

  Speciale band met Noordwijk

  In verzorgingshuis Jeroen willen we onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig laten wonen. Daarin speel jij een belangrijke rol. In een open, prettige sfeer verleen je zorg aan onze ouderen die graag nog midden in het leven staan. Ook letterlijk. Want door de unieke ligging in het centrum van Noordwijk-Binnen hebben onze cliënten nog een hechte binding met hun oorspronkelijke omgeving. Naast het verzorgingshuis hebben we een verpleegunit met 36 bedden voor ouderen met dementie.
    Als Helpende
  • heb je het diploma Helpende niveau 2 Zorg/Zorg en Welzijn, of 2e jaars HBO-V met basiszorg afgetekend
  • heb je een verantwoordelijke en flexibele mentaliteit
  • heb je goede mondelinge communicatieve vaardigheden
  • kun je goed luisteren naar je cliënt
  • heb je een klantvriendelijke houding
  • kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken

  Informatie

  Informatie
  Wil je meer weten, dan kun je contact opnemen met Willeke van Delft, Manager Wonen met Zorg  telefoonnummer 071 365 17 00.

  Solliciteren

  Het betreft een interne vacature. Momenteel kunnen alleen medewerkers van Marente solliciteren.
  Als je interesse hebt in deze vacature kun je voor 5 december 2014 solliciteren via onderstaande button "solliciteer direct" en vul het sollicitatieformulier in.
   

  Plaats: Zuid-Holland
  Naam: Marente
 • Doktersassistent(e) poli Mondziekten, Kaak- en Aangezicht (medisch assistent N2)
  • bent een gediplomeerde doktersassistent(e)
  • kunt helder en open communiceren met collega?s en pati?nten
  • hebt affiniteit met het specialisme Mondziekten, Kaak-en Aangezichtschirurgie.
  • assisteert de kaakchirurg bij het spreekuur en de behandelingen
  • maakt de pati?ntenafspraken en verwerkt pati?ntengegevens in ons geautomatiseerd systeem
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Maasstad Ziekenhuis
 • Doktersassistent(e) voor poliklinieken zorgeenheid KODAK
  • bent een gediplomeerde doktersassistente
  • kunt helder en open communiceren met collega?s en pati?nten
  • hebt affiniteit met de specialismen en het werken op de polikliniek.
  • vindt het een uitdaging om te werken op verschillende werkplekken
  • assisteert de specialist bij het spreekuur en de behandelingen
  • maakt de pati?ntenafspraken en verwerkt pati?ntengegevens in ons geautomatiseerd systeem
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Maasstad Ziekenhuis
 • Senior Medewerker Archiefbewerking

  Voor de regio Midden- en Zuid-Nederland zijn wij op zoek naar een Senior Medewerker Archiefbewerking. Voor verschillende opdrachtgevers in de omgeving van Midden- en Zuid-Nederland, zijn wij op korte termijn op zoek naar Senior Medewerkers Archiefbewerking met gemeentelijke werkervaring en die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen binnen het werkveld documentaire informatievoorzieningen.

  • Analyseren van documenten en zorg dragen dat ze op de juiste wijze worden toegevoegd in het archief
  • Ondersteunen bij het archiefbeheer en dossiervorming
  • Ontsluiten en ordenen van complexe dossiers
  • Vervaardigen van de inventaris- en vernietigingslijsten

   

  Plaats: Zuid- en Midden Nederland
  Naam: Daan BV
 • Verzorgende IG Extramuraal

  Binnen deze functie vervul je alle voorkomende werkzaamheden bij de cliënten thuis, van ADL werkzaamheden tot verpleegtechnische en begeleidende handelingen ten behoeve van de cliënt. Naast het uitvoeren van de werkzaamheden is er ruimte voor het sociale aspect van de functie, zoals het drinken van een kopje koffie met de cliënten.  
  Naast de directe werkzaamheden heb je een signaalfunctie richting de eerste en tweedelijns zorg. Je komt te werken in Utrecht (Zuilen, Overvecht, Tuindorp), De Meern, Vleuten, Maarssen of Maarssenbroek.

  In deze functie werk je in een team van verzorgenden en verpleegkundigen die zorg verlenen aan cliënten in de regio Utrecht. De organisatie streeft ernaar zorg zo veel mogelijk aan te passen aan de behoefte van de cliënt en biedt daarbij een pakket aan diensten aan, zodat zorg op maat gerealiseerd kan worden. Er wordt daarnaast veel aandacht geschonken aan de kwaliteit van de zorg.  Je werkt in teams die een vaste groep cliënten verzorgd en er wordt veel aandacht besteed aan het creëren van een team gevoel. Medewerkers worden op basis van persoonlijkheid en reisafstand gekoppeld aan de cliënt. Op deze wijze ontstaat er veel ruimte voor het sociale aspect in de functie.

  Plaats: UTRECHT
  Naam: Trend People
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence