Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-15 (totaal 3288 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • Functioneel Beheerder EPD
  Als Functioneel Beheerder ben je werkzaam binnen de stafdirectie. De afdeling functioneel beheer is verantwoordelijk voor het beheer van alle primaire informatiesystemen. In samenwerking met de analisten van de afdeling voer je nieuwe inrichtingen door in het EPD.  Daarnaast neem je actief deel in projecten binnen de organisatie (met o.a. analisten en collega's uit de praktijk). Je hebt kennis van zowel bedrijfsvoering als IT met (bij voorkeur) ervaring in de (geestelijke) gezondheidszorg.  Je bent op zoek naar een veelzijdige functie.
  Publicatiedatum: 26-05-2015
  Plaats: Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: HBO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Verpleegkundige niveau 4 complexe PG
  De verpleegkundige niveau 4 binnen de afdeling complexe psychogeriatrie verricht de volgende werkzaamheden:
  • Verlenen en coördineren van de zorg;
  • Zorgplannen opstellen en medeverantwoordelijk voor de uitvoering hiervan;
  • (Mede)coördineren van de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling;
  • Begeleiden van leerlingen en stagiaires en het onderhouden van een goed contact met de bewoners en hun familie/ naasten;
  • Indien nodig zelfstandig wijzigingen doorvoeren in de hulpverlening;
  • Plannen en prioriteiten stellen binnen de werkzaamheden;
  • Voorbeeldfunctionaris op de afdeling;
  • Werkzaamheden ter verbetering van de kwaliteit van zorg i.o.m. de afdelingsmanager;
  • Coördinerende werkzaamheden in Gulden Huis.
  Plaats: Den Haag
  Naam: Florence
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Verzorgende IG (PG/somatiek)

  Als verzorgende IG verleen je zorg op niveau, kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je verleent zorg aan de bewoners van Borgsate met een PG en/of somatische achtergrond. Deze soms lastige doelgroep is tegelijkertijd jouw uitdaging. Je werkt volgens de vastgestelde regels en procedures maar doet dit wel vol overgave en met humor. Naast de zorgvraag staat het welzijn van de bewoner centraal, je hebt aandacht voor de specifieke wensen/gewoontes en je kijkt wat er mogeljik is. Jouw klant moet een tevreden klant zijn. Je hebt contact met de familie of mantelzorger, dit doe je op een professionele wijze. Kortom, een leuke uitdagende baan waar je de ruimte krijgt jezelf verder te ontwikkelen en je vak uit te oefenen.

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verpleegkundige (16-24 uur)

  Als verpleegkundige werk je graag zelfstandig, maar toch maak je deel uit van een team. Je weet de verbinding te leggen tussen de klant en zijn behoeften op gebied van wonen, welzijn en zorg. Je bent (mede)verantwoordelijk voor de organisatie van zorg en verpleging rondom onze PG en/of somatische bewoners. Hierbij speel je in op de individuele en specifieke behoeften en verlangens van onze klanten. Tevens lever je een bijdrage aan een prettig woon- en leefklimaat met als uitgangspunt zoveel mogelijk de zelfredzaamheid te stimuleren. Je werkt volgens de vastgestelde regels en procedures maar doet dit wel vol overgave en met humor. Je hebt contact met de familie of mantelzorger, dit doe je op een professionele wijze. Kortom, een leuke uitdagende baan waar je de ruimte krijgt jezelf verder te ontwikkelen en je vak uit te oefenen.

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Applicatiebeheerder Caress (m/v)

  Applicatiebeheerder Caress (m/v)

  ICT, Voorhout
  Voor 36 uur per week

  Om ons team informatisering en applicatiebeheer te versterken zijn wij op zoek naar een flexibele, klantgerichte en enthousiaste collega voor het applicatiebeheer van onze hoofdapplicatie Caress.
   
  Jouw team
  Het team informatisering en applicatiebeheer is onderdeel van de afdeling ICT. Het team vertaalt gewenste functionaliteiten in robuuste en toekomstbestendige ICT-oplossingen. Het zorgt zowel voor het onderhoud en de doorontwikkeling van het bestaande applicatieportfolio als voor het ontwikkelen/verwerven van nieuwe ICT-oplossingen. De kerntaken van het team zijn onder meer: maken van het functioneel ontwerp, ontwikkelen van de applicaties en onderhouden van applicaties op basis van cliënt- en productplannen. Het team voert informatisering en applicatiebeheer uit met doel een goede samenwerking tussen het primaire proces, de informatievoorziening en de  technische ICT te realiseren.
   
  Een van de hoofdapplicaties is Caress van Marente. Caress ondersteunt zowel de administratieve bedrijfsmatige als de zorginhoudelijke kant. Binnenkort valt het besluit of Caress als nieuw Elektronisch Clientdossier (ECD) in gebruik wordt genomen. Het team informatisering en applicatiebeheer telt 4 FTE.

  Als applicatiebeheerder Caress verzorg je de tweede- en derdelijns ondersteuning bij vragen en incidenten;
  • je bewaakt, analyseert en bepaalt in hoeverre de applicatie (nog) voldoet aan de gestelde of gewijzigde functionele eisen, normen, criteriavoorwaarden;
  • je voert programma- en systeemtests uit, je stelt testplannen op en draagt verantwoordelijkheid voor de uitvoering. Daarbij optimaliseer je de database en verzorgt de monitoring van processen en log files;
  • je verzorgt impact-analyses bij veranderingen en test nieuwe versies van applicatie- en systeemaanpassingen in samenwerking met de key users. Je coördineert activiteiten rondom wijzigingen van de applicaties en begeleidt de implementatie van nieuwe versies; je voert technische acceptatietests uit, waaronder de installatietests en de load-, stress- en performancetests;
  • je stemt af met het team systeem- en netwerkbeheer en applicatieleveranciers, toetst componenten, programma’s, informatiesystemen, integratie van componenten, apparatuur, netwerken etc. aan de gedefinieerde eisen;
  • je zorgt voor de installatie van autorisatie- en beveiligingssystemen en bewaakt het functioneren daarvan;
  • je schrijft handleidingen voor de installatie en het gebruik van (deel)applicaties;
  • je zorgt voor advisering over en de uitwerking van verbetervoorstellen en stelt rapportages over capaciteit, beschikbaarheid en performance op.
  Als Applicatiebeheerder Caress
  • heb je hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur op basis van een opleiding informatica of technische bedrijfskunde;
  • heb je bij voorkeur ervaring in de zorgsector en kennis van de applicatie Caress en iCaress;
  • heb je kennis van softwareontwikkeling met moderne methoden als Agile/Scrum.
  • heb je kennis van beheermethodieken als ASL en ITIL;
  • heb je kennis van moderne applicatieservers en databases;
  • beschik je over de competenties probleemanalyse, overtuigingskracht, initiatief, klantgerichtheid en samenwerken.

  Informatie

  Wil je meer weten, dan kun je contact opnemen met Gabriele Kasten, Manager ICT telefoon 06 81434817.

  Solliciteren
  Als je interesse hebt in deze vacature kun je voor 9 juni 2015 solliciteren via onderstaande button 'solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier in.

  Plaats: Zuid-Holland
  Naam: Marente
 • Wijkverpleegkundige Talentprogramma

  Regio LEIDEN – GOUDA – ROTTERDAM NOORD. Wil jij werken bij een multidisciplinaire (thuiszorg)organisatie met een christelijke identiteit? Staat (persoonlijke) ontwikkeling bij jou voorop? Steek jij de graag handen uit de mouwen, maar wil je hiernaast verder leren? Ga direct aan de slag bij één van onze opdrachtgevers en volg ons 10 maanden durend Talentprogramma!
  Als wijkverpleegkundige ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor alle zorg rondom de cliënt. In de rol van regisseur van zorg stel jij een indicatie, betrek je actief het sociale netwerk van de cliënt en stimuleer je hen zoveel mogelijk taken zelfstandig uit te voeren. Tevens draag je bij aan het teambeleid, zorgkwaliteit, innovatie en het zelforganiserend vermogen van het team.
  Dit vraagt om de nodige kennis én competenties. Het Talentprogramma van Grow/Work gaat hier uitgebreid op in. Het neemt je mee in de actuele ontwikkelingen op het gebied van de thuiszorg en de gevraagde (inter)persoonlijke vaardigheden. Hiernaast biedt het programma volop contact met vakgenoten en jouw eigen, personal coach!
  Heb jij het lef voorop te lopen in de actuele ontwikkelingen? Durf jij de uitdaging aan? Onze opdrachtgever verleent zorg aan ‘iedereen die deze nodig heeft’, maar vindt het belangrijk dat jij je herkent in een christelijke identiteit en missie. Sluit dit aan bij jouw persoonlijke visie op zorgverlening? Dan bieden wij jou een unieke kans!

  Taken en verantwoordelijkheden
  • Coördineren en uitvoeren van (complexe) multidisciplinaire zorgtaken;• Indiceren van de zorg waarbij de zelfredzaamheid van de cliënt, zijn netwerk en beschikbare alternatieven worden onderzocht;
  • Opstellen van het zorgplan, daarop toezien, het evalueren en zo nodig actualiseren;
  • Coachen van collega’s om de zorginhoudelijke prestaties en de kwaliteit van zorg te verbeteren;
  • Bijdragen aan het teambeleid en het zelforganiserend vermogen van het team;
  • Samenwerken met diverse netwerkpartners in de wijk.

  Plaats: ROTTERDAM
  Naam: InGoedeBanen.nl
 • medewerker huisbezoeken pgb

  Onze opdrachtgever is een zorgverzekeraar in Eindhoven. De hervorming van de langdurige zorg heeft grote gevolgen voor alle betrokken partijen in het veld. Middels het afleggen van huisbezoeken onderzoekt de verzekeraar de doelmatigheid van het afgegeven pgb budget. Zo dien je een inschatting te maken of de pgb administratie op orde is. Tevens treed je in gesprek met de cliënt of het afgegeven budget wordt besteed conform de geldende wet- en regelgeving (WLZ).
  Je dient zelfstandig op pad te kunnen gaan, bent representatief en hebt een neus voor zaken die niet in de haak zijn. Je bent nieuwsgierig, kritisch en resultaatgericht. Je vindt het leuk om met verschillende doelgroepen in contact te treden.

  Taken en verantwoordelijkheden
  o Afleggen van huisbezoeken bij geselecteerde klanten
  o Voeren van klantgesprekken
  o Onderhouden van contact met klanten en overige betrokkenen
  o Adviseren over optimaal voeren en beheren van de PGB-administratie
  o Toetsen van de doelmatigheid van het PGB
  o Verwerken van administratieve gegevens

  Plaats: UTRECHT
  Naam: InGoedeBanen.nl
 • Verzorgende IG op detacheringsbasis

  Voor verschillende zorginstellingen, waaronder 'kleinschalig wonen',  zijn wij voor de zomer van 2015, op zoek naar Helpenden Plus en VIGGERS.

  Als Verzorgende (IG) ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en begeleiden van clienten conform het zorgplan. Je komt te werken in een team waarin je samen met je collega's aan de uitvoering van de gemaakte afspraken gaat werken. Onze opdrachtgever biedt kleinschaligheid en vertrouwdheid.

   

  Plaats: Nieuwegein
  Naam: Trend People
 • Verzorgende IG - zomer 2015

  Wij zoeken Verzorgende-IG voor de maanden juni / juli en augustus (12-32 uur per week)! Heb jij zin om jouw agenda te laten vullen met diensten deze zomer bij een leuk kleinschalig verpleeghuis in de regio Zeist, bel dan meteen met Trend People 030-6922222.

  In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging en verpleging van de bewoners. Hierbij heb je het psychisch, somatisch als sociaal welbevinden van de bewoners ten aller tijden voorop staan. Je verricht binnen de bevoegdheden (en binnen het zorgplan) je verpleegtechnische handelingen en vult het zorgdossier aan. Belangrijk is dat je sociaal vaardig bent en je naast de handelingen die je verricht oog hebt voor de bewoners en ook tijd vrijmaakt voor de familieleden of andere contactpersonen. Ook is het belangrijk dat je affiniteit en ervaring hebt met PG. Dit betreft 40% van de bewoners.

  Plaats: Zeist
  Naam: Trend People
 • Contact Center Verpleegkundige

  Wij zijn op zeer korte termijn op zoek naar een Contact Center Verpleegkundige met HBO werk- en denkniveau, voor 24-32 uur per week (flexibel inzetbaar) in eerste instantie voor een tijdelijke periode t.v.v. ziekte.

  Je werkzaamheden bestaan uit het telefonisch adviseren en consulteren van eindgebruikers van een medisch product. Je belt patiënten volgens een aangeleverd bestand of je wordt gebeld door patiënten, stelt vragen volgens protocol en je verstrekt telefonisch advies aan deze gebruikers van een medisch product zo nodig. Je inventariseert de behoefte, de wensen en de klachten en beantwoordt vragen. Je legt de gegevens vast in het systeem en maakt vervolgacties aan om gebruikers terug te bellen. Tevens verstuur je proef pakketten en informeer je zonodig instellingen over je advies naar een eindgebruiker. Ook ben je vraagbaak voor aanverwante instellingen en externe organisaties in de zorg.

  Plaats: ZEIST
  Naam: Trend People
 • Begeleider niveau 4

  Het werk van een Ambulant Begeleider binnen Middin is gericht op het begeleiden van gezinnen, kinderen en jongeren. Als Ambulant Begeleider moet je gemotiveerd zijn om met verschillende doelgroepen te werken. Je moet snel kunnen aansluiten bij de doelgroep en zo nodig zoeken naar een ingang bij clienten.

  Het is een gecombineerde functie. Enerzijds bied je ondersteuning aan LVB-leerlingen met psychiatrische problematiek op het praktijkgerichte onderwijs. Het doel is de leerling om te leren gaan met zijn gedragsproblematiek waardoor escalaties voorkomen kunnen worden. We gaan uit van de competenties van de leerling. De ondersteuning kan zowel in de klas als buiten de klas plaatsvinden. Daarnaast wordt van jou verwacht dat je ook begeleiding kan bieden aan gezinnen met opvoedvragen. Je contacten zijn veelal met externe instanties, jeugdzorgwerkers, welzijnsorganisaties bewindvoerders. Je werkt geheel zelfstandig en in sommige gevallen werk je samen met een begeleider 3. Je hebt het team als ondersteuning en voor de samenwerking. Cliënten bezoek je in hun thuissituatie. Er wordt in de gezinnen gewerkt met verschillende methodieken die leiden tot meer inzicht, ontwikkeling en zelfstandigheid.

   

  Het betreft een functie voor 24 uur. Werktijden/ werkdagen: wisselend volgens rooster
  De ingangsdatum is van 1 juni 2015 tot 1 april 2016.

  Plaats: Ambulant, Haaglanden
  Naam: Middin
 • Verzorgende IG Thuiszorg

  Als Verzorgende IG in de thuiszorg werk je met een klein enthousiast en zelfsturend wijkteam van verpleegkundigen en verzorgenden. Je hebt, samen met jouw team, de verantwoordelijkheid voor de zorg in jouw buurt en je kunt in grote mate bepalen hoe de werkzaamheden worden georganiseerd. Ieder pakt daarin zijn/haar eigen rol. Omdat het wijkteam in een opstartende fase is zijn wij op zoek naar een resultaatgerichte teamspeler die niet bang is om te pioneren!

  Wij zijn voor verschillende wijkteams in de regio van Den Haag op zoek en hebben zowel ochtend, middag- als avonddiensten beschikbaar.

  Plaats: Zuid-Holland
  Naam: Joinuz
 • Verpleegkundige in ziekenhuis

  Ben jij op zoek naar een leuke (tijdelijke) baan in een ziekenhuis en herken jij je in één van de onderstaande functieprofielen? Dan komen wij graag met jou in contact!

  Wij zoeken onder andere naar:

  • A-Verpleegkundigen
  • Dialyseverpleegkundigen
  • IC Verpleegkundigen
  • SEH- Verpleegkundigen
  • Apothekersassistenten
  Plaats: Zuid-Holland
  Naam: Joinuz
 • Helpende - oproep

  Wij zoeken helpende plus die beschikbaar zijn voor diverse oproepdiensten in de intra- en extramurale zorg; ochtend/middag en avond.

  In deze verantwoordelijke functie bied je ondersteuning bij de persoonlijke verzorging van cliënten. Je biedt hulp bij aan- en uitkleden, elastische kousen aantrekken, wassen, baden, douchen, oogdruppelen, gebruik van hulpmiddelen, eten en drinken, toiletgang en aanreiken van medicijnen. Daarnaast bied je hulp bij het voortbewegen, tillen en verplaatsen van de cliënt, het vinden van een geschikte lichaamshouding en je handelt adequaat bij ongevallen en onvoorziene situaties. Je geeft informatie en advies, stimuleert de zelfzorg en verricht beperkte huishoudelijke werkzaamheden bij de cliënt en in zijn omgeving. Bij wijzigingen verwerk je dit in het zorgplan. Daarnaast verricht je administratieve en registerende werkzaamheden die voortvloeien uit de zorgverlening.

  Plaats: Zeist
  Naam: Trend People
 • Werkcoach Jongeren

  Eurojobs.com: Werk Werkcoach Jongeren - Gouda, Gouda, Netherlands activity_tracking?ref=http%3A%2F%2Fjoobl

  Werkcoach Jongeren

  Functieprofiel Werkcoach jongeren

  organisatieonderdeel Directie Maatschappelijke Ontwikkeling / afdeling Werkportaal

  De werkcoach jongeren legt verantwoording af en rapporteert aan het hoofd van de afdeling Werkportaal

  Doel van de functie
  Het (direct) bemiddelen van jongeren met als doel het verminderen van de uitkeringsduur van jongeren door werkhervatting of het gaan volgen van een opleiding, al dan niet via een traject.
  Kerntaken

  1. Bemiddelen cliënten

  • het in beweging brengen en houden van jongeren richting scholing en/of de arbeidsmarkt: de jongeren actief aansporen bij het zoeken naar werk/opleiding;
  • het voeren van een intake- en diagnosegesprek;
  • het matchen van vacatures met jongeren;
  • handhaven van gemaakte afspraken met jongeren;
  • het bemiddelen en begeleiden van jongeren; 


  2. Begeleiden van cliënten

  • het inventariseren van mogelijke belemmeringen bij jongeren in de toestroom naar de reguliere arbeidsmarkt en een passend aanbod doen om de belemmeringen weg te nemen (opleidingsbehoeften, houding, gedrag, verzorging etc.)
  •  het motiveren van jongeren richting arbeidsmarkt/scholing/traject;
  • het bieden van ondersteuning bij het solliciteren
  • het bieden van nazorg op maat aan de jongere wanneer hij/zij een baan heeft gevonden 

  3. Informatie verzamelen en verstrekken

  • het verstrekken van informatie en advies aan jongeren over de uitstroom en activeringsmogelijkheden van de dienst
  • signaleren van kansen en knelpunten op de arbeidsmarkt;
  • het helder hebben van beschikbare vacatures
  • op de hoogte blijven van het aanbod aan instrumenten en hulpmiddelen (zoals sollicitatietraining, branchetrajecten etc.)
  • het leveren van input voor de ontwikkeling van instrumenten en hulpmiddelen;

  Contacten

  • De werkcoach heeft zowel interne als externe contacten. Intern bestaan de contacten van de werkcoach uit informerende, adviserende en afstemmende contacten met o.a. accountmanager, werkmakelaars en werkcoaches. 
  • De werkcoach dient in het contact zakelijk, resultaat- en oplossingsgericht te zijn, met oog voor de omstandigheden van de cliënt.
  • Daarnaast heeft de werkcoach externe contacten met organisaties als het UWV Werkbedrijf en hulpverlenende instanties. De contacten zijn gericht op samenwerking, elkaar informeren en gezamenlijk ontwikkelen van aanpak waar mogelijk.
  • De werkcoach heeft tevens contact met contactpersonen van bedrijven waar jongeren geplaatst worden. 

  Daarnaast is de werkcoach fraude alert en bespreekt hij met de fraude preventie medewerkers situaties die mogelijk niet juist zijn v.w.b. de rechtmatigheid van de uitkering.

   

  Plaats: Gouda
  Naam: Select & Match
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence