Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-14 (totaal 2188 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • Verpleegkundige niveau 4 op de Turkse afdeling
  Een verpleegkundige niveau 4 (liefst Turks sprekend) verricht de volgende werkzaamheden:
  • Verlenen en coördineren van de zorg voor de Turkse ouderen op de afdeling;
  • Zorgdossiers opstellen en toezicht houden op de uitvoering hiervan;
  • Je draait met name dag- en avonddiensten, waarbij je een coördinerende en sturende rol hebt voor de gehele afdeling, dit ook vanuit BHV-oogpunt;
  • Begeleiden van leerlingen en stagiaires en het onderhouden van een goed contact met de bewoners en hun familie/ naasten;
  • Indien nodig zelfstandig wijzigingen doorvoeren in de hulpverlening;
  • Plannen en prioriteiten stellen binnen de werkzaamheden;
  • Voorbeeldfunctionaris op de afdeling;
  • Werkzaamheden ter verbetering van de kwaliteit van zorg i.o.m. de teamleider.
  Plaats: Den Haag
  Naam: Florence
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Verpleegkundigen Zorg aan Huis per 15 september 2014
  Als verpleegkundige werk je graag zelfstandig, maar toch maak je deel uit van een klein Zorg aan Huis team. Je weet de verbinding te leggen tussen de klant en zijn behoeften op gebied van wonen, welzijn en zorg. Je bent verantwoordelijk voor de Verpleging van deze klanten, die wonen in hun eigen vertrouwde woonomgeving. Hierbij speel je in op de individuele en specifieke behoeften en verlangens van onze klanten. Tevens lever je een bijdrage aan een prettig woon- en leefklimaat met als uitgangspunt zoveel mogelijk de zelfredzaamheid te behouden en te stimuleren.
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verpleegkundigen Zorg aan Huis per 1 september 2014
  Als verpleegkundige werk je graag zelfstandig, maar toch maak je deel uit van een klein Zorg aan Huis team. Je weet de verbinding te leggen tussen de cliënt en zijn behoeften op gebied van wonen, welzijn en zorg. Je bent verantwoordelijk voor de Verpleging van deze cliënten, die wonen in hun eigen vertrouwde woonomgeving. Hierbij speel je in op de individuele en specifieke behoeften en verlangens van onze cliënten. Tevens lever je een bijdrage aan een prettig woon- en leefklimaat met als uitgangspunt zoveel mogelijk de zelfredzaamheid te behouden en te stimuleren.
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verzorgende IG

  Je werkt alle diensten binnen het Zorgteam. Wij als Laurens vinden het belangrijk dat je de tijd neemt voor je klant en hun mantelzorger(s). Naast verzorging heb je een luisterend oor en neem je dus de tijd om ondersteuning te geven. Je weet een vertrouwensband op te bouwen met je klanten en de mantelzorg. Je werkt zelfstandig, maar kan altijd terug vallen op je collega’s die in het woongebouw aan het werk zijn. Je komt te werken binnen een hecht team. Je wordt bij de uitvoering van je werkzaamheden gecoacht door een teamleider.

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verzorgende IG icm SPW4

  Je werkt alle diensten binnen het Zorgteam. Wij als Laurens vinden het belangrijk dat je de tijd neemt voor je klant en hun mantelzorger(s). Naast verzorging heb je een luisterend oor en neem je dus de tijd om ondersteuning te geven. Je weet een vertrouwensband op te bouwen met je klanten en de mantelzorg. Je werkt zelfstandig, maar kan altijd terug vallen op je collega’s die in het woongebouw aan het werk zijn. Je komt te werken binnen een hecht team. Je wordt bij de uitvoering van je werkzaamheden gecoacht door een teamleider.

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • ICT Medewerker (ICT medewerker B&G N2)
  • bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten op ICT gebied
  • registreert vragen, wensen en opdrachten van onze klanten voor al onze ondersteunende afdelingen
  • communiceert helder en open met collega?s en klanten, zowel persoonlijk als schriftelijk
  • zorgt voor een optimale briefing aan de uitvoerende afdelingen
  • bent alert op de realisatie van spoedmeldingen en acteert daar naar
  • hebt een dienstverlenende instelling en bent een uitstekende planner en organisator
  • bent zowel een teamspeler als in staat zelfstandig te werken
  • hebt affiniteit met ICT
  • bent bekend met ITIL
  • beschikt over een relevante MBO-opleiding en minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • bent flexibel en bereid tot het draaien van consignatie diensten
  • kennis van Topdesk en RES Powerfuse zijn een pr?
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Maasstad Ziekenhuis
 • Projectmedewerker Centrum Jeugd en Gezin en AWBZ-WMO

  Voor een gemeente in de provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een projectmedewerker / uitvoerend beleidsmedewerker voor het projectteam CJG en de transitie AWBZ - WMO. Het betreft een tijdelijke functie voor de periode 1 september 2014 tot 1 januari 2015 voor 36 uur per week.

  In deze functie ondersteun je de projectgroep Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) en de projectgroep transitie AWBZ - WMO.  Je geeft ondersteuning bij de beleidsvoorbereiding en uitvoering van besluiten van de stuurgroep CJG en het bestuurdersoverleg. Hierbij verricht je op basis van aanwijzingen zelfstandig beleidswerk zoals het opstellen van plannen of notities en je doet toegepast onderzoek waarbij je beleidsinformatie genereert en voorziet van toelichting.

  Daarnaast verricht zelfstandig projectmatige werkzaamheden. Je notuleert, redigeert stukken, organiseert bijeenkomsten. Je bent het aanspreekpunt en de vraagbaak voor meerdere personen, activiteiten en processen.

  Plaats: Provincie Utrecht
  Naam: Daan BV
 • Docent Nederlands 2e graad

  Beschik jij over een lesbevoegdheid voor Nederlands 2e graad en ben jij met ingang van het nieuwe schooljaar inzetbaar? Neem dan gauw contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

  Wij zijn voor meerdere onderwijsinstellingen in Groningen het nieuwe schooljaar op zoek naar Docenten Nederlands 2e graad. Het gaat om tijdelijke en structurele banen.

  Plaats: Provincie Groningen
  Naam: Daan BV
 • Docent NaSk

  Beschik jij over een lesbevoegdheid voor Natuurkunde en/of Scheikunde 2e graad en ben jij met ingang van het nieuwe schooljaar? Lees dan gauw verder!

  Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij voor meerdere onderwijsinstellingen in de provincie Friesland op zoek naar Docenten NaSk. Het gaat om tijdelijke en structurele banen, de uren variëren van 8 - 16 lesuren per week.

  Plaats: Provincie Friesland
  Naam: Daan BV
 • Docent Natuurkunde 2e graad

  Beschik jij over een lesbevoegdheid voor Natuurkunde 2e graad en ben jij met ingang van het nieuwe schooljaar beschikbaar? Wij komen graag met jou in contact!

  Voor een onderwijsinstelling in de provincie Overijssel zijn wij op zoek naar een Docent Natuurkunde 2e graad. Het betreft een reguliere functie voor 9 lesuren per week. In deze functie ga je lesgeven aan vmbo leerlingen. 

  Plaats: Provincie Overijssel
  Naam: Daan BV
 • apothekersassistent(e)
  Je hebt een afgeronde opleiding voor apothekersassistent. Je primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. Advies, service en begeleiding van geneesmiddelengebruik behoren tot je dagelijkse taken maar ook informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen. Je bent gemotiveerd om de patiënt zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Samen met de leden van het team draag je verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de apotheek.
  Publicatiedatum: 11-07-2014
  Plaats: venlo
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: HBO
  Dienstverband:
  Tijdelijk
 • Verzorgende IG - PG/Somatiek (tijdelijk)

  Samen in de Zorg heeft de vacature Verzorgende IG open staan bij een zorginstelling in de regio Apeldoorn. Je gaat intramuraal aan de slag en je komt op een psychogeriatrische en somatische afdeling te werken. Deze functie is op tijdelijke basis. Als je wil reageren op de vacature, dan dien je minimaal 24 tot 32 uur per week beschikbaar te zijn.

  Voor de vacature verzorgende IG op een PG en somatische afdeling ben je verantwoordelijk voor de algemeen dagelijkse levensbehoefte van de cliënt. Je zorgt er voor dat de cliënt de best mogelijk zorg krijgt die ze verdienen en geeft ze dan ook net dat beetje extra aandacht. Je verricht verpleegtechnische handelingen en houdt het zorgleefplan op orde. Samen met je collega's zorg je er voor dat de punten uit het zorgleefplan worden nageleefd. Uiteraard merk jij het gelijk op als er iets veranderd in de situatie van een cliënt, zodat er direct actie kan worden ondernomen.
  Publicatiedatum: 0000-00-00
  Naam: samenindezorg
 • Verpleegkundige - PG / Somatiek (tijdelijk)
  Samen in de Zorg heeft de vacature Verpleegkundige open staan bij een zorginstelling in de regio Arnhem. Je gaat intramuraal aan de slag en je komt op een pg en somatische afdeling te werken. Als je wil reageren op de vacature, dan dien je minimaal 24 uur per week beschikbaar te zijn.

  Voor de vacature Verpleegkundige op een PG en somatische afdeling ben je verantwoordelijk voor de zorg van de bewoners van de psychogeriatrische en somatische  afdeling. Je draagt belevingsgerichte zorg uit door kennis en een stukje extra aandacht. Jouw verantwoordelijkheid ligt bij het welzijn van de bewoners, het uitdragen van kwalitatief goed zorg en je zorgt ervoor dat de zorg naar een hoger plan wordt getild. Buiten het verlenen van de algemene dagelijkse levensbehoeften en verpleegtechnische handelingen bent u ook bezig met de toekomst van de instelling.
  Publicatiedatum: 0000-00-00
  Naam: samenindezorg
 • Verpleegkundige - PG / Somatiek (tijdelijk)
  Samen in de Zorg heeft de vacature Verpleegkundige open staan bij een zorginstelling in de regio Deventer. Je gaat intramuraal aan de slag en je komt op een pg en somatische afdeling te werken. Als je wil reageren op de vacature, dan dien je minimaal 24  uur per week beschikbaar te zijn.

  Voor de vacature Verpleegkundige op een PG en somatische afdeling ben je verantwoordelijk voor de zorg van de bewoners van de psychogeriatrische en somatische  afdeling. Je draagt belevingsgerichte zorg uit door kennis en een stukje extra aandacht. Jouw verantwoordelijkheid ligt bij het welzijn van de bewoners, het uitdragen van kwalitatief goed zorg en je zorgt ervoor dat de zorg naar een hoger plan wordt getild. Buiten het verlenen van de algemene dagelijkse levensbehoeften en verpleegtechnische handelingen bent u ook bezig met de toekomst van de instelling.
  Publicatiedatum: 0000-00-00
  Naam: samenindezorg
 • Verzorgende IG - PG/Somatiek (tijdelijk)

  Samen in de Zorg heeft de vacature Verzorgende IG open staan bij een zorginstelling in de regio Arnhem. Je gaat intramuraal aan de slag en je komt op een psychogeriatrische en somatische afdeling te werken. Deze functie is op tijdelijke basis. Als je wil reageren op de vacature, dan dien je minimaal 24 tot 32 uur per week beschikbaar te zijn.

  Voor de vacature verzorgende IG op een PG en somatische afdeling ben je verantwoordelijk voor de algemeen dagelijkse levensbehoefte van de cliënt. Je zorgt er voor dat de cliënt de best mogelijk zorg krijgt die ze verdienen en geeft ze dan ook net dat beetje extra aandacht. Je verricht verpleegtechnische handelingen en houdt het zorgleefplan op orde. Samen met je collega's zorg je er voor dat de punten uit het zorgleefplan worden nageleefd. Uiteraard merk jij het gelijk op als er iets veranderd in de situatie van een cliënt, zodat er direct actie kan worden ondernomen.
  Publicatiedatum: 0000-00-00
  Naam: samenindezorg
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence