Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-15 (totaal 2533 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • BOUMAN GGZ - Verpleegkundigen voor de Flexpool
  Hou jij van afwisselend werk en ben jij op zoek naar een flexibel in te delen baan? Dan is werken in de flexpool bij Bouman GGZ wellicht iets voor jou! Dit ga je doen Als Flexmedewerker kan je op alle afdelingen en locaties worden ingezet. Zo kan het zijn dat je de ene dag werkt op een beschermde woonvorm en de volgende dag in een klinische setting. Dit maakt je werkzaamheden erg divers. Op de meeste locaties wordt er gewerkt in 24-uurs diensten. Hierdoor kan je ingezet worden in dag-, late- en nachtdiensten. Werken in de flexpool is een mooie manier om onze organisatie te leren kennen en veel diverse werkervaring op te doen.
  Publicatiedatum: 20-10-2014
  Plaats: Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: HBO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Verpleegkundige niveau 5 in wijkteam Raadhuis
  Al je werkzaamheden zijn erop gericht kwaliteit van leven van de cliënt te maximeren. Dit doe je vanuit de visie waarbij er alleen professionele zorg verleend wordt als dit echt nodig is. Je cliënt en zijn wensen staan centraal. Jij kunt je écht inleven, je bent flexibel en creatief in het bedenken van oplossingen voor de persoonlijke situatie van je cliënt.
   
  Staat je cliënt bij jou echt centraal? En wil je met veel zelfstandigheid werken in een klein en ondernemend team, solliciteer dan direct!
  Plaats: Leidschendam
  Naam: Florence
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Verzorgende niveau 3IG
  Een Verzorgende niveau 3 IG verricht de volgende werkzaamheden:
  • Je bent medeverantwoordelijk voor het optimaliseren van de kwaliteit van zorg;
  • Je onderhoudt contacten met in- en externe partijen, zoals specialist ouderen geneeskunde, huisartsen, apotheek en Parnassia en de behandeldienst;
  • Je voert verpleegtechnische handelingen uit;
  • Je hebt een signalerende, ontwikkelende, adviserende en anticiperende rol ten aanzin van protocollen, procedures en werkzaamheden;
  • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies ter verbetering van de kwaliteit van zorg en ontwikkelingen binnen het vakgebied;
  • Je neemt actief deel aan het MDO en beoordeelt de zorgleefplannen op inhoud;
  • Je ondersteunt EVV-ers met het op- en bijstellen van de zorgleefplannen;
  • Indien nodig ben je bereid te ondersteunen in het primair proces.
  Plaats: Den Haag
  Naam: Florence
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Verpleegkundige Revalidatie
  Je bent werkzaam in een kleinschalig team wat voornamelijk bestaat uit verpleegkundigen. Je biedt dagelijks specialistische zorg op hoog niveau aan een grote diversiteit van klanten samen met je collega’s binnen een multidisciplinair team
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Gespecialiseerd verpleegkundige Obstetrie en Kinderafdeling
  • hebt het diploma verpleegkundige met kinderaantekeningen en/of obstetrieaantekeningen
  • hebt werkervaring op een afdeling obstetrie en/of kinderafdeling van een ziekenhuis
  • hebt een flexibele werkinstelling
  • bent enthousiast en klantgericht
  • hebt een warm hart voor begeleiding bij borstvoeding
  • bent verantwoordelijk voor het op pati?ntgerichte wijze leveren van zorg
  • communiceert open en helder naar collega?s en pati?nten
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Maasstad Ziekenhuis
 • Praktijkondersteuner Huisarts

  Je komt te werken in een Medisch Centrum waaraan vijf huisartsenpraktijken verbonden zijn. Je werkt voor één praktijk als praktijkondersteuner, maar kunt sparren met de POH-ers van de andere praktijken. Deze collega's zijn uiteraard bereid je op weg te helpen. Wel wordt verwacht dat je zelfstandig spreekuren kunt draaien.

  Heb je interesse of meer vragen? Neem contact op met Carola de Jong van Trend People via 030-6340002 of houten@trend.nl.

  Plaats: HOUTEN
  Naam: Trend People
 • Interim Team Begeleider

  P&O bestaat uit 2 onderdelen: P&O expertise en P&O service. P&O ondersteunt de organisatie bij in-, door- en uitstroom van medewerkers. P&O heeft de ambitie om zich te ontwikkelen tot een procesgerichte dienst die een waardevolle bijdrage levert aan de doelstellingen en projecten van de organisatie.

  P&O richt zich voor de jaren 2014-2015 op het volgende speerpunt: het realiseren van een stevig fundament; operationele excellentie in alle P&O-processen. Dit leidt tot continu verbeteren zodat de basis van de P&O processen op orde blijft.

  1. Begeleiden van het team salarisadministratie en sociale zekerheid tijdens de reorganisatie van P&O service.
  2. Sturen op zowel samenwerking binnen het team als op resultaten.

  De interim manager zal de eerste maand inventariseren wat de huidige situatie is, vervolgens een plan van aanpak opleveren (week 5). Na overleg met de opdrachtgever kan de verandering geïmplementeerd worden.

  Plaats: Noord-Holland
  Naam: Spijtenburg
 • Verzorgende IG, niveau 3

  Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het geven van verpleegkundige zorgverlening aan chronisch zieken en ouderen. Je bent zowel werkzaam voor de zorgvilla als voor de thuiszorg.
  De werkzaamheden bestaan met name uit:
  - Het verrichten van medisch-technische handelingen en ADL handelingen;
  - Het geven van advies en stellen van diagnoses;
  - Het opstellen en uitvoeren van het zorgplan en de coordinatie daarvan;
  - Aanspreekpunt zijn voor collega's, externe hulpverleners en mantelzorgers.

  Plaats: Arnhem
  Naam: Workdays
 • Docent Nederlands (2e graads bevoegd)

  Voor één van onze opdrachtgevers, een levendige VMBO school, zijn wij op zoek naar die Nederlands docent met tweedegraads bevoegdheid die enthousiast en flexibel is.

  Ben jij per eind oktober beschikbaar op zoek naar een leuke tijdelijke rol voor ca. 0,5 fte dan komen wij graag met je in contact.

  Het gaat om een tijdelijke opdracht voor de rest van het schooljaar en je geeft les op alle niveaus van klas 3 en 4. 

   

  Plaats: Utrechtse Heuvelrug
  Naam: Daan BV
 • HBO Verpleegkundige die wil indiceren omgeving Capelle, Zoetermeer en Nijmegen
  In deze functie boeien wij jou om vanuit je verpleegkundige vakkennis bij te dragen aan het verbeteren van de zorginhoudelijke kwaliteit bij de cliënten thuis.. Je maakt deel uit van een zorgteam. Je ziet het als een uitdaging continue op zoek te gaan naar mogelijkheden om de beste kwaliteit van zorg te leveren aan onze cliënten. Als verpleegkundige draag je bij aan de deskundigheidsbevordering en beleidsvorming. Op niveau 5 mag je indiceren, wat bij deze functie een van de voorsnaamste taken is. Je werkt nauw samen met verschillende disciplines.
  Publicatiedatum: 20-10-2014
  Plaats: Regio Den Bosch
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: HBO
  Dienstverband:
  Vast
 • Met spoed gezocht: helpende (plus), verzorgende, verzorgende IG en verpleegkundige 4/5 met een 'zorghart'
  Voor een grote zorginstelling in de regio Noord- en Midden Limburg zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde, maar vooral flexibele helpende (plus), verzorgende, verzorgende IG en verpleegkundige 4/5 met een 'zorghart'. Ben jij op zoek naar extra werk naast je huidige baan of houd je niet van vastigheid en gaat daarom jou voorkeur uit naar oproepdiensten? Of je nu veel of weinig wil werken, je het liefste vroege of juist late diensten werkt, jou voorkeur uit gaat naar de intramurale zorg of juist de extramurale zorg. Laat het ons weten: wat wil jij!!!! Ben je direct of snel beschikbaar, neem dan snel contact met ons op door je CV + korte motivatie te mailen!
  Publicatiedatum: 20-10-2014
  Plaats: Venlo
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Tijdelijk
 • Verpleegkundige thuiszorg Neurologie


  De thuiszorg organisatie is onlangs een nieuw project begonnen met gespecialiseerd verpleegkundigen onder andere op het vlak van neurologie en palliatieve zorg. Als verpleegkundige neurologie houdt je, je voornamelijk bezig met de verpleging van cliënten met neurologische aandoeningen. Ook ben je de vraagbaak voor de andere medewerkers. Daarnaast ben je proactief met het onderhouden en opbouwen van een netwerk met de ziekenhuizen en huisartsen. Als neurologisch verpleegkundige wordt je soms ook ingezet in de reguliere wijkzorg indien dit noodzakelijk is, maar de nadruk ligt echt op het specialistische neurologische aspect.

   

  Publicatiedatum: 0000-00-00
  Naam: samenindezorg
 • Verzorgende IG Thuiszorg


  Als je werkt in de thuiszorg van Amsterdam is geen dag hetzelfde. Onze opdrachtgever is ambitieus en heeft een grote diversiteit aan klanten in heel Amsterdam. Het kleinschalige team waarin je komt te werken is dagelijks bezig om cliëntgericht zorg ter verlenen bij mensen in hun thuisomgeving. Als verzorgende IG heb je, je vaste cliënten die je goed kent en waar je een band mee opbouwt. Je zorgt voor de dagelijkse begeleiding, verzorging en verpleging van jouw cliënten. Daarnaast stimuleer je mensen ook om zo veel mogelijk zelfredzaam te blijven.

  Uiteraard word je niet alleen maar in de zorg ingezet. Al je andere kwaliteiten worden ook benut. Naast het lopen van routes moeten er namelijk nog genoeg andere taken uitgevoerd worden, zodat het team waarin je werkt goed zijn werk kan doen. Denk hieraan het opstellen en bijhouden van zorgplannen, meehelpen met het opstellen van het rooster, bestellen van artikelen etc. Als team werken jullie onder de directe leiding van een teammanager die jullie helpt met de organisatorische taken.

  Omdat de klantenkring van de opdrachtgever blijft uitbreiden zijn wij op zoek naar een verzorgende IG die voor 16 – 24 uur per week aan de slag wil.

   

  Publicatiedatum: 0000-00-00
  Naam: samenindezorg
 • Starter Verzorgende IG


  Als startende verzorgende IG ga je aan de slag op een somatische afdeling met 80 bewoners (68 somatische en 12 dementerende bewoners). De locatie waar je komt te werken is te omschrijven als een knusse, kleinschalige en gezellige woonzorgcentra midden in een mooie bosrijke / natuurlijke omgeving. De afdeling is vooruitstrevend te noemen met een zelfsturend team.

  Je wordt in eerste instantie goed begeleid zodat jij je vertrouwd voelt met de werkomgeving en je nieuwe collega's. Na een gedegen inwerktraject zal je steeds meer verantwoordelijkheden en taken krijgen. Samen met je collega's ben je bezig om voor de cliënten de juiste zorg en begeleiding te verlenen. Je bent verantwoordelijk voor de algemene dagelijkse verzorging, het signaleren en rapporteren van veranderingen en het verrichten van verpleegtechnische handelingen.

  Zodra je, je draai hebt gevonden binnen de afdeling lever je ook een bijdrage aan het opstellen van de zorgplannen. En sta je familieleden te woord over eventuele veranderingen en de te verlenen zorg.

   

  Publicatiedatum: 0000-00-00
  Naam: samenindezorg
 • Verpleegkundige thuiszorg


  Als verpleegkundige in de thuiszorg kom je te werken bij een thuiszorgorganisatie die haar cliënten ondersteund en stimuleert om te kunnen leven en wonen in hun eigen omgeving op hun eigen manier. Professioneel en zelfstandig werken in combinatie met het leveren van cliëntgerichte zorg, is wat de medewerkers van deze thuiszorgorganisatie nastreven

  Voor dit thuiszorgteam zijn wij op zoek naar een ervaren verpleegkundige die van aanpakken weet. Het team zelf is zelforganiserend gestructureerd en wordt dus nog aangestuurd / ondersteund door een teammanager. In het team zijn verschillende rollen en de organisatie is bezig met een aantal verbeteringen op het vlak van het zorgproces en de kwaliteit. De verpleegkundige in de wijk zal hier een bijdrage aan leveren.

  De reden voor het ontstaan van de vacature is dat het team aan het groeien is aan de hand van het aantal zorgaanvragen dat zij binnen krijgen. In eerste instantie betreft het een tijdelijke functie welke kan uitgroeien tot een vaste aanstelling.

  Ben jij een 'bouwer' en weet jij mensen te motiveren en te coachen? Dan is de vacature verpleegkundige thuiszorg voor jou interessant.

  Publicatiedatum: 0000-00-00
  Naam: samenindezorg
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence