Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-15 (totaal 3313 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • Functioneel Beheerder voor de periode 1 juli 2015 tot 1 januari 2016.
  Als Functioneel Beheerder ben je werkzaam binnen de stafdirectie. Het team functioneel beheer is verantwoordelijk voor het beheer van alle primaire informatiesystemen. Binnenkort nemen wij het beheer van het plannerssysteem Aysist, Beaufort en Youforce over van de directie Finance. Ter vervanging van een zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een collega die per direct inzetbaar is op deze applicaties, waarbij de kennis van Aysist het meest belangrijk is.  Het betreft een tijdelijk invulling van 1 juli 2015 tot 1 januari 2016 i.v.m. zwangerschapsverlof.
  Publicatiedatum: 21-05-2015
  Plaats: Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: HBO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Functioneel Beheerder EPD, Max Euwelaan te Rotterdam
  Als Functioneel Beheerder ben je werkzaam binnen de stafdirectie. Het team functioneel beheer is verantwoordelijk voor het beheer van alle primaire informatiesystemen. Binnenkort nemen wij het beheer van het plannerssysteem Aysist, Beaufort en Youforce over van de directie Finance. Daarom zoeken wij op korte termijn een enthousiaste collega.
  Publicatiedatum: 21-05-2015
  Plaats: Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: HBO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • BOUMAN GGZ - Verpleegkundigen voor de Flexpool
  Hou jij van afwisselend werk en ben jij op zoek naar een flexibel in te delen baan? Dan is werken in de flexpool bij Antes wellicht iets voor jou! Dit ga je doen Met meer dan 50 locaties kan je als Flexwerker op diverse afdelingen en locaties inzet worden. Wij bieden je de kans om je te profileren binnen onze organisatie en de kans om ervaringen op te doen met onze doelgroepen. Van licht psychische klachten tot ernstige psychiatrische aandoeningen en verslavingspsychiatrie, Antes is op alle gebieden gespecialiseerd. Zo kan het zijn dat je de ene dag werkt op een beschermde woonvorm en de volgende dag in een kliniek. Op de meeste locaties wordt er gewerkt in 24-uurs diensten. Hierdoor kan je ingezet worden in dag-, late- en nachtdiensten.
  Publicatiedatum: 20-05-2015
  Plaats: Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: HBO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • GZ-Agogisch Werker (MBO) voor de Flexpool.
  Hou jij van afwisselend werk en ben jij op zoek naar een flexibel in te delen baan? Dan is werken in de flexpool bij Bouman GGZ wellicht iets voor jou! Dit ga je doen Als Flexmedewerker kan je op alle afdelingen en locaties worden ingezet. Zo kan het zijn dat je de ene dag werkt op een beschermde woonvorm en de volgende dag in een klinische setting. Dit maakt je werkzaamheden erg divers. Op de meeste locaties wordt er gewerkt in 24-uurs diensten. Hierdoor kan je ingezet worden in dag-, late- en nachtdiensten. Werken in de flexpool is een mooie manier om onze organisatie te leren kennen en veel diverse werkervaring op te doen.
  Publicatiedatum: 08-05-2015
  Plaats: Regio Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Gezondheidscoach (HBO) voor ons jongerenmerk Youz
  Als Gezondheidscoach (HBO) ben je werkzaam binnen een school, (ROC/VSO/Praktijkonderwijs) voor een x- aantal uren per locatie. De werkzaamheden kunnen worden opgedeeld in drie fasen. Deze bestaan uit: Fase I - Kennismaken met de medewerkers die betrokken zijn bij het aanvalsplan alcohol en drugs (projectleider alcohol en drugs, teamleiders, zorgcoördinatoren, andere medewerkers zorgschil, onderwijsondersteunend personeel). - Inventariseren welke problemen er spelen op het gebied van alcohol en drugs binnen de school. - Inventariseren waar vragen en/of behoeften liggen vanuit de school (in het kader van het Aanvalsplan drugs en alcohol). Onduidelijkheden binnen het project kunnen teruggekoppeld worden naar projectleider.  Fase II -  Afspraken maken voor deskundigheidsbevordering met de teamleiders. - Duidelijk communiceren hoe studenten en medewerkers de gezondheidscoach kunnen bereiken.  Fase III - Uitvoeren en realiseren van afspraken. - Individuele begeleidingstrajecten met studenten afleggen. - Incidenteel aanwezig zijn in ZAT's (Overleg Zorg en Advies Team) en werkgroep vergaderingen. - Advies en consultatie op aanvraag geven.
  Publicatiedatum: 07-05-2015
  Plaats: Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: HBO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Beleidsmedewerker voor de afdeling Analyse en Beleid
  Als beleidsmedewerker bij Antes ben je verantwoordelijk voor een de vorming en implementatie van het organisatiebeleid op het domein van de zorgfinanciers/zorgfinanciering en de zorgprocessen, waarbij bedrijfseconomische en zorginhoudelijke principes met elkaar in evenwicht moeten blijven.  - Hiertoe volg en analyseer je relevante maatschappelijke en politieke ontwikkelingen op lange en middellange termijn, adviseert hierover en beïnvloed waar mogelijk. - Initieer, ontwikkel en begeleid je het interactieve beleidsproces en zorgt voor uitwerking van het beleid in concrete protocollen, procedures en richtlijnen. - Stem je binnen de organisatie de verschillende aspecten binnen het beleidsproces op elkaar af en draag je zorg voor samenwerking en de integrale samenhang van het beleidsterrein. - Initieer of verzorg je, interne en externe voorlichting over wet- en regelgeving en ben je het aanspreekpunt en de vraagbaak voor medewerkers. - Bewaak je de voortgang en leg je verantwoording af over de resultaten.  De aanstelling is voor de duur van 6 maanden (vervanging zwangerschapsverlof), juni 2015 tot december 2015.
  Publicatiedatum: 06-05-2015
  Plaats: Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: WO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • DELTA - Klinisch Psycholoog voor het Cluster Poortugaal
  Je bent als Klinisch Psycholoog primair verantwoordelijk voor de diagnostiek en voor de inhoud, vaststelling en uitvoering van het behandelplan samen met de psychiater. Je werkt hierbij als regisseur binnen een multidisciplinair team. Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit: - Je levert een bijdrage aan de individuele behandeling deze ligt o.a. op het gebied van cognitieve therapie, systeemtherapie en psychodiagnostiek.  Daarnaast zorg je voor een goede samenwerking en afstemming met behandelaren van andere teams. - Je wordt binnen het cluster als expert geraadpleegd bij complexe casuïstiek en wij verwachten betrokkenheid bij visie- en beleidsontwikkeling.  - Je geeft  werkbegeleiding en  supervisie aan klinisch psychologen in opleiding of GZ psychologen in opleiding. Bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek wordt gestimuleerd.
  Publicatiedatum: 29-04-2015
  Plaats: Poortugaal
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: WO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Manager Behandelzaken voor de directie Poortugaal
  Als Manager Behandelzaken (Klinisch Psycholoog of Psychiater) ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van een clusteronderdeel, met de focus op de zorginhoud van de afdeling. Samen met de Manager Bedrijfsvoering ben je duaal verantwoordelijk voor de totale aansturing van dit onderdeel. Je legt resultaat verantwoording af aan de beleidspsychiater ten aanzien van de doeltreffende en doelmatige organisatie van zorg/behandeling en de gerealiseerde doelstelling(en) op gebied van realisatie van zorgbeleid, personeel, productie, middelen en organisatie. De span of controle ligt tussen de 70 en 100 fte.
  Publicatiedatum: 29-04-2015
  Plaats: Poortugaal
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: WO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Verpleegkundig Assistent 1 (MBO II)vvoor Kliniek Charloisse Lagedijk
  Als Verpleegkundig Assistent (MBO II) bestaan je werkzaamheden uit: - Ondersteunen van cliënten bij ADL en huishoudelijke activiteiten. - Ondersteunen van de verpleegkundigen en verzorgende bij de uitvoering van werkzaamheden en begeleiding.
  Publicatiedatum: 29-04-2015
  Plaats: Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Ziekenhuis Begeleider (vrijwilliger)
  Een Vrijwilliger Ziekenhuisbegeleiding verricht voor het Loosduinse Hof de volgende werkzaamheden:
  • Op afgesproken tijden cliënten van het Loosduinse Hof begeleiden naar het ziekenhuis;
  • Eerste aanspreekpunt voor de cliënt in het ziekenhuis;
  • Het afgeven van verklaringen van de cliënt;
  • Op afgesproken tijden cliënten van het ziekenhuis naar het Loosduinse Hof terug begeleiden.
  Plaats: Den Haag
  Naam: Florence
  Dienstverband:
  Vrijwilligerswerk
 • Assistent Gymnastiek (vrijwilliger)
  Een vrijwilliger Assistent Gymnastiek bij Duinstede verricht de volgende werkzaamheden:
  • Het klaarzetten van materialen voor de gymnastiek;
  • Het halen en brengen van de bewoners naar de gymnastiek;
  • Assisteren tijdens de gymnastiek;
  • Na de gymnastiek opruimen van de materialen.

  Tijd: Dinsdagmiddag van 14.15-16.30
   

  Plaats: Wassenaar
  Naam: Florence
  Dienstverband:
  Vrijwilligerswerk
 • Ziekenhuis begeleider(ster) gezocht (Vrijwilliger)
  Cliënt naar ziekenhuis begeleiden.
  • U wordt gebeld door de  zorg of receptie voor begeleiding naar het ziekenhuis
  • Cliënten op halen, benodigde papieren bij de zorg ophalen
  •  Met cliënt naar ziekenhuis gaan, begeleiden bij artsen bezoek
  •  Na afloop begeleiden naar Loosduinse Hof
  •  Uitslag doorgeven aan de zorg.
  Plaats: Den Haag
  Naam: Florence
  Dienstverband:
  Vrijwilligerswerk
 • Vrijwilliger(ster) gezocht voor afwassen
   Wat is het doel van het vrijwilligerswerk?
  • Ondersteuning Roskam personeel;
  • Tafel dekken;
  • Helpen uitdelen maaltijden;
  • Na de maaltijd koffie/thee schenken;
  • Ondersteunen afwassen en opruimen.
  Plaats: Den Haag
  Naam: Florence
  Dienstverband:
  Vrijwilligerswerk
 • Verzorgende niveau 3IG in wijkteam Laak
  Een Verzorgende niveau 3 binnen team Laak verricht de volgende werkzaamheden:
  • Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van zorg gericht op persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging op basis van zorgdossiers en protocollen;
  • Je biedt ondersteuning en bent stimulerend ten aanzien van zelfzorg;
  • Je observeert, signaleert en rapporteert de gevolgen van lichamelijke en/of geestelijke ziekteprocessen en neemt hierop vervolgacties;
  • Je werkt in overleg met de Eerst Verantwoordelijk Verzorgende of Zorgcoördinator.
  Plaats: Den Haag
  Naam: Florence
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Verpleegkundige niveau 4 complexe PG
  De verpleegkundige niveau 4 binnen de afdeling complexe psychogeriatrie verricht de volgende werkzaamheden:
  • Verlenen en coördineren van de zorg;
  • Zorgplannen opstellen en medeverantwoordelijk voor de uitvoering hiervan;
  • (Mede)coördineren van de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling;
  • Begeleiden van leerlingen en stagiaires en het onderhouden van een goed contact met de bewoners en hun familie/ naasten;
  • Indien nodig zelfstandig wijzigingen doorvoeren in de hulpverlening;
  • Plannen en prioriteiten stellen binnen de werkzaamheden;
  • Voorbeeldfunctionaris op de afdeling;
  • Werkzaamheden ter verbetering van de kwaliteit van zorg i.o.m. de afdelingsmanager;
  • Coördinerende werkzaamheden in Gulden Huis.
  Plaats: Den Haag
  Naam: Florence
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence