Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-15 (totaal 2642 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • Verzorgende IG (MBO III) voor de Flexpool
  Hou jij van afwisselend werk en ben jij zoek naar een flexibel in te delen baan? Dan is werken in de flexpool wellicht iets voor jou! Dit ga je doen Als Flexmedewerker Verzorgende IG (MBO III) kan je op alle afdelingen en locaties worden ingezet. Zo kan het zijn dat je de ene dag werkt op een beschermde woonvorm en de volgende dag in een klinische setting. Dit maak je werkzaamheden erg divers. Op de meeste locaties wordt er gewerkt in 24 uurs diensten. Hierdoor kan je ingezet worden in dag-, late- en nachtdiensten en ben je 2 keer per maand in het weekend beschikbaar. Je gaat cliënten ondersteunen bij ADL en huishoudelijke activiteiten en je ondersteunt de verpleegkundigen bij de uitvoering van werkzaamheden.
  Publicatiedatum: 04-02-2016
  Plaats: Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • GZ-Agogisch Werker (MBO) voor de Flexpool.
  Hou jij van afwisselend werk en ben jij op zoek naar een flexibel in te delen baan? Dan is werken in de flexpool bij Bouman GGZ wellicht iets voor jou! Dit ga je doen Als Flexmedewerker kan je op alle afdelingen en locaties worden ingezet. Zo kan het zijn dat je de ene dag werkt op een beschermde woonvorm en de volgende dag in een klinische setting. Dit maakt je werkzaamheden erg divers. Op de meeste locaties wordt er gewerkt in 24-uurs diensten. Hierdoor kan je ingezet worden in dag-, late- en nachtdiensten. Werken in de flexpool is een mooie manier om onze organisatie te leren kennen en veel diverse werkervaring op te doen.
  Publicatiedatum: 04-02-2016
  Plaats: Regio Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Wijkziekenverzorgende in Vaassen (16 uur)

  Als wijkziekenverzorgende verricht u begeleidende, verzorgende en verplegende taken bij cliënten in de thuissituatie, waarbij de zelfredzaamheid van de cliënt zoveel mogelijk wordt gestimuleerd of op hetzelfde niveau wordt gehouden. U bent eerstverantwoordelijke in midden complexe cliëntsituaties. De zorgverlening richt zich op gehandicapten, (chronisch) zieken, ouderen en cliënten in de terminale fase.

  Plaats: Gelderland
  Naam: Verian
 • Verzorgende IG, Thuiszorg Ommoord (2)
  Als Verzorgende IG werk je binnen een zelforganiserend team dat, in de wijk Ommoord Thuiszorg verleent aan diverse klanten. Het is jouw taak de dagelijkse zorg en verpleging van onze klanten, die nog in de thuissituatie wonen, voor je rekening te nemen. Door deze zorg kunnen de mensen langer thuis wonen, dit is tenslotte hetgene wat iedereen graag wil. Indien nodig neem je contact op met familie of huisarts of je bespreekt de casus binnen het thuiszorg team. Je kunt altijd terug vallen op je team, met elkaar waarborg je tenslotte de kwaliteit van de zorg.
  Je werkt in ieder geval twee weekenden per maand, hiernaast draai je zowel ochtend als avonddiensten.
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verzorgende IG, 24 uur, Emmahuis
  Voor dit team zijn wij voor 24 uur per week op zoek naar een leuke en gemotiveerde collega. Hoe ziet je dag eruit? Samen met je team ben je verantwoordeljik voor de verdeling van de zorg, dit gebeurt in de ochtend, middag en avond. Je route wordt ingepland en aan de hand hiervan leg je klantbezoeken af. Je verleent de dagelijkse zorg zoals helpen bij het wassen en aankleden. Ook komt het voor dat klanten (alle leeftijden) bij thuiskomst uit het ziekenhuis nog even wat nazorg nodig hebben. Je kent je klanten en je signaleert eventuele verbetering/verslechtering, je bespreekt dit binnen het team. Indien nodig help je collega's bij de werkzaamheden.
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verzorgende IG, wijk Overschie TZ1
  Voor dit team zijn wij voor 24 uur per week op zoek naar een leuke en gemotiveerde collega. Hoe ziet je dag eruit? Samen met je team ben je verantwoordeljik voor de verdeling van de zorg, dit gebeurt in de ochtend, middag en avond. Je route wordt ingepland en aan de hand hiervan leg je klantbezoeken af. Je verleent de dagelijkse zorg zoals helpen bij het wassen en aankleden. Ook komt het voor dat klanten (alle leeftijden) bij thuiskomst uit het ziekenhuis nog even wat nazorg nodig hebben. Je kent je klanten en je signaleert eventuele verbetering/verslechtering, je bespreekt dit binnen het team. Indien nodig help je collega's bij de werkzaamheden.
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • (Wijk)verpleegkundige HBO-V

  Laurens thuiszorg Rotterdam Centrum helpt haar klanten zo zelfredzaam mogelijk te blijven en de eigen regie in de thuissituatie te behouden. Als wijkverpleegkundige ben jij van onschatbare waarde voor deze doelgroep. Je observeert de thuissitatie, brengt eea in kaart en verzorgt de indicering. Vooral dit laatste is een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Je levert complexe zorg welke past bij jouw niveau. Je ondersteunt, stimuleert en grijpt in waar en wanneer dit nodig is. Je bewaakt de kwaliteit van zorg, ook die van je team, je analyseert, geeft aanwijzingen en/of feedback. Je bent gesprekspartner op niveau, niet alleen voor de klant en zijn/haar mantelzorger, maar ook voor andere zorgprofessionals zoals huisarts of andere behandelaars. Kortom een belangrijke en tevens onmisbare rol binnen de huidige zorgmaatschappij.

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Tijdelijke Verpleegkundige, Thuiszorg Wijk Oude Westen

  Als Verpleegkundige werk je binnen een zelforganiserend team dat in de wijk thuiszorg verleent aan diverse klanten. Je werkt met een klein enthousiast team.  Jij neemt de verpleegtechnische handelingen voor je rekening die een verzorgende niet mag doen. Je observeert en signaleert als de zorgbehoefte van de klant verandert, je neemt hier passend actie op door dit binnen het team te bespreken of direct contact op te nemen met de huisarts. Je bent gesprekspartner op niveau. Hiernaast houd je ook de manterzorger goed in de gaten, je biedt een luisterend oor omdat het voor hen vaak erg zwaar is om met de situatie om te gaan. Jouw inzet maakt het mogelijk dat de mensen langer thuis kunnen blijven wonen, dit is tenslotte hetgene wat de klant graag wilt.

  Daarnaast woon je overlegmomenten en interne trainingen bij, je geeft klinisch lessen en je hebt 'thuis in de buurt''-taken binnen het resultaatverantwoordelijk werken.

  De functie wordt uitgevoerd binnen de wijk Nieuwe Westen, een multiculturele wijk met de "grote stads-problematiek". 

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verzorgende IG, 6 mnd
  Voor dit team zijn wij op zoek naar een leuke en gemotiveerde collega. Hoe ziet je dag eruit? Samen met je team ben je verantwoordeljik voor de zorg welke geleverd wordt. Je route wordt ingepland en aan de hand hiervan leg je klantbezoeken af. Je verleent de dagelijkse zorg zoals helpen bij het wassen en aankleden. Ook komt het voor dat klanten (alle leeftijden) bij thuiskomst uit het ziekenhuis nog even wat nazorg nodig hebben. Je kent je klanten en je signaleert eventuele verbetering/verslechtering, je bespreekt dit binnen het team. Indien nodig help je collega's bij de werkzaamheden.
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verzorgende IG, Schermlaan ( 512)

  Je gaat werken binnen één van onze zelforganiserende thuiszorgteams in de deelgemeente Nieuwe Westen die onze klanten en de mantelzorger helpt en ondersteunt om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Het gaat dan om hulp bij wassen en kleden, algemene verzorging en verpleging, medicatie aanreiken, rapporteren en overige zorggerelateerde werkzaamheden. Je helpt de klant om, voor zover als mogeljik is, de eigen regie weer te nemen. Naast deze werkzaamheden verricht je ook teamtaken zoals het plannen van de roosters, bijhouden en actualiseren zorgdossiers en meedenken over het verbeteren van de kwaliteit van zorg en de zichtbaarheid in de wijk. De diensten die je werkt vallen tussen 7.00 uur en 23.00 uur in diensten van 4, 5 of 6 uur, 3 of 4 keer per week. Je werkt geen nachten.

  Kortom een afwisselende baan binnen een zelforganiserend team.

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verpleegkundige, wijk Zevenkamp (316)
  Als Verpleegkundige werk je binnen een kleinschalig zelforganiserend team dat, binnen de wijk Zevenkamp, thuiszorg verleent aan diverse klanten. Het is o.a. jouw taak de zorgbehoefte te signaleren, het zorgplan op te stellen en op tijd contact te leggen met familie of huisarts en ziekenhuis. Je werkveld bestaat naast het verlenen van ADL-zorg maar ook de meer complexe zorg waarvoor jouw deskundigheid vereist is. Jouw verpleegkundige kennis komt goed van pas bij diverse verpleegtechnische handelingen die je verricht. Daarnaast heb je een belangrijke taak in het coördineren van de inhoudelijke zorg. Je collega’s kunnen op jouw verpleegkundige kennis terugvallen. Met elkaar ben je verantwoordelijk voor het leveren van betrouwbare en hoogwaardige zorg. Je werkt alle dagen en alle diensten welke variëren tussen 7.00 uur en 23.00 uur.
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Wijkverpleegkundige niveau 5 ( 316)

  Als Wijkverpleegkundige niveau 5  thuiszorg werk je zelfstandig, maar maak je ook deel uit van een thuiszorg team dat werkt in de wijk Zevenkamp. Het is een leuk team dat zelforganiserend is, eigen verantwoordelijkheid draagt maar er wel voor elkaar is. Zo zit het team in elkaar! Je weet de verbinding te leggen tussen de klant en zijn behoeften op gebied van wonen, welzijn en zorg. Ook ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de meer complexe zorg. Je signaleert, observeert en indien nodig zorg je dat er een indicatie wordt aangevraagd voor nieuwe klanten cq. wordt bijgesteld voor bestaande klanten. Dit doe je volgens de hiervoor opgestelde nieuwe richtlijnen. Als verpleegkundige op niveau ben je gesprekspartner voor andere professionals rondom de klant en de familie en/of mantelzorger. Het streven is om de klant zolang mogelijk de eigen regie te laten houden en de thuissituatie in stand te houden.  Ze voelen zich gelukkiger thuis dus dit bevordert het herstel van je klanten. Je werkt niet in de avonden.

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Businesscontroller (m/v)

  Businesscontroller (m/v)

  Verkoop & Financiën, Voorhout
  Voor 28 uur per week

  Samen met vier collega’s voert de businesscontroller de taken van de planning & control cyclus uit zoals begroting en periodieke rapportages. Daarnaast is zij het financieel geweten van het management van de locaties en thuiszorg en draagt zorg dat de locaties en thuiszorg beheersmatig op koers blijven. Daarnaast voert zij nog een aantal projecten uit en is verantwoordelijk voor een aantal expertise gebieden o.a. ZVW.
   

  Als Controller

  • heb je minimaal HBO plus scholing in financiën
  • heb je aantoonbare ervaring als controller
  • heb je kennis van veranderende wet- en regelgeving in de Care
  • is aanvullende specifieke kennis van AO/IC welkom
  • ben je een teamplayer en professional pur sang
  • heb je een ondernemende instelling gericht op resultaat

  Wij bieden

  • een zelfstandige functie met veel ontplooiingsmogelijkheden
  • een salaris volgens de CAO VVT, FWG 60/65
  • deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen
  • een tijdelijke vacature voor de vervanging van zwangerschapsverlof tot 1 januari 2017

  Informatie

  Wil je meer weten, dan kun je contact opnemen met Erik Poortman, Directeur Verkoop & Financiën, telefoonnummer 06-12694568.

  Solliciteren

  Als je interesse hebt in deze vacature kun je voor 18 februari 2016 solliciteren via onderstaande button "solliciteer direct" en vul het sollicitatieformulier in.
   

  Plaats: Zuid-Holland
  Naam: Marente
 • Verzorgende IG

  Verzorgende IG

  De Wilbert, Katwijk
  Voor 24 uur per week

  Bij Marente doen we er alles aan om onze cliënten de zorg te bieden die bij hen past. Het welbevinden van de cliënt staat centraal en samen zoek je naar mogelijkheden om aan de wensen te kunnen voldoen. De een heeft nu eenmaal meer aandacht en zorg nodig dan de ander. En daar weet jij alles van als onze nieuwe Verzorgende IG. Als Verzorgende IG heb je begeleidende en verpleegtechnische werkzaamheden. Daarnaast coördineer je de dagelijkse gang van zaken op de afdeling bij afwezigheid van de EVV en tijdens verantwoordelijke diensten. Alle medewerkers van Marente hebben oprechte aandacht en een gastvrije en klantgerichte houding tegenover cliënten en elkaar. Zo help je mee om onze zorg op het hoogste niveau te houden en hoogstpersoonlijke zorg te leveren.
   

  Verpleeghuis De Wilbert, Katwijk

  Ruimte voor jouw capaciteiten

  Verpleeghuis De Wilbert staat vooral bekend om z’n grote gemeenschapszin tussen cliënten, medewerkers en familie. Je richt samen met je collega’s de zorg in, met veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast krijg je alle gelegenheid om je capaciteiten verder uit te bouwen. Bij De Wilbert kun je vele kanten op.
   

  Als Verzorgende IG

  • heb je een afgeronde opleiding Verzorgende niveau 3IG
  • maak je deel uit van een (zorg)team onder leiding van je Teamleider
  • verricht je directe zorg aan alle bewoners van de afdeling, waarbij je onder meer aandacht besteedt aan sociale, psychische en lichamelijke veranderingen
  • begeleid je bewoners bij activiteiten
  • werk je zelfstandig en kun je omgaan met wisselende werkdruk
  • stimuleer je cliënten in hun zelfzorg aan de hand van een zorgplan, die samen met de cliënt wordt opgesteld en regelmatig wordt besproken binnen het multidisciplinaire overleg
  • heb je relativeringvermogen, stressbestendigheid en humor, een flexibele en creatieve instelling
  • heb je goede communicatieve eigenschappen
  • ben je bereid om enkele feestdagen per jaar te werken

  Wij bieden

  • een salaris volgens de CAO VVT, FWG 35
  • een tijdelijk dienstverband ter vervanging van langdurig ziekteverzuim tot en met 30 september 2016
  • deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals  collectieve verzekeringen

  Informatie

  Wil je meer weten, dan kun je contact opnemen met Cora Rovers, Teamleider telefoon 06 13071721.
   

  Solliciteren

  Als je interesse hebt in deze vacature kun je voor 18 februari 2016 solliciteren via onderstaande button "solliciteer direct" en vul het sollicitatieformulier in.
   

  Plaats: Zuid-Holland
  Naam: Marente
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence