Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-15 (totaal 2612 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • Verzorgende 3IG (m/v)
  Mevrouw Cornelisse wil zo lang mogelijk zelfstandig zijn.
  Jij ondersteunt haar daarbij.
   

  Verzorgende 3IG (m/v)

  Mariëngaerde, Warmond
  Voor 24 uur per week

  Bij Marente doen we er alles aan om onze cliënten de zorg te bieden die bij hen past. Het welbevinden van de cliënt staat centraal en samen zoek je naar mogelijkheden om aan de wensen te kunnen voldoen. De een heeft nu eenmaal meer aandacht en zorg nodig dan de ander. En daar weet jij alles van als onze nieuwe Verzorgende 3IG. Als Verzorgende 3IG heb je verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische werkzaamheden. Daarnaast coördineer je de dagelijkse gang van zaken op de afdeling bij afwezigheid van de EVV en tijdens verantwoordelijke diensten.
  Alle medewerkers van Marente hebben oprechte aandacht en een gastvrije en klantgerichte houding tegenover de cliënt en elkaar. Zo help je mee om onze zorg op het hoogste niveau te houden en hoogstpersoonlijke zorg te leveren.

  Woonzorgcentrum Mariëngaerde, Warmond

  Sfeervol werken in open woonzorg

  In hetzelfde gebouw als verpleeghuis Mariënhaven vind je ons verzorgingshuis Mariëngaerde in Warmond. Hier werk je met ouderen met somatische aandoeningen of een lichte vorm van dementie in een open woonzorgcentrum. Onze cliënten zijn deels zelfstandig maar stellen je hulp bijzonder op prijs. De sfeervolle uitstraling van het indrukwekkende historische gebouw is op zich al een plezier om in te werken.
   

  Als Verzorgende niveau 3IG

  • heb je een afgeronde opleiding Verzorgende niveau 3IG
  • maak je deel uit van een (zorg)team onder leiding van je teammanager
  • verricht je directe zorg aan alle bewoners van de afdeling, waarbij je onder meer aandacht besteedt aan sociale, psychische en lichamelijke veranderingen
  • begeleid je bewoners bij activiteiten
  • werk je zelfstandig en kun je omgaan met wisselende werkdruk
  • stimuleer je cliënten in hun zelfzorg aan de hand van een zorgplan, die samen met de cliënt wordt opgesteld en regelmatig wordt besproken binnen het multidisciplinaire overleg
  • heb je relativeringvermogen, stressbestendigheid en humor, een flexibele en creatieve instelling
  • heb je goede communicatieve eigenschappen
  • ben je bereid om enkele feestdagen per jaar te werken
  • heb je affiniteit met deze doelgroep
  • heb je bij voorkeur de scholing omgaan met probleemgedrag gevolgd

  Wij bieden

  • een tijdelijk contract voor 8 maanden
  • een salaris volgens de CAO VVT, FWG 35
  • deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals  collectieve verzekeringen

  Informatie

  Wil je meer weten, dan kun je contact opnemen met Regien van der Hoorn, Teammanager telefoonnummer (071) 305 1999.

  Solliciteren

  Als je interesse hebt in deze vacature kun je voor 17 augustus 2015 solliciteren via onderstaande button "solliciteer direct" en vul het sollicitatieformulier in.
   

  Plaats: Zuid-Holland
  Naam: Marente
 • Eerste begeleider (Zorgcoördinator)

  Onze opdrachtgever zet zich in voor een zo goed mogelijk leven voor mensen met een verstandelijke beperking in Zeeuws-Vlaanderen. Voor hun cliënten met een lichte verstandelijke beperking en soms (complexe) bijkomende problematiek op het vlak van persoonlijkheid en gedrag, zit deze organisatie midden in de ontwikkeling van een speciale zorglijn met een passend programma van zorg en behandeling. De uitgangspunten voor deze werkwijze en de inhoud van de geboden zorg en behandeling zijn gebaseerd op de uitgangspunten van de Triple-C metodiek. De drie C’s van Triple-C staan voor Cliënt, Coach en Competentie. De focus binnen het Triple-C model ligt niet op het controleren, beheersen of managen van probleem- gedrag. In plaats daarvan ligt het uitgangspunt bij ‘herstel van het gewone leven’. Dit doen zij door te bouwen aan een onvoorwaardelijke begeleidingsrelatie met de cliënten. En door samen te werken aan een zinvolle invulling van de dag.

  Voor deze opdrachtgever is Grow/Work op zoek naar een Zorgcoördinator / eerste begeleider.

  Taken en verantwoordelijkheden
  • kunnen en willen vervullen van sleutelrol in de ontwikkeling van bovengenoemde zorglijn;
  • coördineren van de zorg en behandeling voor de individuele cliënten in het multidisciplinaire team;• creëren en coördineren van de randvoorwaarden die nodig zijn om tot een passend antwoord te komen op de individuele behoeften van cliënten.

  Plaats: TERNEUZEN
  Naam: InGoedeBanen.nl
 • GZ Psycholoog a.i.

  Grow/Work is voor het Militair Revalidatie Centrum op zoek naar een GZ-psycholoog op tijdelijke basis. Het Militair Revalidatie Centrum Aardenburg is een onderdeel van het Ministerie van defensie. Het centrum biedt revalidatiezorg aan zowel militairen als burgers. De revalidatiezorg kent drie productgroepen: neurologie, traumatologie & pijn enorthopedie. De zorg wordt zowel klinisch als poliklinisch geboden. De GZ-psycholoog maakt in hiërarchische zin deel uit van een van de productgroepen, die naast de leidinggevende bestaat uit een revalidatiearts, medisch secretaresse, planner en verschillende behandeldisciplines.

  • Uitvoeren van psycho-diagnostiek
  • Doorgeven van indicatiestelling
  • Opstellen en uitvoeren van behandelplannen cq. laten uitvoeren• Binnen de diagnostiek van de oorzaken en gevolgen van een ziekte of aandoening richten op de beperkingen (activiteiten) en handicaps (participatie)
  • Stellen van indicaties voor interventies op basis van de diagnostische gegevens.

  Plaats: Doorn
  Naam: InGoedeBanen.nl
 • Junior Medewerker Bijzondere Bijstand

  Junior Medewerker Bijzondere Bijstand

  Nieuw

  Over de vacature Junior Medewerker Bijzondere Bijstand

  Ben jij een starter op de arbeidsmarkt en wil je jouw eerste functie vervullen binnen het Sociaal Domein? Voor een project waarbij er achterstanden bijgewerkt moeten worden zijn wij op zoek naar Junior Medewerkers Bijzondere Bijstand.

  Wat ga je doen?

  • Maken van draagkrachtberekeningen voor de WMO / WCTG
  • Correct verwerken van alle gemaakte afspraken in het systeem
  • Beheren van het klantenbestand

  Functie eisen vacature Junior Medewerker Bijzondere Bijstand

  Onze ideale kandidaat voor de vacature allround klantmanager voldoet aan de volgende eisen:

  • HBO Diploma SJD of MWD
  • Administratief goed onderlegd
  • Accuraat
  • Aantoonbare (stage-)ervaring bij een gemeente binnen het Sociaal Domein
  • Kennis van het systeem GWS of Allegro
  • Goede contactuele vaardigheden

  Over Joinuz

  Wij bemiddelen en adviseren organisaties op het gebied van arbeid. Met de focus op de Zorg en het Sociaal domein. Wij helpen professionals – ervaren of nog groen – hun ambities waar te maken bij een professionele organisatie. Opdrachtgevers bieden we een uitgebreid netwerk van ambitieuze professionals met hart voor hun vak. En de drive om optimaal te presteren.

  Geïnteresseerd?

  Ben je geïnteresseerd in de vacature Junior Medewerker Bijzondere Bijstand? Neem dan snel contact op met Lotte van der Molen (Recruiter Sociaal) 06-27896611 / lotte@joinuz.nl.

  Locatie

  Noord-Holland

  Contactpersoon

  Lotte van der Molen - Sluiters

  Plaats: Noord-Holland
  Naam: Joinuz
 • Verzorgende C

  Verzorgende C

  Herhaalde oproep4 - 12 uur gemiddeld per week (uren bespreekbaar voor klein contract)

  Waar
  Binnen de extramurale zorg in Roosendaal en Bergen op Zoom en omstreken (Brabantse Wal) wordt door Surplus Zorg alle vormen van zorg geleverd aan personen die zelfstandig thuis wonen. Het welbevinden en woongenot van onze cliënten staat centraal. We helpen hen om de regie over hun eigen leven te blijven voeren. Onze medewerkers respecteren de eigen zelfstandigheid van zorgvragers en zullen dit actief bevorderen. De Surplus kernwaarden “dichtbij, actief en persoonlijk” komen tot uiting in alles wat we doen. Een wijkverpleegkundige is zowel het aanspreekpunt voor het V&V team als op het gebied van zorg en welzijn in de wijk. Dit leidt tot betere zorg en een professionele, prettige samenwerking. 

  Functie
  Je biedt volledige zorg afgestemd op de individuele zorgbehoefte van de cliënt voor zowel overdag, ’s avonds als in het weekend. Je levert een bijdrage aan het optimaliseren van het woon/leefklimaat, het stimuleren en/of begeleiden van de zelfredzaamheid en onderhoudt contacten met cliënten en hun familie. Verder is het van belang dat je naast de zorg die je verleent ook het welzijn van de cliënt begeleidt, en indien nodig de cliënt adviseert of doorverwijst.

  Wij vragen
  Je beschikt over een diploma verzorgende C en je hebt plezier in het zorgen voor en werken thuiswonende zorgvragers. Je bent een echte teamspeler die resultaatgericht samenwerkt en beschikt over goede sociale vaardigheden. Je toont initiatief en bent flexibel, enthousiast en werkt zelfstandig. We stellen het op prijs dat je meedenkt en ideeën en zo mogelijk oplossingen voor bepaalde problemen naar voren brengt. Je bent flexibel inzetbaar qua werktijden (alle diensten). Gezien de routes is het van belang dat je over een auto beschikt.

  Wij bieden
  Dienstverband: 4 - 12 uur gemiddeld per week. Voor klein contract uren bespreekbaar. De aanstelling is tijdelijk, t/m 31 december 2015.

  Ingangsdatum: Per direct.
  Werktijden: Het rooster wordt flexibel ingevuld in overleg met collega’s van het zelforganiserende team.
  Arbeidsvoorwaarden: Arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT.
  Salaris: FWG 30, max. € 2.327,97 bruto per maand (fulltime basis).

  Zorg jij met ons mee?
  Informatie: Carina Loos of Hella van Middengaal, planners (tel. 0167-524351)
  Sluitingsdatum: 17 augustus 2015
  Sollicitatie: Surplus, afdeling P&O, t.a.v. Petra van Poppel / Jacqueline Malfait (sollicitatiebrief + CV)
  Referentienummer: 2015/045b
  E-mail: werken@surplusgroep.nl
  Adres: Pastoor van Kessellaan 7, 4761 BH Zevenbergen

  Plaats: Noord-Brabant
  Naam: Surplus
 • Pedicure

  Pedicure

  8 uur gemiddeld per week

  Waar
  Als pedicure ben je werkzaam in de woonzorgcentra De Westhoek in Zevenbergen, St. Martinus in Zevenbergschenhoek en Fendertshof in Fijnaart. Deze woonzorgcentra bieden wonen, zorg en welzijn, wat is afgestemd op de individuele cliënt. De Surplus kernwaarden “dichtbij, actief en persoonlijk” dragen bij aan de gezellige sfeer en het persoonlijk welbevinden van de cliënt. Afhankelijk van het zorgzwaartepakket van de cliënt worden diverse vormen van zorg geleverd. Voor het welzijn van de cliënt worden allerlei activiteiten georganiseerd.

  Functie
  Je pedicuurt de voeten van cliënten, waarbij je behulpzaam bent met het aan- en uittrekken van schoenen en kousen. Je werkt zelfstandig waarbij je aan de familiecontactpersoon informatie en advies vraagt en verstrekt over de te behandelen cliënten. Daarnaast draag je zorg voor een adequate rapportage en leg je informatie vast in het zorgdossier.

  Wij vragen 
  Je beschikt over het diploma pedicure. Een aantekening voor reuma- en diabetesvoet is vereist. Als pedicure beschik je over een eigen ‘mobiele praktijk’, waardoor je flexibel kunt werken op diverse locaties binnen onze organisatie. Bij voorkeur ben je aangesloten bij de vereniging ProVoet, een landelijke organisatie voor voetverzorging en pedicures. Jouw vakkennis is aangevuld met scholing met betrekking tot verschillende benaderingsvormen, de diabetische voet- en tiltechnieken. Je bent een warme persoonlijkheid en hebt geduld en inlevingsvermogen. Tevens beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Vanwege het werken op diverse locaties is het handig dat je over eigen vervoer beschikt.

  Wij bieden 
  Dienstverband: 8 uur gemiddeld per week. De aanstelling is voor bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar.
  Ingangsdatum: 1 september 2015.
  Werktijden: De contracturen kun je zelfstandig inplannen.
  Arbeidsvoorwaarden: Arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT.
  Salaris: FWG 25, max. € 14,49 bruto per uur.

  Zorg jij met ons mee?
  Publicatie: Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben voorrang.
  Informatie: Bianca Doolhoff, afdelingshoofd (tel. 0168 - 331500)
  Sluitingsdatum: 17 augustus 2015
  Sollicitatie: Surplus, afdeling P&O, t.a.v. Petra van Poppel / Jacqueline Malfait (sollicitatiebrief + CV)
  Referentienummer: 2015/076
  E-mail: werken@surplusgroep.nl
  Adres: Pastoor van Kessellaan 7, 4761 BH Zevenbergen

  Plaats: Noord-Brabant
  Naam: Surplus
 • Flexmedewerker medische administratie
  • Je ondersteunt behandelorganisatie op (medisch) administratief gebied en draagt zorg voor een juiste, volledige en tijdige uitvoering van de (medisch) administratieve- en registratieve werkzaamheden.
  • Je helpt mee aan het ontwikkelen van een goed (logistiek) administratief proces.
  • Verder ben je samen met je collega's de administratieve spil van de afdeling op het gebied van beantwoorden telefonisch verkeer, verwerken van post en mail.
  • Je draagt zorg voor de continuïteit van deze afdeling.
   
   
  Naam: ggzcentraal
 • Consulent Zorgvastgoed 
  ?Als Consulent Zorgvastgoed ben je verantwoordelijk voor de aankoop- en verkoop van vastgoed, het optimaal beheer van leegstand, het proactief aan- en verhuren van panden & ruimtes, het WOZ beheer, het opstellen en beoordelen van overeenkomsten en het leveren van overige diensten.
  Plaats: Noord-Brabant
  Naam: Amarant
 • Begeleider wonen 
  Als Begeleider voer je dagelijkse werkzaamheden uit en vertaal je hierin de door de Persoonlijk begeleider uitgezette zorg. Je ondersteunt de Persoonlijk begeleider zo nodig in het tot stand komen van persoonlijk plannen. Je begeleidt de cli?nten bij hun vragen welke zijn opgenomen in het persoonlijk plan.
  Plaats: Noord-Brabant
  Naam: Amarant
 • Oproepkracht Huishoudelijk Medewerker 
  Als Huishoudelijk medewerker werk je binnen verschillende voorzieningen op het Dani?l de Brouwerpark aan de Bredaseweg 570 in Tilburg. Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud van de woningen.
  Plaats: Noord-Brabant
  Naam: Amarant
 • Woonzorgbegeleiders (Verzorgenden-IG)
  De ouderenzorg verandert structureel. Van zorgen voor, naar zorgen dat. De cliënt houdt zelf de regie en dat vraagt om een andere werkwijze van onze zorgprofessionals. In de woonzorgcentra en in de thuiszorg van Vilente werken we al bijna overal in kleine teams. Dat zorgt voor korte lijnen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de cliënten de zorg krijgen die ze nodig hebben en dat alles op rolletjes loopt. Passie, betrokkenheid én deskundigheid: dat heb je daarbij nodig.
  Plaats: Gelderland
  Naam: Vilente
 • Verpleegkundigen
  De ouderenzorg verandert structureel. Van zorgen voor, naar zorgen dat. De cliënt houdt zelf de regie en dat vraagt om een andere werkwijze van onze zorgprofessionals. In de woonzorgcentra en in de thuiszorg van Vilente werken we al bijna overal in kleine teams. Dat zorgt voor korte lijnen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de cliënten de zorg krijgen die ze nodig hebben en dat alles op rolletjes loopt. Passie, betrokkenheid én deskundigheid: dat heb je daarbij nodig.
  Plaats: Gelderland
  Naam: Vilente
 • Eerstverantwoordelijk woonzorgbegeleiders (EVV’ers)
  De ouderenzorg verandert structureel. Van zorgen voor, naar zorgen dat. De cliënt houdt zelf de regie en dat vraagt om een andere werkwijze van onze zorgprofessionals. In de woonzorgcentra en in de thuiszorg van Vilente werken we al bijna overal in kleine teams. Dat zorgt voor korte lijnen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de cliënten de zorg krijgen die ze nodig hebben en dat alles op rolletjes loopt. Passie, betrokkenheid én deskundigheid: dat heb je daarbij nodig.
  Plaats: Gelderland
  Naam: Vilente
 • Verzorgenden-IG (thuiszorg)
  De ouderenzorg verandert structureel. Van zorgen voor, naar zorgen dat. De cliënt houdt zelf de regie en dat vraagt om een andere werkwijze van onze zorgprofessionals. In de woonzorgcentra en in de thuiszorg van Vilente werken we al bijna overal in kleine teams. Dat zorgt voor korte lijnen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de cliënten de zorg krijgen die ze nodig hebben en dat alles op rolletjes loopt. Passie, betrokkenheid én deskundigheid: dat heb je daarbij nodig.
  Plaats: Gelderland
  Naam: Vilente
 • Verpleegkundigen (thuiszorg)
  De ouderenzorg verandert structureel. Van zorgen voor, naar zorgen dat. De cliënt houdt zelf de regie en dat vraagt om een andere werkwijze van onze zorgprofessionals. In de woonzorgcentra en in de thuiszorg van Vilente werken we al bijna overal in kleine teams. Dat zorgt voor korte lijnen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de cliënten de zorg krijgen die ze nodig hebben en dat alles op rolletjes loopt. Passie, betrokkenheid én deskundigheid: dat heb je daarbij nodig.
  Plaats: Gelderland
  Naam: Vilente
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence