Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-15 (totaal 3082 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • Verpleegkundige (niveau 4) Zorg aan Huis
  Als Verpleegkundige lever je (complexe) zorg en ziekenhuisverplaatste zorg. Je maakt deel uit van een buurtgericht wijkteam. Je wordt begeleid door een Verpleegkundige niveau 5 middels een professioneel inwerktraject.
  Je levert zorg in de wijk en biedt tevens ondersteuning binnen een intramurale setting.
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Begeleider niveau 3

  Als Begeleider niveau 3 heb je een uitvoerende functie. De clint heeft behoefte aan zeer intensieve begeleiding en ondersteuning om zich te kunnen ontwikkelen tot een zelfstandig en sociaal persoon binnen de mogelijkheden en kwaliteiten die hij of zij heeft. Binnen de woningen biedt men begeleiding gericht op de eigen ontwikkeling, het leren omgaan met de problematiek door de clint zelf en op aanpassingen in de omgeving.

  Begeleiding wordt afgestemd op het sociaal emotionele niveau van de clint. We gaan uit van het aankunnen, wat betekent dat nauwlettend afgestemd wordt op hoe de clint zich op een bepaald moment van de dag voelt. Vanuit het aankunnen worden cognitieve vaardigheden aangeleerd passend bij het niveau van de clint.

  Het betreft een functie van 20-32 uur. Werktijden/ werkdagen: onregelmatige diensten volgens rooster, ook in het weekend.
  De ingangsdatum van deze functie is zo spoedig mogelijk.

  Plaats: Den Haag
  Naam: Middin
 • Laboratorium medewerker

  Heb je interesse? Mail dan je CV naar kampen235@adecco.nl

  Plaats: KAMPEN
  Naam: Adecco Nederland
 • Verzorgende

  Zorg medewerkers gezocht!

  Voor de zomerperiode (van juni tot september a.s.) zijn we op zoek naar enthousiaste kandidaten met een relevante opleiding in de zorg (helpende(+) , verzorgende, verzorgende IG of verpleegkundige). De zomerplanning zal naar verwachting begin april a.s. van al onze klanten bekend zijn.

  DIENSTVERBAND
  Afhankelijk van de openstaande diensten en locaties waar je gaat flexen, zal je tussen de 4 en 30 uur per week werken. Je wordt op onregelmatige tijden ingezet, dus ook ’s avonds en in de weekenden, het rooster wordt in overleg bepaald.
  Wij bieden contracten aan!

  WERKERVARING
  Minder dan één jaar, Eén tot twee jaar, Twee tot vijf jaar

  WERKTIJDEN
  Je wordt op onregelmatige tijden ingezet, dus ook ’s avonds en in de weekenden, het rooster wordt in overleg bepaald.

  SALARIS
  Je wordt ingeschaald conform CAO VVT.

  Plaats: Eindhoven
  Naam: Q2W Zorg
 • Onderhoudsmonteur
  Als onderhoudsmonteur hou jij je bezig met mechanica (70%) en elektronica (30%).  Daarnaast komen ook werkzaamheden op hydraulisch en pneumatisch vlak voor en wordt hier de benodigde kennis en ervaring voor gevraagd. Werkzaamheden bestaan uit: – het periodiek onderhouden van installaties en machines; – productieprocessen verbeteren; – storingen oplossen.
  Publicatiedatum: 27-03-2015
  Plaats: Almelo
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Vast
 • Door to door verkoper
  Je gaat als medewerker voor onze opdrachtgever door het land om deur-aan-deur afspraken te maken! Je bent als persoon de ambassadeur voor onze opdrachtgever. Elke keer breng je het verhaal met veel enthousiasme en ga je het spel aan met degene die tegenover je staat. Je bent als geen ander in staat om de diensten te verwoorden en afspraken te maken voor de adviseurs m.b.t. zonnepanelen. Dit is een perfecte uitdaging voor een: allround verkoper, fondsenwerver, vertegenwoordiger, door to door verkoper, topverkoper, student of scholier vanaf 18 jaar.
  Publicatiedatum: 27-03-2015
  Plaats: Leiden
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: HBO
  Dienstverband:
  Detachering
 • Constructeur
  De doelstelling van de Constructeur is het ontwerpen, construeren en tekenen van complete geautomatiseerde installaties en machines, welke in de bakkerij industrie ingezet worden. De Constructeur maakt deel uit van de afdeling Engineering en valt hiërarchisch direct onder de Manager Projectmanagement en Engineering. Bij projectmatige werkzaamheden valt de Constructeur functioneel onder de Hoofdconstructeur die verantwoordelijk is voor het project.
  Publicatiedatum: 27-03-2015
  Plaats: Houten
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: HBO
  Dienstverband:
  Vast
 • Coördinator after sales & services
  Als Coördinator After Sales & Services ben je verantwoordelijk voor de aftersales- en service activiteiten voor de aan jou toegewezen varende jachten van onze opdrachtgever. Je valt onder en rapporteert aan de Manager After Sales. Als Coördinator After Sales & Services ben je het aanspreekpunt voor de after sales en services voor de kapitein en bemanning van de jachten. Je zorgt ervoor dat de klanttevredenheid hoog wordt gehouden en de relatie tussen de kapitein en bemanning, toeleveranciers en strategische partners wordt gewaarborgd. Je bent verantwoordelijk voor het gehele ordertraject in het ERP systeem en zorgt ervoor dat de omzet en marges tijdig wordt behaald. In je functie denk je mee over het handhaven en verbeteren van het kwaliteitsniveau.
  Publicatiedatum: 27-03-2015
  Plaats: Aalsmeer
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: HBO
  Dienstverband:
  Vast
 • Montageleider
  De Montageleider is verantwoordelijk voor het installeren en inbedrijfstellen van projecten binnen het budget en de geplande doorlooptijd, dit alles naar tevredenheid van de klant. De Montageleider maakt samen met de Project Manager en de Hoofdconstructeur deel uit van het projectteam. De Montageleider geeft functioneel leiding aan de Monteurs op locatie. Dit kan zowel eigen, als ingeleend personeel betreffen. De Montageleider rapporteert rechtstreeks aan de Project Manager. Het betreft een zelfstandige functie waarbij je bereid bent te reizen vanwege je betrokkenheid bij de inbedrijfname van de installaties op (internationale) locaties.
  Publicatiedatum: 27-03-2015
  Plaats: Houten
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: HBO
  Dienstverband:
  Vast
 • (Junior) Hardware engineer
  De doelstelling van de (junior) Hardware Engineer is het, m.b.v. CAD systemen (Eplan P8, Autocad, Typical Manager), ontwerpen en uitwerken van de elektrotechnische tekeningen, ten behoeve van complete geautomatiseerde installaties en machines welke wereldwijd in de bakkerijindustrie ingezet worden. Daarnaast ondersteunt de (junior) Hardware Engineer de Project Engineer Industriële Automatisering met het kiezen van de juiste hardwarecomponenten. De (junior) Hardware Engineer maakt deel uit van de afdeling Besturing. Op deze afdeling zal hij/zij ook betrokken zijn bij verbeter trajecten mét de elektro engineering. Hierbij kan gedacht worden aan het beheren van artikel bestanden, het opzetten van eplan macro's, het uitwerken van modulaire ontwerp methoden.
  Publicatiedatum: 27-03-2015
  Plaats: Houten
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: HBO
  Dienstverband:
  Vast
 • Constructie bankwerker
  Maken van frames voor verschillende componenten als hydro units, pompen, e-kasten, etc.; Plaatsen van componenten aan boord; Maken van vloeren Uitvoeren van diverse andere montagewerkzaamheden; Fungeren als aanspreekpunt voor collega's; Maken van werkverdeling en het plannen van het werk voor jezelf en een aantal andere collega's.
  Publicatiedatum: 27-03-2015
  Plaats: Makkum
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Vast
 • ASBESTSANEERDERS DAV & DTA
  Je houdt je voornamelijk bezig met het verwijderen van asbesthoudend materiaal en het ontmantelen van asbesthoudende constructies. Ook ben je bezig met het afvoeren van asbesthoudend afval naar de daarvoor bestemde plaatsen.
  Publicatiedatum: 27-03-2015
  Plaats: Leiden
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Detachering
 • Project Engineer Machinebouw
  Als Project Engineer heb jij één van de meest gevarieerde functies als engineer in de machinebouw. Vanaf de klantvraag stel je een concept op en bij akkoord start je definitief het project. Samen met engineers vanuit verschillende disciplines wordt de juiste route gekozen om het concept verder uit werken. Jij neemt hierin het voortouw en legt verantwoording af aan de projectmanager. Een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden is het coördineren van de verschillende werkzaamheden gedurende de verschillende fases van het project. Je maakt hierbij een strakke planning en houdt de klant voortdurend op de hoogte. Problemen tijdens het project probeer je te voorkomen of los je zodanig op dat de klant hier geen hinder van ondervindt. Je hebt in deze “spin in het web” functie doorlopend contact met zowel interne als externe afdelingen. Een zeer leuke positie voor een ervaren engineer die graag meer wil dan uitsluitend ontwerpwerkzaamheden!
  Publicatiedatum: 27-03-2015
  Plaats: LISSE
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: HBO
  Dienstverband:
  Vast
 • Monteur Jachtbouw
  Het in positie brengen en monteren van machines, werktuigen, onderdelen, koppelingen, leidingwerk, afsluiters enz. aan boord van luxe jachten. één en ander naar tekening of volgens de meest efficiënte indeling welke zelf ter plekke of in overleg met voorman of teamleider wordt bepaald. Inmeten en samenstellen van pijpstukken volgens schema, tekening volgens inzicht of in overleg met collega monteur of teamleider.
  Publicatiedatum: 27-03-2015
  Plaats: Leiden
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Vast
 • Assistent Manager Metaalbewerking
  - Het organiseren en optimaliseren van het productieproces ten bate van de bouw/afbouw van het stalen/aluminium casco op de werf - Het informeren, instrueren en motiveren van 5 Eerste Mannen, en indirect aansturen van 25 eigen medewerkers en ca 10-15 ingehuurde medewerkers - De naleving van de bestaande (werk)procedures op gebied van regelgeving en veiligheid - Het maken en bijhouden en bewaken van planningen in overleg met Manager Metaalbewerking - De algemene voortgang en kwaliteitsaangelegenheden behorende bij de constructie van de bouwnummers
  Publicatiedatum: 27-03-2015
  Plaats: Kaag
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: HBO
  Dienstverband:
  Vast
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence