Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-15 (totaal 2291 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • Revalidatiearts voor GGZ

  U komt te werken in een multi disciplinair team. Met onder andere: psychologen, psychiaters, fysiotherapeuten en systeemtherapeuten.

  De Revalidatiearts is verantwoordelijk voor:

  • Advisering van patiënten op het gebied van revalidatie;
  • Intensieve begeleiding van patiënten;
  • Afstemming en samenwerking met professionals in het team, zoals psychiater, GZ-psycholoog en fysiotherapeut;
  Plaats: Zuid-Holland
  Naam: Spijtenburg
 • Jeugdverpleegkundige

  Heb je ervaring als jeugdverpleegkundige en ambieer je een leuke baan met kinderen van 0-4 jaar? Lees dan verder..

  Als jeugdverpleegkundige geef je uitvoering aan de zorg ten behoeve van kinderen in de leeftijdscategorie 0-4 jaar. De afspraken zullen plaats vinden bij mensen thuis en op het consultatiebureau.

  Je komt te werken in een vast team in de regio Utrecht. Het betreft een functie voor de periode van in eerste instantie 1 jaar voor 32 uur per week.

  Plaats: Regio Utrecht
  Naam: Daan BV
 • Docent Engels 2e graad!

  Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging of uitbreiding van je uren? En heb je recente stage of werkervaring in het voortgezet onderwijs? Dan kom ik graag met je in contact!

  Voor een opdrachtgever in de provincie Drenthe zijn wij opzoek naar een Docent Engels 2e graad. Het gaat om een tijdelijke functie tot aan de zomer vakantie met kans op verlenging. Binnen de functie ga je lesgeven aan de onderbouw havo en vwo. Het betreft een vacature voor 0,67 fte. 

  Plaats: Provincie: Drenthe
  Naam: Daan BV
 • ZZP Verzorgende IG

  Beschik jij over een afgeronde opleiding tot Verzorgende IG en wil jij als ZZP'er aan de slag? Dan komen wij graag met jou in contact! 

   

  Als Verzorgende IG heb je een zelfstandige en verantwoordelijke functie. Je verzorgt en verpleegt de cliënten in hun thuissituatie. Naast het leveren van de juiste zorg, leg je afspraken goed vast in het zorgdossier en creëer je een sfeer waarbij de cliënten zich op hun gemak voelen.

   

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Daan BV
 • Verpleegkundige

  Binnen de functie verricht je verpleegkundige werkzaamheden binnen organisatorische kaders, wet- en regelgeving (procedures, protocollen, richtlijnen, BIG-wetgeving), verricht je zonder directe aansturing werkzaamheden en bereikt gestelde doelen, zelfstandig en adequaat handelen binnen de patiëntenzorg is noodzakelijk in geval van acute c.q. crisis situaties waarin handelend moet worden opgetreden, kan je voor een deel terugvallen op afdelingsgebonden standaard verpleegplannen en procedures kan verpleegkundige interventies zelfstandig uitvoeren en je moet in staat zijn de grenzen van het eigen vermogen (kennis en kunde) te bewaken en aan te kunnen geven wanneer een situatie de eigen mogelijkheden overstijgt.

  Plaats: Den Helder
  Naam: Adecco Nederland
 • GZ-Psycholoog verslavingszorg

  Als GZ-psycholoog:

  • Ben je nauw betrokken bij de diagnosestelling en besluitvorming inzake de behandeling van cliënten;
  • Fungeer je als sparrings- en behandelinhoudelijke kennispartner voor het hoofd behandelzaken, de psychiater en de directie;
  • Draag je zorg voor de ondersteuning van de professionals bij hun werkzaamheden ten behoeve van de dienstverlening aan de jongeren;
  • Adviseer en coach je de behandelaren in probleemsituaties, onder andere door op te treden als achterwacht;
  • Onderhoud je contacten met ouders, andere hulpverleners, instanties en organisaties ter ondersteuning van het behandelplan van de jongere;
  • Draai je een keer per maand een bereikbaarheidsdienst in het weekeind.
  Plaats: België, Ardennen
  Naam: Spijtenburg
 • Basisartsen / Niet-geregistreerde verzekeringsartsen

  Beoordelingswerk op het gebied van WIA, Wajong en/of ZW/Arbo.

  Plaats: Noord-Holland
  Naam: Spijtenburg
 • Helpende plus

  Je wordt opgenomen in de oproeppoule voor zorginstelling QuaRijn (werklocaties: Bunnik, Odijk, Werkhoven, Langbroek, Cothen en Wijk bij Duurstede). Afhankelijk van het aantal beschikbare diensten en jouw eigen mogelijkheden word je 0- 24 uur per week ingepland (altijd in overleg). Soms zijn dit intramurale diensten, een andere keer kom je bij de cliënten thuis in hun (aanleun)appartementen of in de wijk. We zullen je altijd goed voorbereiden op wat je te wachten staat.

  QuaRijn zorgt op basis van vier kernwaarden:
  - Gedrevenheid
  - Nieuwsgierigheid
  - Dichtbij
  - Vertrouwen
  Alle medewerkers zijn gedreven om de beste zorg te leveren. Ze zijn oprecht geïnteresseerd in de cliënt en nieuwsgierig naar wat hij/zij meemaakt. De zorg staat bovendien dichtbij de cliënt, wat betekent dat de vraag van de cliënt altijd het uitgangspunt is. Tot slot wordt gewerkt op basis van vertrouwen, wat maakt dat men 'op elkaar kan bouwen'.

  Wil jij hier een bijdrage aan leveren als Helpende Plus? Neem dan contact met ons op via houten@trend.nl of 030-6340002.

  Plaats: BUNNIK
  Naam: Trend People
 • Basisartsen / Niet-geregistreerde verzekeringsartsen

  Beoordelingswerk op het gebied van WIA, Wajong en/of ZW/Arbo.

  Plaats: Noord-Brabant
  Naam: Spijtenburg
 • Interim Specialist Ouderengeneeskunde

  De functie van specialist ouderengeneeskunde is veelzijdig en omvat (in hoofdlijnen) de volgende taken c.q. werkzaamheden:

  • Het leveren van een actieve bijdrage aan het opname- en ontslagbeleid van patiënten/bewoners.
  • Directe patiënten/bewonerszorg.
  • Het onderhouden van contacten met specialisten en huisartsen en het participeren in het multidisciplinaire team.
  • Het uitvoeren van werkzaamheden binnen de afdeling revalidatie en extramuraal zoals aanvullende verpleeghuiszorg en consultatie eerste lijn behoren tevens tot de werkzaamheden.
  • Bereikbaarheidsdiensten maken deel uit van de functie-uitoefening en worden apart gehonoreerd.
  Plaats: Zuid-Holland
  Naam: Spijtenburg
 • Verpleegkundige HBO 5 extramuraal

  Je verricht verpleegkundige taken en ook begeleid, adviseer en initieer je de uitvoering van de verpleegkundige zorg bij en voor de cliënt. Je coördineert en plant het gehele zorgproces. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het naar een hoger niveau tillen van de deskundigheid en de diverse zorgprocessen.

  Je gaat werken bij een thuiszorgorganisatie waar de zorg is gericht op het zo lang mogelijk zelfstandig laten wonen van de ouderen. Als verpleegkundige niveau 5 extramuraal ben je verantwoordelijk bij complexe situaties en coördineer je de zorg binnen het team. Je observeert en je collegae en geeft advies.

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Daan vestiging Rotterdam
 • Basisartsen / Niet-geregistreerde verzekeringsartsen

  Beoordelingswerk op het gebied van WIA, Wajong en/of ZW/Arbo.

  Plaats: Groningen
  Naam: Spijtenburg
 • Ambtenaar VTH, Veiligheid, Toezicht en Handhaving

  Voor een gemeente in Zuid Holland zijn wij op zoek naar een Ambtenaar VTH.

  Het betreft een tijdelijke vacature met de extra mogelijkheid om na een bepaalde periode in dienst te treden bij de gemeente.

  Wat word er allemaal van jou verwacht:

  Advies en beleidsontwikkeling

  Het zowel voor interne als externe doeleinden initïeren, door vertalen, ontwikkelen en invoeren van nieuwe instrumenten en maatregelen op het terrein van de uitgeplaatste VTH taken. Is bestuurlijk adviseur, op operationeel en tactisch niveau voor de regievoering in de breedste zin van het woord

  Procesbewaking en regie
  Monitort de kwaliteit, de kwantiteit en het budget (her) contracteert, rapporteert over de resultaten en de budgetten, bewaakt de interne en externe werkprocessen- en afspraken, doet verbetervoorstellen e stuurt (bij).

  Relatiebeheer
  Is accounthouder voor de uitgeplaatste taken. Zorgt voor de verbinding tussen alle betrokken partijen: de uitvoerende dienst, het college en de eigen organisatie

  Woonwagenzaken
  Is gemeentelijk coördinator woonwagenzaken: is onder meer verantwoordelijk voor de stuurgroep woonwagens en de herstructurering van woonwagenlocaties.

  Beheer gemeentelijk grond areaal
  Draagt zorg voor het in stand houden van het gemeentelijk grondareaal. Geeft in voorkomende gevallen gemeentelijke grond uit (in bruikleen), sluit de bijbehorende overeenkomsten. Ziet toe op de naleving van afgesloten overeenkomsten en handhaaft waar nodig. In verantwoordelijk voor het op een juiste wijze vastleggen van gegevens in de gemeentelijke administratie

  Plaats: Provincie Zuid Holland
  Naam: Daan BV
 • Verzorgende IG (flexpool)

  Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de zorg van clienten. Je komt te werken in het oproepteam, wat betekent dat je aan de hand van jouw beschikbaarheid wordt ingepland. Je kunt dus zelf bepalen, wanneer je wilt werken!
  Je verzorgt en begeleidt de clienten thuis en helpt de clienten bij de ADL activiteiten. Hun zorgwensen en behoeften stel je centraal en leg je vast in het zorgplan.

  Plaats: NIEUWEGEIN
  Naam: Trend People
 • Verpleegkundige niv. 4

  Dit betreft een uitdagende spilfunctie in de somatische zorg, verpleging en begeleiding van cliënten. Je werkt volgens het zorgplan en neemt het voortouw daar waar nodig. Verder neem je actief deel aan projecten ten behoeve van de verbetering van kwaliteit van zorg. Je draait coördinerende (dag) diensten volgens rooster en draait tevens bereikbaarheidsdiensten.

  Plaats: DE MEERN
  Naam: Trend People
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence