Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-15 (totaal 3321 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • (Endoscopie) verpleegkundigen 24-36 uur
  • bent een onmisbare schakel tussen de medisch specialist en de pati?nt
  • beschikt over het diploma (endoscopie) verpleegkundige
  • kunt zelfstandig en in teamverband werken
  • hebt technisch inzicht en kunt apparatuur bedienen
  • kunt omgaan met complexe en stressvolle situaties
  • hebt een flexibele instelling
  • assisteert de medisch specialist bij verschillende endoscopische
  onderzoeken
  • voert zelfstandig functieonderzoeken uit
  • voert zelfstandig intake gesprekken met pati?nten
  • bent bereid referenties af te geven
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Maasstad Ziekenhuis
 • Franchisenemer werving & selectie

  Diverse Recruitmentconsultant/ Franchisenemers gezocht

  Functie omschrijving

  Voor diverse regio’s zijn wij op zoek naar gedreven, ambitieuze en beslist commerciele recruitment consultants, account- of vestigingsmanagers die de ambitie hebben om een eigen uitzend / werving & selectie bureau te willen starten. Mensen met vertrouwen in eigen kunnen en met regionale gebondenheid en een goed netwerk, zowel in ‘real-life’ als ook op de social media. Vechters die een telefoon ook nog gebruiken voor gesprekken en die vertrouwen hebben in ‘people business’.

  Met mensen die al een arbeidsverleden hebben opgebouwd, zelf meer naar de toekomst kijken en de overtuiging overbrengen dat zij juist door kennis, ervaring en hun netwerk waarde toevoegen, willen wij graag in contact komen.

  Wij zijn Select & Match, het werving en selectie bureau dat ‘Ambities Samen Brengt’.Wij krijgen energie van het vinden van kandidaten die exact aansluiten op de vacature van onze opdrachtgever. Niet alleen omdat de harde factoren kunnen worden afgevinkt, maar juist ook omdat we vinden dat de drijfveren van een werknemer moeten aansluiten bij die van het bedrijf.Daarom geven wij er de voorkeur aan dat een recruiter zelf het bedrijf bezoekt, de vacature scoort en de kandidaat zoekt, spreekt en voorstelt. En er dus blij van wordt als de match is gemaakt. Nieuwsgierig en vol energie? Select & Match gaat groeien. Groei door het opzetten van regionale kantoren met zelfstandig werkende franchisenemers.

   

  Plaats: Nederland
  Naam: Select & Match
 • AVO Docent cluster 4

  Gezocht met spoed: AVO Docent cluster 4!

  Functieomschrijving

  Met spoed zijn wij op zoek naar een ervaren AVO docent voor een VSO cluster 4 school!

  De vacature is fulltime, starten per direct.

  De doelgroep bestaat uit een instroomgroep van verschillende niveaus van Praktijkonderwijs tot VMBO. Ook de leeftijden variëren want de groep bestaat uit leerlingen van de 1ste tot de 4de klas. Per les zitten er ongeveer 6 leerlingen in de klas.

  • Jij bent een doorzetter, weet niet van opgeven enhebt hart voor de leerlingen en weet hoe je met deze doelgroep om moet gaan.
  • Je vindt het leuk om met deze jongeren te werken en ziet het als een uitdaging om ze naar een hoger niveau te tillen.
  • Je bent een doorzetter, je staat stevig in je schoenen, en weet met je eigen aanpak de jongeren te bereiken.
  • Je weet dat deze jongeren een speciale aanpak nodig hebben en ziet dit ook als je uitdaging.
  • Daarnaast ben een echte pedagoog en ben je hier ook ontzettend sterk in.
  • Je weet een binding te creëren, om zo tot de beste resultaten te komen!

  Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan nu en wellicht heb je een mooie baan!

   

  Plaats: Rotterdam
  Naam: The School Factory
 • Verpleegkundige niveau 5, Utrecht
  Wij zoeken een wijkverpleegkundige niveau 5. Je gaat 16 uur aan de slag in de praktijk en 16 uur administratieve werkzaamheden uitvoeren in de regio Utrecht.
  Plaats: Utrecht
  Naam: Zorgwerk
  Dienstverband:
  25 tot 32 uur
 • Intercedent Stagiaire, Utrecht
  Ben je nog bezig met je HBO of WO studie of heb je die net afgerond en wil je je kansen op de arbeidsmarkt vergroten en tegelijkertijd brede en afwisselende werkervaring opdoen? Zorgwerk biedt jou deze kans! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde studenten of net afgestudeerden die in een bepaalde periode werkervaring willen opdoen op één van onze vestigingen in Nederland. Je krijgt de kans om mee te werken in een groeiende en dynamische organisatie. Zo kun je werkervaring opdoen op het gebied van communicatieve vaardigheden, HR, commerciële activiteiten, systemen en ICT, administratieve en bedrijfsmatige processen. Het contact met medewerkers en opdrachtgevers staat in dit alles centraal.
  Plaats: Utrecht
  Naam: Zorgwerk
  Dienstverband:
  25 tot 32 uur
 • Helpende niveau 2 (medicatie), Pijnacker
  Als Helpende bied je mensen ondersteuning in hun persoonlijke verzorging. Als jij niet bent geweest, kan de dag van de cliënt niet goed beginnen. Jij maakt dus het verschil of de cliënt een fijne dag gaat hebben! Of later op de dag, als je mensen helpt om zich klaar te maken voor de nacht. Je ondersteunt cliënten met het wassen, aankleden, eventueel het aantrekken van steunkousen en het verzorgen van het ontbijt of maaltijd.
  Plaats: Haaglanden
  Naam: Zorgwerk
  Dienstverband:
  Oproepbasis
 • Begeleider GGZ, Arnhem
  In deze functie kan jij aan de slag als begeleider voor een jongen van 17 jaar met een stoornis in het autistisch spectrum. Jij moet het komende jaar beschikbaar zijn voor 12 uur per week verspreidt over 3 zorgmomenten per week. Je moet sterk in je schoenen staan en met veel enthousiasme aan de slag gaan om deze jongen zo goed mogelijk te begeleiden. Meer informatie krijg je uiteraard als je aan de slag gaat.
  Plaats: Gelderland-Midden
  Naam: Zorgwerk
  Dienstverband:
  9 tot 16 uur
 • Verzorgende 3 IG, Rotterdam
  We hebben een vacature voor een verz. 3 IG voor 24 uur per week. Werktijden van 7.30-12.30 voor 4 dagen in de week. Het kan zijn dat er soms meer zorgmomenten bij clienten bijkomen. Belangrijk is dat je flexibel bent. Eventueel de vacature opsplitsen over 2 medewerkers is ook mogelijk. De organisatie is op zoek naar iemand die graag meedenkt met deze groeiende, maar nu nog kleine thuiszorgorganisatie. Eerst meelopen nodig en kennis maken met de clienten wordt geregeld. Dit is betaald. Start uiterlijk 1 juni, liefst eerder!
  Plaats: Rotterdam-Rijnmond
  Naam: Zorgwerk
  Dienstverband:
  Oproepbasis
 • Helpende niveau 2, Hoofddorp
  Als Helpende bied je mensen ondersteuning in hun persoonlijke verzorging. Als jij niet bent geweest, kan de dag van de cliënt niet goed beginnen. Jij maakt dus het verschil of de cliënt een fijne dag gaat hebben! Of later op de dag, als je mensen helpt om zich klaar te maken voor de nacht. Je ondersteunt cliënten met het wassen, aankleden en eventueel het aantrekken van steunkousen. Daarnaast kan je als Helpende worden ingezet voor diensten in de huiskamer waarbij je er voor zorgt dat bewoners voldoende eten en drinken.
  Plaats: Kennemerland
  Naam: Zorgwerk
  Dienstverband:
  Oproepbasis
 • Verpleegkundige, Breda
  Als professional in de thuiszorg ben je zelfstandig en flexibel in werkzaamheden en werktijden. Je bent in staat om te improviseren en weet ook uw grenzen te bewaken. Verder ben je bekwaam in alle relevante verpleegtechnische handelingen die voorkomen in de wijk. Je houdt van aanpakken en je hebt een positieve klantgerichte instelling.
  Plaats: Midden en West Brabant
  Naam: Zorgwerk
  Dienstverband:
  Oproepbasis
 • Verzorgende 3 IG, Helmond
  Als verzorgende niveau 3 heb je verzorgende taken, zoals helpen bij het wassen en aankleden. Daarnaast geef je de cliënt begeleiding. Je signaleert gezondheidsproblemen en onderhoudt contact met andere hulpverleners. Een belangrijk onderdeel van je werk is ook luisteren en gesprekken voeren met de cliënt. Als verzorgende IG word je ook geacht om verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Het is essentieel dat je het vertrouwen uitstraalt dat je op een goede manier de handeling(en) uit kunt voeren. Je werkzaamheden kunnen op verschillende locaties afspelen.
  Plaats: Brabant-Zuidoost
  Naam: Zorgwerk
  Dienstverband:
  Oproepbasis
 • Verzorgende 3 IG, Bergen op Zoom
  Je biedt verzorging, ondersteuning en begeleiding aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. Je signaleert (gezondheids)problemen en onderhoudt contact met andere hulpverleners. Een belangrijk onderdeel van je werk is luisteren en gesprekken voeren met de cliënt. Op de werkplek ben je verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de zorg en ondersteuning zoals omschreven in het persoonlijk plan van de cliënt. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit van de zorg voor de cliënt zo optimaal mogelijk is. Je doet je werk volgens de visie en afspraken van de instelling.
  Plaats: Midden en West Brabant
  Naam: Zorgwerk
  Dienstverband:
  Oproepbasis
 • Verzorgende 3 IG, Bladel
  Als professional in de thuiszorg ben je zelfstandig en flexibel in werkzaamheden en werktijden. Je bent in staat om te improviseren en weet ook uw grenzen te bewaken. Verder ben je bekwaam in alle relevante verpleegtechnische handelingen die voorkomen in de wijk. Je houdt van aanpakken en je hebt een positieve klantgerichte instelling.
  Plaats: Brabant-Zuidoost
  Naam: Zorgwerk
  Dienstverband:
  Oproepbasis
 • Helpende medicatie Zorg Welzijn 2, Eindhoven
  Als Helpende bied je cliënten ondersteuning in hun persoonlijke verzorging. Als jij niet bent geweest, kan de dag van de cliënt niet goed beginnen. Jij maakt dus het verschil of de cliënt een fijne dag gaat hebben! Of later op de dag, als je mensen helpt om zich klaar te maken voor de nacht. Je ondersteunt de mensen met het wassen, aankleden, eventueel het aantrekken van steunkousen en het verzorgen van het ontbijt of maaltijd. De cliënten die je verzorgt kunnen thuis wonen (thuiszorg) of wonen in een verzorginghuis of (tijdelijk) verblijven in een zorginstelling.
  Plaats: Brabant-Zuidoost
  Naam: Zorgwerk
  Dienstverband:
  Oproepbasis
 • Verpleegkundige, Kampen
  Als professional in de thuiszorg ben je zelfstandig en flexibel in werkzaamheden en werktijden. Je bent in staat om te improviseren en weet ook uw grenzen te bewaken. Verder ben je bekwaam in alle relevante verpleegtechnische handelingen die voorkomen in de wijk. Je houdt van aanpakken en je hebt een positieve klantgerichte instelling.
  Plaats: IJsselland
  Naam: Zorgwerk
  Dienstverband:
  Oproepbasis
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence