Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-15 (totaal 2626 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • WMO Consulent

  WMO Consulent, 32 u p/w

  Functie omschrijving

  Select & Matchis op zoek naar een WMO Consulent, 32 u p/w

  Opdrachtinformatie:
  Het voeren van brede uitvraaggesprekken met inwoners, het opstellen van een ondersteuningsplan en het beoordelen van evt. noodzakelijke maatwerkvoorzieningen (individuele voorzieningen ‘oude’ WMO).


  Kandidaatomschrijving

  • Je voert op integrale wijze gesprekken met inwoners en bent in staat op de verschillende leefgebieden evt. problemen c.q. ondersteunings-vragen te herkennen;
  • Je voert gesprekken met inwoners die een hulpvraag hebben en maakt in overleg met de eerste lijns professionals en de inwoner samen een ondersteuningsplan;
  • Je bent in staat een beoordeling te maken op het recht op individuele voorziening;
  • Je bent een praktische netwerker.

   

   

   

   

   

   

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Select & Match
 • Psychotherapeut Volwassenen

  In deze functie staat het verzorgen van behandelingen, ook aan patiënten met meervoudige en complexe psychische problematiek, waaronder persoonlijkheidsproblematiek (zowel individueel als in groepsverband) en specialistische psychodiagnostiek centraal. 

  Als Psychotherapeut binnen PsyMens bent u primair verantwoordelijk voor de diagnostiek alsmede voor de inhoud en uitvoering van de behandelingsplannen van de eigen patiënten en daarnaast van de patiënten van eventuele GZ-Psychologen die onder uw supervisie vallen.

    

  Werkzaamheden:

   

  • Zelfstandig verrichten van intakes en onderzoeken
  • Initiëren en geven van behandelingen, zowel individueel als in groepsverband
  • Leveren van een actieve bijdrage aan intervisiebijeenkomsten
  • Verzorgen van terugkoppeling aan huisartsen
  • Geven van supervisie aan GZ-Psychologen
  Plaats: Utrecht
  Naam: Trend
 • CONSULTANT GGZ

  CONSULTANT ZORG

  ( GGZ / ZORGINSTELLINGEN)

  Select & Match groeit en daarom zoeken we een consultant zorg op franchise basis.

  Binnen ons dienstverleningspakket zit o.a de Executive search

  Bij een executive search richten wij ons op de medisch specialist, arts of professional in de zorg met wie de organisatie graag in contact wil komen.

  Wij leveren hierbij de volgende inspanningen:

  • Alle stappen van basic search en premium search worden gevolgd.
  • We maken een grondige analyse van de behoefte van de vraag en de specifieke ontwikkelingen binnen de zorginstelling. Aan de hand hiervan starten we een gedegen werving- en selectietraject.
  • U ontvangt een op maat geschreven rapport aan de hand van de gevoerde gesprekken binnen uw instelling over de behoefte en achterliggende motivatie van de ontstane vacature. Dit verwerken we in een stappenplan, zodat we u op afgesproken tijden informeren over onze wervingsactiviteiten.
  • Proactief en persoonlijk benaderen van kandidaten. Dit zijn enerzijds kandidaten die S&M via haar netwerk kent en anderzijds kandidaten, waarvoor de instelling S&M inzet om ze te benaderen op discrete wijze.
  • Tevens is een competentietest of assessment onderdeel van het selectieproces, dit alles hebben we zelf in huis en is exclusief ontwikkeld door S&M.

  Select & Match heeft een flexibele aanpak bij wervingsvraagstukken. Snel en effectief resultaat door onze dienstverlening aan te passen waar nodig 

  We  helpen met het vaststellen van de competenties, vervolgens werven, motiveren en selecteren we de best mogelijke kandidaat met onze eigen unieke assessment methode. De juiste mensen op de juiste plek.

  Zeker van topprestaties
  De resultaten van ons assessment helpt om zicht te krijgen in het bedrijfsprofiel, de potentiele medewerker, en om de nieuwe medewerker optimaal in te kunnen werken. We adviseren de nieuwe medewerker én zijn toekomstige werkgever over de inwerkperiode. Beiden maken zo een vliegende start – betere prestaties vanaf dag één.

  Profiel van de ‘ideale ondernemer’ Wij werken vanuit onze drie basis principes:
  • dynamisch, flexibel en betaalbaar. Betrouwbaarheid is dan ook een belangrijke eigenschap voor onze ondernemers. 

  Ben jij de veelzijdige Consultant die alle aspecten van W&S en executive search beheerst? Heb je ervaring binnen het vakgebied Zorg en Welzijn? En wil je werken in unieke omgeving binnen een gedreven team? 

  De vacature zelfstandig Consultant Detachering Zorg en Welzijn bij is een leuke baan waar diversiteit gepaard gaat met alle ruimte voor jouw eigen ondernemersmentaliteit.

  De zelfstandigheid die je hier hebt, wordt gecombineerd met een hechte samenwerking met al jouw collega ondernemers. Hard werken, veel humor en samen de schouders eronder zetten, omschrijft onze werksfeer het beste

  Je weet wat er omgaat in de gedachten van je klant!

  Kennis en ervaring in de zorgsector is daarom noodzakelijk. Onze ondernemers dienen dan ook goede communicatie vaardigheden te bezitten. Bovendien is affiniteit en / of ervaring met commercie gewenst. Als ondernemer ga je tenslotte je eigen onderneming opbouwen! Zorg en commercie zijn vaak twee verschillende werelden.

  Als Franchise Partner ga je binnen de Zorg en Welzijn branche talentvolle professionals koppelen aan (zorg)instellingen. Je doet dit door middel van je professionele netwerk, dat je verder uitbreidt. Je zorgt voor de acquisitie van klanten en neemt kandidaten op in jouw persoonlijke bestand. Hoe je dit allemaal doet is aan jou. Je bent namelijk een zelfstandige ondernemer die met ons een partnerschap aangaat. Wij zorgen voor ondersteuning bij acquisitie, assistentie bij sociale media en administratieve backup. Jij bepaalt zelf jouw strategie om je doelen te behalen.

   Je taken in het kort: 

  • Acquisitie van klanten
  • Genereren van business
  • Plaatsen van kandidaten (target:1 à 2 per maand)
  • Het onderhouden en uitbouwen van jouw professioneel netwerk
  • Executive search artsen
  • Exclusieve opdrachten staan tevens al voor je klaar
  Plaats: Nederland
  Naam: Select & Match
 • Verzorgende IG thuiszorg

  Als verzorgende ben je samen met collega's het aanspreekpunt voor de klanten in de wijk. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse lichamelijke verzorging van de client thuis inclusief medicijnen geven, injecties en wondverzorging. Als verzorgende stel je de zorgwensen en behoeften van de client centraal. Je voert een zorgleefplan uit, signaleert veranderingen bij de client, past het zorgleefplan zonodig aan en draagt klantinformatie over aan je collega's.
  Je haalt voorafgaand aan een dienst je roosterlijst op bij een locatie in de wijk waar je werkt en gaat volgens deze adressenlijst zelfstandig aan het werk.

  Plaats: UTRECHT
  Naam: Trend People
 • Helpende (plus)

  Wij zoeken Helpende (plus) voor 0-32 uur per week.

  Je wordt opgenomen in de oproeppoule van Trend People Zeist met werklocaties in de regio Zeist, Huis ter Heide, Veenendaal, Rhenen, Amerongen, Doorn, Utrecht. Afhankelijk van het aantal beschikbare diensten en jouw eigen mogelijkheden word je 0- 32 uur per week ingepland . Soms zijn dit intramurale diensten, een andere keer kom je bij de cliënten thuis in hun (aanleun)appartementen of in de wijk. We zullen je altijd goed voorbereiden op wat je te wachten staat. Als je een rijbewijs en auto bezit, kom je tevens in aanmerking voor extramurale diensten.

  Wil jij jouw bijdrage leveren als Helpende (plus) in elk geval voor de maand augustus? Neem dan meteen contact met ons op.
  Tel. 030-6922222 of mail zeist@trend.nl. Je kan tevens direct reageren via de vacature.

  Plaats: ZEIST
  Naam: Trend People
 • Medisch assistente

  We zijn op zoek naar een medisch assistent / doktersassistente (32 uur per week / 4 dagen) i.v.m. groei van de organisatie. Binnen deze heelkunde kliniek zijn je werkzaamheden gericht op de zorg en baliewerkzaamheden. Ongeveer 8 uur per week assisteer je direct bij medische ingrepen. Dit houdt in dat je de patiënt (welke bij is tijdens de ingreep) in de gaten houdt en op zijn/haar gemak stelt en instrumentarium aanreikt.

  Jouw overige werkzaamheden bestaan uit:
  - Voorbereidende werkzaamheden voorafgaand aan het spreekuur (in elkaar zetten en klaarleggen instrumentarium en materialen, onderzoekskamer representatief maken);
  - Begeleiden en informeren van patiënten over de behandeling;
  - Voorraadbeheer en bijvullen van medicatie;
  - Controleren van EPD op juistheid en volledigheid van ingevoerde documenten;
  - Assisteren bij ingrepen;
  - Baliewerkzaamheden en overige administratieve taken;
  - Bellen met patiënten na behandeling;

  Plaats: BILTHOVEN
  Naam: Trend People
 • Verpleegkundige hbo

  Wij werken met zelfstandige teams. Dat wil zeggen dat je samen met je collegas in het team de verantwoordelijkheid draagt voor de cliënten in de wijk. In de rol van verpleegkundige niveau 5 kun je denken aan een coördinerende rol bij de inzet van mensen en middelen, het functioneel aansturen van het team of het bewaken van de kwaliteit en de wet- en regelgeving. Samenwerken en efficiënt werken is dus van essentieel belang, je hebt immers een gezamenlijk doel; het welzijn van de cliënt. Naast het verlenen van zorg, blink jij als verpleegkundige niveau 5 uit in een bepaalde discipline en vanuit hier heb je een coördinerende en sturende rol. Zo blijf je jezelf ontwikkelen en uitdagen.

  Als HBO verpleegkundige voer je intakegesprekken met nieuwe cliënten en indiceer je de zorg. Je beoordeelt de zorgbehoefte en stelt een zorgplan op. Jij begeleidt en coacht leerlingen en stagiaires en andere collegas. Al je werkzaamheden zijn erop gericht om invulling te geven aan de kwaliteit van leven van je cliënt. Dit doe je vanuit de visie waarbij er alleen professionele zorg verleend wordt als dit echt nodig is. De wensen van jouw cliënt staan centraal. Een groot inlevingsvermogen naar de cliënt toe is belangrijk. Je bent flexibel en creatief in het bedenken van oplossingen voor de persoonlijke situatie van je cliënt. Van de cliënt voor zelfstandigheid en verantwoordelijkheid gevraagd.

  Plaats: NIEUWEGEIN
  Naam: Trend People
 • Docent AVO VSO cluster-4

  Leerkracht VSO, Rotterdam, WTF 1,0 per 01-08-2015

  Je functie

  Je geeft les aan een klas binnen een praktijkschool. Het gaat om een groep van ongeveer 10 leerlingen. Het onderwijs wordt gegeven volgens de afspraken in het groepsplan en het ontwikkelingsperspectiefplan (OOP). In dit OPP worden de doelen samen met  ouders/verzorgers en leerlingen afgestemd. In het werk word je begeleid door de schoolleider, de intern begeleider en de gedragswetenschapper van de school .

  Je geeft les op een wijze die past binnen de onderwijskundige visie van de school.

  Je realiseert, op basis van kennis van de basisbehoeften en de ontwikkelingsprocessen van de leerlingen, een veilige leer- en werkomgeving. Je biedt houvast en structuur bij de keuzes die de leerlingen moeten maken, zodat zij zich sociaal-emotioneel en moreel kunnen ontwikkelen. Op het  College volgt iedere leerling een opleiding gericht op uitstroom naar werk of, in individuele gevallen, naar een ROC.

  Waar?

  De locatie is gelegen in Rotterdam. De locatie biedt cluster 4 onderwijs (VSO) op het niveau Praktijk Onderwijs aan 140 leerlingen, van 12 t/m 18 jaar, met complexe leer- en/of gedragsproblematiek

   

  Plaats: Rotterdam
  Naam: The School Factory
 • Klantmanager Participatiewet

  Participatiewet Klantmanager

  Functie omschrijving

  S&M is op zoek naar een Participatiewet Klantmanager

  Opdracht/functie omschrijving

  De Klantmanager Participatiewet is integraal klantmanager (werk én inkomen), belast met uitvoering van de participatiewet, Ioaw en Ioaz

  Taken/werkzaamheden

  • Beheert een bestand van ongeveer 70 klanten
  • Verricht werkzaamheden zoals afhandeling van aanvragen levensonderhoud en bijzondere bijstand, verwerken van mutaties, uitvoeren van heronderzoeken en beëindigingen en terugvordering
  • Voert regie op klanten die in behandeling zijn bij externe partners (o.a. re-integratie, tegenprestatie en vrijwilligerswerk)
  • Maakt rapportages en beschikkingen
  • Voert collegiale toetsing uit


      

  Plaats: Eindhoven
  Naam: Selct & Match
 • Verpleegkundige niv 4 of 5

  Als verpleegkundige lever je verpleegkundige zorg en geef je advies, instructie en voorlichting. Je past de zorg aan op de persoonlijkheid en de situatie van de client. Je begeleidt de zorgvrager evt. mantelzorger bij zelfredzaamheid. Je brengt je eigen deskundigheid in en staat klaar als vraagbaak voor je teamgenoten.

  Je zult in deze functie veelal dezelfde clienten behandelen die in het huis wonen. Het betreft de doelgroepen somatiek en PG.

  Plaats: UTRECHT
  Naam: Trend People
 • Coördinerend Verpleegkundige

  Deze functie is een combinatie van uitvoerende en coördinerende taken. Tijdens je dienst ben jij verantwoordelijk en ben je het aanspreekpunt binnen de locatie. Je bent niet bang om de leiding te nemen en bijbehorende beslissingen te nemen. Je werkvlak is de thuiszorg, maar je bent tijdens je dienst verantwoordelijk voor het 'hele' huis. Je voert ook verpleegkundige en verzorgende taken uit en loopt gewoon rondes. Heel af en toe(en in het weekend en tijdens feestdagen) draai je dagdiensten, verder zijn het voornamelijk avond-, nacht- en weekenddiensten. 

  Plaats: Den Haag
  Naam: De Detacheerders - Zorg - Techniek
 • Wijkverpleegkundige talentprogramma - Scherpenzeel en Barneveld

  De komende jaren verandert de zorg ingrijpend. Doordat mensen langer thuis wonen, neemt hier de complexiteit van zorg toe. Dit vraagt om een nieuwe aanpak en een stevige regie op zorg. Wil jij vooroplopen in deze ontwikkeling? Grow/Work biedt in samenwerking met Zorggroep Ena een unieke kans: een opleiding én een prachtbaan!
  Voor Zorggroep ENA is Grow/Work op zoek naar enthousiaste, deskundige en ondernemende Wijkverpleegkundige die op een betrouwbare en gastvrije wijze zorg verlenen aan mensen thuis in de gemeenten Scherpenzeel, Barneveld en Voorthuizen.
  Als wijkverpleegkundige bouw je mee aan het neerzetten van een zelfsturend team en draag je actief bij aan een voor de cliënt zo comfortabel en veilig mogelijk thuis. Je observeert en signaleert bijzonderheden in de thuissituatie en bewaakt de kwaliteit van de zorgverlening. Hierbij volg je het talentprogramma Grow/Work, een uniek leer- en werkprogramma. Het programma is er op gericht je klaar te stomen voor de rol van wijkverpleegkundige van de toekomst.

  Taken en verantwoordelijkheden
  • Coördineren en uitvoeren van complexe zorgtaken en verpleegkundige interventies binnen het zorgproces;• (Vroeg) Signaleren van factoren die van invloed zijn op de gezondheid en het functioneren van cliënten en daarop acteren;
  • Ondersteunen van de cliënt en/of diens mantelzorger bij zelfmanagement, zelfredzaamheid en eigen regie;
  • Verrichten van toegewezen, voorbehouden of risicovolle handelingen;• Adviseren, begeleiden en instrueren van cliënten en het cliënt- en zorgsysteem om een optimale kwaliteit van wonen, zorg, behandeling en welzijn te behalen;
  • Adviseren, ondersteunen en coachen van collega’s om de zorginhoudelijke prestatie te verbeteren.

  Plaats: VOORTHUIZEN
  Naam: InGoedeBanen.nl
 • Docent AVO / Z&W VSO cluster-4

  Docent Z&W

  Docent VSO Cluster-4 voor een residentiële instelling

  We zoeken een "Speciale Docent voor onze "Speciale Leerlingen"

  Voor een grote onderwijsinstelling voor VSO  praktijkgericht onderwijs (Cluster 4) zoeken we een ervaren docent Z&W die tegen een stootje kunnen.

  Binnen de instelling staan centraal: 

  het bieden van sectoroverstijgende zorg, diagnostiek en behandeling van de jeugdigen en de rol van de ouders, verzorgers en de omgeving daarbij. Werkzaam is de combinatie van geslotenheid, een open leefklimaat, behandeling en deskundigheid.

  Om deze uitgangspunten te realiseren streven we naar een optimale ondersteuning van medewerkers en wil het een lerende organisatie zijn.

  In jouw takenpakket zitten o.m. deelname aan overlegvormen, gesprekken met ouders, verslaggeving en bijdrage in het geïntegreerde behandelplan, waarin het onderwijsperspectief een belangrijke rol speelt.

  Het onderwijsleerpakket is afgestemd op de praktijkvakken waar met de leerkrachten AVO en de vakleerkrachten een onderlinge afstemming in de lessen plaatsvindt.

   

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Select & Match
 • Medisch secretaresse

  Wij zoeken een medisch secretaresse (32 uur per week) per half augustus / begin september a.s.

  Doelstelling functie: het uit handen nemen van administratieve- en organisatorische taken, zodat de artsen en chirurgen zich kunnen concentreren op de patiënt gesprekken en ingrepen

  Functie omschrijving:
  In deze functie ben jij de secretariële / administratieve rechterhand van de chirurgen. Je woont medische overleggen bij, notuleert en legt verslag. Je verzorgt correspondentie n.a.v. de aantekeningen van de artsen en chirurgen, verstuurt brieven en verzorgt de lay-out volgens huisstijl. Je volgt de logistieke planning van de OKs op, vraagt gegevens op bij ziekenhuizen, controleert, beoordeelt en maakt dossiers compleet voor de operatie.

  Plaats: BILTHOVEN
  Naam: Trend People
 • Verpleegkundige - Heerenveen

  Als verpleegkundige houd je toezicht op de gezondheid en conditie van de zorgvrager. Daarnaast observeer je de gehele situatie en rapporteer je dit. Verder ondersteun je de zorgvrager bij de persoonlijk basiszorg, preventieve, curatieve en palliatieve zorg. Uiteraard wordt er ook verwacht dat je de verpleeg technische handelingen kan uitvoeren indien dit nodig is.

  Plaats: Heerenveen
  Naam: Wie zorgt BV
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence