Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-15 (totaal 2980 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • Accountmanager Klantdata

  Deze organisatie levert inzicht aan diverse organisaties (o.a. website eigenaren, mediabureaus en adverteerders). Dit doen zij door middel van doelgroep marketing en segmentatie, online profiling en data management oplossingen.

  Ter uitbreiding van het team zijn wij voor hen op zoek naar een accountmanager.

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten. Ook leg je contact met marketeers en marketing intelligence professionals bij middelgrote en grote bedrijven. Het is je doel sales te realiseren en levert daarbij ook consultancy op de mogelijkheden van analyse van data. Je geeft gericht doelgroep advies aan je klanten.

  Plaats: NIEUWEGEIN
  Naam: Trend People
 • Beleidsadviseurs gezocht!

  Daan heeft een in de loop der jaren een zorgvuldig en groot netwerk opgebouwd bij gemeentelijke organisaties binnen de afdelingen en teams beleid. Dit zowel strategisch als uitvoerend. Daan denkt en werkt pragmatisch. Bij ons geen dure consultants en allerlei dikke onderzoeksrapporten. Daan werkt!

  Onze locatie in Breda houdt zicht primair bezig met de ondersteuning van gemeentelijke organisaties bij de invulling en uitvoering aan  de programma's Onderwijs, Jeugd, WMO en Sociaal Domein. We zijn dan ook continu op zoek naar de beste professionals in dit vakgebied die ons team versterken.

  Als beleidsadviseur ontwikkel je visie en beleid op basis van landelijke, regionale en lokale ontwikkelingen. Je bouwt relevante netwerken op en weet deze op een constructieve wijze te onderhouden. Je bent  in staat om met gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en verantwoordelijkheden de regierol van de gemeente, zowel formeel als informeel,  gestalte te geven. Je bent een belangrijke sparring partner van de leden van het college van B&W.

  Kort gezegd ben je een:

  • Regisseur: sturen op alle mogelijke manieren op het behalen van de college- en organisatiedoelen.
  • Schrijver: in staat om snel en krachtig beleid uit leggen, projectvoorstellen en beleidsadviezen te maken
  • Doener: zorgen dat er beleid wordt uitgevoerd en projecten worden opgestart
  • Verbinder: netwerk opzetten/ onderhouden om draagvlak en inzet te creëren bij partners
  Plaats: Zuid-Holland- Brabant- Zeeland
  Naam: Daan BV
 • Klantmanagers Inkomen/Integraal gevraagd

  Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar versterking. Kom je uit de provincie Zuid-Holland, Noord-Brabant of Zeeland? Als Klantmanager Inkomen/Integraal zal je voornamelijk komen te werken bij onze opdrachtgevers in je eigen omgeving. Je wordt voortdurend uitgedaagd in de verschillende projecten waar je komt te werken, waardoor er veel diversiteit in je functie zit.

  Taken consulent inkomen:

  • De intake, behandeling, rapportage en advisering (terugvordering, boete, mutaties, beëindigen) van aanvragen in het kader van de WWB/IOAW/IOAZ en aanverwante regelingen;

  • Bepalen van het recht op een uitkering, het completeren van het dossier, het signaleren van probleemsituaties zoals schulden en het doen van oplossingsvoorstellen;

  • Het uitvoeren van hercontroles van klanten uit het klantenbestand;

  • Aanspreekpunt voor en verantwoordelijk voor een vastgesteld klantenbestand;

  • Signaleren, verwijzen en zo nodig begeleiden van cliënten inzake immateriële problematiek;

  • Het verrichten van crisisinterventies;

  • Informatie en voorlichting geven op het gebied van sociale zekerheid, aanvullende uitkeringen, reïntegratie en minimaregelingen;

  • Het verzorgen van meer gecompliceerde aanvragen bijzondere bijstand voor WWB-klanten

  Plaats: Noord]- en West-Brabant
  Naam: Daan BV
 • Schuldhulpverlener

  Als Schuldhulpverlener ben je volledig bekend met het minnelijke traject, de nieuwe werkwijze waarin budgetcoaching, minnelijk regelen van schulden en het stabiliseren, je bent bekend met het schrijven van een plan van aanpak en met het begeleiden van de klant en heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. 

  Plaats: Zuid Holland / Noord Holland
  Naam: Daan vestiging Leiden
 • WMO Consulenten gevraagd!

  Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar leuke, enthousiaste en gedreven WMO consulenten. Lijkt het je leuk om bij Daan in dienst te treden en gedetacheerd te worden bij onze opdrachtgevers in de provincie Noord-Brabant? Dan komen wij graag met jou in contact!

  Kom je uit de provincie Limburg, Noord-Brabant of Zeeland? Als WMO consulent zal je voornamelijk komen te werken bij onze opdrachtgevers in je eigen omgeving. Je wordt voortdurend uitgedaagd in de verschillende projecten waar je komt te werken, waardoor er veel diversiteit in je functie zit.

  Plaats: Noord-Brabant
  Naam: Daan BV
 • Vlotte freelance docenten gezocht!

  Je bent een ervaren freelance docent met een bevoegdheid en je wilt jouw expertise graag inzetten bij diverse scholen in de regio. Wij zoeken met name docenten voor de vakken Nederlands, Engels, Duits, Wiskunde, Scheikunde en Natuurkunde, zowel 1e graad als 2e graad.

  Het betreft vervangingsfuncties op allerlei gebied.

  Plaats: Utrecht
  Naam: Daan BV
 • Verzorgende IG (vaste baan)

  Ben je een verzorgende IG en wil je graag meer verantwoordelijkheid? Lees dan verder voor een leuke baan!

  Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het welzijn en de zorg van de cliënten. Met als doel dat mensen zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen, wat dit werk erg speciaal en persoonlijk maakt. Je werkt vanuit een zelfsturend team waarin de taken zijn verdeeld en iedereen zijn verantwoordelijkheid draagt. Dit betekent dat je naast het leveren van zorg als team ook verantwoordelijk bent voor de coördinatie van de zorg. Zoals het voeren van intakegesprekken met nieuwe cliënten, plannen, het aanvragen van indicaties en het onderhouden van zorg gerelateerde contacten rondom de cliënt. Ook kun je aanspreekpunt worden voor nieuwe collega's en/of stagiaires. 

  Plaats: Veenendaal
  Naam: Daan BV
 • Vmbo docent zorg & welzijn

  Voor een school in Friesland zijn wij op zoek naar een vmbo docent zorg & welzijn voor ongeveer 0,6 fte, daarnaast behoort een mentoraat tot de mogelijkheden!

  Ben jij een echte vmbo docent en heb je ruime ervaring met lesgeven als docent zorg en welzijn? Daan is voor een school in Friesland op zoek naar een tweedegraads bevoegd docent die beschikbaar is op 3 of 4 werkdagen. Het gaat om een reguliere functie die uiterlijk na de herfstvakantie zal starten. Je zal les gaan geven aan leerlingen van diverse niveaus en leerjaren, daarnaast behoort een mentoraat tot de mogelijkheden.

  Plaats: Friesland
  Naam: Daan BV
 • Product Markt Manager Fire & Safety

  Signaleert proactief marktontwikkelingen, analyseert trends en marktbehoeften, brengt concurrentie in kaart, maakt nieuwe rendabele product/markt combinaties voor deze opdrachtgever inzichtelijk.
  Stelt zelfstandig marketingplannen op en voert de daaruit voortvloeiende acties uit die leiden tot in-/uitfasering van producten of systemen of die leiden tot een andere wijze van verkopen, teneinde het primaire proces binnen het segment optimaal te laten verlopen, nu en in de toekomst.
  Is verantwoordelijk voor de strategie van de portfolio en de samenstelling daarvan. (Laten) verzorgen van marketing ter ondersteuning van de concepten.
  Selecteert mede, vanuit geaccordeerde business case, eventueel een externe partij product/markt combinaties voor ontwikkeling. Draagt op initiatiefrijke, creatieve en innovatieve wijze bij aan het optimaliseren van het verkoopproces waarbij o.a. wordt deelgenomen aan markt bevorderende processen/werkgroepen/commissies.
  Streeft synergie na tussen de verschillende productgroepen.
  Ondersteunt commercieel voor zijn taakgebied de collega?s van Sales, teneinde gezamenlijke doelen na te streven.
  Draagt indirect zorg voor de relatieopbouw met klanten.
  Rapporteert aan de Director Marketing & Product Solutions.
  Werkt in teamverband met andere Product Managers.
  Is alert en reageert proactief op ontwikkelingen in de markt en voert de hiervoor benodigde research te uit of laat deze uitvoeren. Dient bereid te zijn om internationaal te reizen.

  Plaats: UTRECHT
  Naam: Trend People
 • Technisch accountmanager buitendienst

  Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een enthousiaste External Sales Engineer. Het gaat om een uitdagende functie bij een technisch bedrijf. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van technische producten zoals compressoren, pompen en hydraulische aandrijvingen. Je onderhoudt hierbij een goede technische en commerciele relatie met je klanten en je ziet het als uitdaging nieuwe klanten in het werkgebied te vinden. Naast het bezoeken van klanten en prospects werk je ook zelf systeemcalculaties en offertes uit. Je werkt veel samen met de binnendienst.

  Plaats: WOERDEN
  Naam: Trend People
 • Bouwplantoetsers
  • Toetsen van bouwaanvragen aan het bestemmingsplan;
  • Adviseren over het toekennen van beschikkingen;
  • Doorlopen van onheffingsprocedures;
  • Toetsen van aanvragen aan de WABO;
  • Coördineren van het vergunningsproces binnen de geldende termijnen;
  • Onderhouden van contacten met externe partijen.
  Plaats: Verschillende regio's
  Naam: Daan Vestiging Maarssen
 • Huisarts

   

  • Voor het Consultatief Multidisciplinair Centrum zoeken wij per direct een huisarts (32 uur) die pro actief inhoud wil geven aan huisartsenzorg voor hoofdzakelijk klinisch opgenomen psychiatrische patiënten.
  • De functie bestaat uit de volgende werkzaamheden:
   • Het zelfstandig uitvoeren van spreekuren
   • Het zelfstandig consulten doen voor diverse afdelingen
   • Het actief participeren in het afdelingsoverleg
   • Een bijdrage leveren aan ons kwaliteitssysteem
  Plaats: Noord-Holland
  Naam: Brakestein Arts en Interim B.V.
 • Enthousiaste VIG-ers gezocht!

  Met veel plezier & passie je werk in de zorg volbrengen? Dan heeft Daan een leuke uitdagende functie als verzorgende IG voor jou. Voor meer informatie lees snel verder! 

  Het betreft een tijdelijke functie in verband met zwangerschap van 20 tot 28 uur per week. Binnen de functie word je onderdeel van een team ervaren collega´s, dat volop in ontwikkeling is om zelf organiserend te worden. 

  Plaats: Buitenpost
  Naam: Daan BV
 • Wmo consulent / Indicatiesteller

  Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een wmo consulent / indicatiesteller, die uiterlijk 1 november beschikbaar is voor 24/36 uur per week.

  Als wmo consulent / indicatiesteller voer je de gesprekken met cliënten en inventariseer je goed de vraag achter de vraag. Je gaat persoonlijk de gesprekken aan door middel van een intake of een huisbezoek, je voert overleggen met collega's van de verschillende disciplines en werkt samen in het wijkteam in de front,- of midoffice.

  Het betreft een tijdelijke functie voor een aantal maanden, voor 24 tot 36 uur per week.

  Een contract bij Daan BV behoort tot de mogelijkheden, hier gaan we graag met je over in gesprek. Als professional binnen Daan BV werk je op detacheringsbasis bij gemeenten in jouw regio. Wij hechten veel waarde aan jouw wensen en ambities, dat maakt het niet altijd makkelijker, maar wel vele malen leuker! Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend te noemen.

  Werken bij Daan BV is werken bij een persoonlijk bureau, die kwaliteit (lees: geen kwantiteit) hoog in het vaandel heeft staan.

  Plaats: Provincie Gelderland
  Naam: Daan BV
 • Psychiater

   

  • Je werkt nauw samen met je collega-psychiater van het team.
  • Je verricht psychiatrisch onderzoek en farmacotherapie ten behoeve van behandelingen.
  • Je overlegt met het team en adviseert het team over complexe problemen tijdens de behandeling.
  • In overleg met het MT heb je een actieve rol in het ontwikkelen van het inhoudelijk beleid op de vestiging.
  • Ook heb je een actieve rol in de communicatie naar huisartsen.
  • De vestiging biedt een inspirerend en energiek werkklimaat waarin volop ruimte is voor initiatief en creativiteit.
  Plaats: Zuid-Holland
  Naam: Brakestein Arts en Interim B.V.
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence