Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-15 (totaal 2316 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • Verpleegkundige in de Wijk (m/v)
  Meneer Berendsen wil nog even iets kwijt.
  Jij neemt de tijd voor hem.
   

  Verpleegkundige in de Wijk (m/v)

  Thuiszorg, Noordwijk Wantveld
  Voor 24 uur per week

  Bij Marente doen we er alles aan om onze cliënten de zorg te bieden die bij hen past. Het welbevinden van de cliënt staat centraal en samen zoek je naar mogelijkheden om aan hun wensen te kunnen voldoen. De een heeft nu eenmaal meer aandacht en zorg nodig dan de ander. En daar lever jij je bijdrage aan als onze nieuwe Verpleegkundige in de Wijk.
  Het team werkt in kleinschalige zelforganiserende teams. Samen met maximaal 15 collega’s van verschillende functieniveau’s ben je verantwoordelijk voor de zorg voor ongeveer 60 cliënten. Daarbij vervult iedereen een eigen rol. Naast zorgverlener kun je ook verantwoordelijk zijn voor bijvoorbeeld cliëntenplanning en medewerker rooster of bewaken van kwaliteit. We zoeken dus een echte teamspeler! Het hele zorgproces, van intake tot ontslag, is zo georganiseerd dat je als team vanuit je eigen vakmanschap zelf kunt bepalen hoe de werkzaamheden georganiseerd worden. Er is geen leidinggevende, dus samen met je collega’s zorg je ervoor dat alles rondom de cliënt goed verloopt. Ondersteuning wordt geboden vanuit het Serviceteam thuiszorg. Je verzorgt en begeleidt cliënten in de thuiszorg, zoals ondersteuning bij de lichamelijke verzorging.
  Alle medewerkers van Marente hebben oprechte aandacht en een klantgerichte houding tegenover cliënten en elkaar. Zo help je mee om onze zorg op het hoogste niveau te houden en hoogstpersoonlijke zorg te leveren.
   

  Thuiszorg

  Ruimte voor persoonlijke aandacht

  In onze thuiszorg vinden wij het belangrijk om onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen. Zelf krijg jij bij ons de ruimte om persoonlijke aandacht te geven. Dat kan gewoon een praatje zijn. Of je vraagt eens door als je een probleem vermoedt. Daarmee kunnen wij optimale zorg bieden. En daar zijn wij zeer gedreven in. Je krijgt bovendien volop opleidingsmogelijkheden om door te groeien tot een topprofessional in de thuiszorg. Met alle steun van je collega’s. Want ook al werk je zelfstandig, je staat er nooit alleen voor.
   

  Als Verpleegkundige in de wijk

  • heb je minimaal diploma Verpleegkundige niveau 4
  • ben je BIG geregistreerd
  • werk je zelfstandig en bestand tegen wisselende werkdruk
  • heb je relativeringvermogen, stressbestendigheid en humor
  • heb je goede communicatieve eigenschappen
  • heb je een flexibele en creatieve instelling
  • ben je bereid om enkele feestdagen per jaar te werken
   
   

  Wij bieden

  • een salaris volgens de CAO VVT, FWG 45
  • deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen
  • een prettige werksfeer en een team van enthousiaste collega’s
  • cliënten en een organisatie die jouw inzet waarderen

  Informatie

  Wil je meer weten, dan kun je contact opnemen met Petra van Kampen, Regionaal Teamleider Thuiszorg telefoonnummer 0623735481.
   

  Solliciteren

  Als je interesse hebt in deze vacature kun je solliciteren via onderstaande button "solliciteer direct" en vul het sollicitatieformulier in.

   

  Plaats: Zuid-Holland
  Naam: Marente
 • Verzorgende voor de nieuwe woonvorm Anemoon locatie de Brink

  Je voert de werkzaamheden uit conform de functie van verzorgende. De woonvorm is gericht op het bieden van begeleiding. Deze begeleiding zit met name op de sociale zelfredzaamheid van de cliënt en de taken die hij uitvoert. Uitgaande van de eigen regie en de zelfstandigheid van de cliënt stimuleer en activeer je de cliënt in zijn dagelijkse verzorging. Bij een ondersteunende zorgvraag ga je onderzoeken hoe deze zorg georganiseerd kan worden en door wie dit eventueel uitgevoerd zal worden. Samen met de cliënt en de mantelzorg, voer je activiteiten uit die de huiselijke omgeving benadrukken. Dit kan variëren van boodschappen doen tot het samen bereiden van maaltijden.

  Naam: Groenhuysen
 • Verzorgende (IG) Zuid West Driehoek locatie Leonardushof - Markant in Wouw, 16-24 uur per week

  Als verzorgende (IG) werk je volgens het thuiszorgmodel en word je zowel ten behoeve van de in- als extramurale zorg ingezet. Dit betekent dat je volgens een vaststaande route planning je werkzaamheden verricht. Je bent verantwoordelijk voor het totale zorgverlening proces. Vanuit het zorgleefplan lever je basiszorg, verricht je de benodigde verpleegtechnische handelingen en begeleid en adviseer je de cliënten en de cliëntsystemen. Samen met je collega’s lever je een bijdrage in het realiseren van het zorgconcept.

  Naam: Groenhuysen
 • Psychiater

   

  • Je werkt nauw samen met je collega-psychiater van het team.
  • Je verricht psychiatrisch onderzoek en farmacotherapie ten behoeve van behandelingen.
  • Je overlegt met het team en adviseert het team over complexe problemen tijdens de behandeling.
  • In overleg met het MT heb je een actieve rol in het ontwikkelen van het inhoudelijk beleid op de vestiging.
  • Ook heb je een actieve rol in de communicatie naar huisartsen.
  • De vestiging biedt een inspirerend en energiek werkklimaat waarin volop ruimte is voor initiatief en creativiteit.
  Plaats: Zuid-Holland
  Naam: Brakestein Arts en Interim B.V.
 • Psychiater Persoonlijkhiedsstoornissen

  Als psychiater verricht je psychiatrische diagnostiek in een multidisciplinair team. Je voert je behandelingen uit conform de richtlijnen van je beroepsgroep en maakt gebruik van de binnen GGZ Oost Brabant ontwikkelde zorgpaden voor de verschillende aandoeningen. Je levert een belangrijke bijdrage aan het verder professionaliseren van de zorg, tegen de achtergrond van de ingrijpende veranderingen en uitdagingen waarvoor de GGZ zich gesteld ziet. Je bent verantwoordelijk voor de medisch-psychiatrische zorg voor de patiënten en bent een zichtbaar aanspreekpunt en sparring partner voor zowel je directe collega’s als voor zorgprofessionals buiten je afdeling. Deelname aan de 7x24-uurs crisisdienst is onderdeel van de functie als psychiater. Het verrichten van patiëntgebonden wetenschappelijk onderzoek is bespreekbaar en kan vanuit de organisatie gefaciliteerd worden. In je rol als supervisor of mentor ben je coach van een AIOS psychiatrie en geef je werkbegeleiding aan een ANIOS psychiatrie. In het kader van de opleiding van AIOS en ANIOS psychiatrie kun je participeren in scholingsactiviteiten, in afstemming met de A-opleider psychiatrie.

  Plaats: Noord-Brabant
  Naam: Spijtenburg
 • Service monteur

  Als service monteur ga je vanuit huis werken. Je bent grotendeels zelfstandig en werk je in je eigen regio. Je verricht uiteenlopende onderhouds-en storingswerkzaamheden aan machines bij de klanten op locatie. In deze functie heb je veel klantcontact en ben je dan ook het visitekaartje van deze organisatie. 

  Om je werk naar behoren te verrichten krijg je beschikking over een tablet, mobiele telefoon en een compleet ingerichte servicebus. Je coördineert je werk in samenspraak met de service coördinator in jouw regio.

  Ben jij iemand die zijn grenzen wilt verlengen? Dan kan jouw expertise daar waar nodig ook worden ingezet ten behoeve van klanten in het buitenland.

  Plaats: Veghel
  Naam: WerkTalent
 • Psychiater angst- en stemmingsstoornissen

  Voor het ambulante team zijn wij op zoek naar een psychiater. U staat geregistreerd en voldoet aan alle eisen voor de Nederlandse wetgeving.

  U hebt hart voor mensen, bent een teamspeler en in staat inhoudelijk leiding te geven aan het team waarvan u deel uitmaakt. U bent als hoofdbehandelaar dicht betrokken bij de behandeling als dat nodig is en volgt de voortgang op grotere afstand als dat kan.
  We verwachten van u kwaliteit als mens en als medisch specialist. Een betrokken en zakelijke opstelling met registratieve nauwkeurigheid. In ruil daarvoor vallen wij u niet lastig met overbodige bureaucratie. U neemt deel aan de psychiater counsel en draagt daarmee u steentje bij aan de alledaagse communicatie tussen de psychiaters, zowel op organisatorisch vlak als op het inhoudelijke vlak.

  U krijgt bij deze GGZ organisatie alle ruimte, zowel professioneel als privé. De provincie Zeeland is weids en van ongekende schoonheid; waar je prettig kunt wonen, met goede scholen, zonder files en volop recreatiemogelijkheden. Mocht u toch naar de grote stad willen dan liggen Antwerpen, Gent en de Randstad op een steenworp afstand.

  Plaats: Zeeland
  Naam: Spijtenburg
 • Interim Psychiater RGC Zeeland

  U werkt als psychiater en hoofdbehandelaar in multidisciplinair teamverband. U verricht uw werkzaamheden ambulant, dagklinisch en/of ambulant. Vanwege de ontstane vacatureruimte zijn hierin combinaties mogelijk, we gaan hierover graag met u in gesprek.

  Het a-selectieve karakter van de RGC biedt een boeiende en dynamische werkomgeving. In de grensstreek van België en Nederland, met collega professionals afkomstig vanuit beide landen.

  Vanuit uw vakgebied diagnostiseert en behandelt u patiënten, binnen wettelijke kaders en de afspraken binnen de instelling. In teamverband stuurt u het behandelproces aan en bent u als hoofdbehandelaar verantwoordelijk voor de kwaliteit en de uitvoering van de individuele behandelplannen.

  Plaats: Zeeuws - Vlaanderen
  Naam: Spijtenburg
 • Apothekersassistent

  Voor een instellingenapotheek zoeken wij een apothekersassistent voor parttime (3 dagen, 27 uur) of fulltime (36 uur) die het een uitdaging vindt om backoffice werkzaamheden uit te voeren.
  De werkzaamheden zullen bestaan uit:
  · Het verwerken van receptmutaties in de distibutiemodule
  · Beheer, controle en registratie van medicijnen
  · Vrijgeven van geneesmiddelen na ontblisteren en omvullen
  · Controle houden op het logistieke proces
  · Oplossen van vraagstukken van verpleegkundige en specialisten

  Plaats: UTRECHT
  Naam: Trend People
 • Huisbezoeker WLZ (BIG)

  Het zelfstandig uitvoeren van- en het rapporteren over huisbezoeken. Hierbij worden controleactiviteiten uitgevoerd op rechtmatigheid en doelmatigheid van zorg die is ingekocht door personen met een persoonsgebonden budget (PGB) binnen de Wet langdurige zorg (WLZ). De focus schuift hierbij van fraudebeheersing naar het verkrijgen van inzicht in de kwaliteit van de gestelde zorgindicatie en geleverde zorg en het vaststellen dat de budgethouder over een indicatie beschikt die passend is bij zijn/haar zorgvraag.

  Regio Zeeland en Regio Den Haag (combinatie)
  Geldige BIG-registratie
  Graag rond 24 uur per week beschikbaar

  Plaats: EINDHOVEN
  Naam: Adecco Nederland
 • Psychiater, Persoonlijkheidsstoornissen of Trauma gerelateerde stoornissen

   

  • Als psychiater verricht je psychiatrische diagnostiek in een multidisciplinair team.
  • Je voert je behandelingen uit conform de richtlijnen van je beroepsgroep en maakt gebruik van de ontwikkelde zorgpaden voor de verschillende aandoeningen.
  • Je levert een belangrijke bijdrage aan het verder professionaliseren van de zorg, tegen de achtergrond van de ingrijpende veranderingen en uitdagingen waarvoor de GGZ zich gesteld ziet.
  • Je bent verantwoordelijk voor de medisch-psychiatrische zorg voor de patiënten en bent een zichtbaar aanspreekpunt en sparring partner voor zowel je directe collega’s als voor zorgprofessionals buiten je afdeling.
  • Deelname aan de 7x24-uurs crisisdienst is onderdeel van de functie als psychiater.
  • Het verrichten van patiëntgebonden wetenschappelijk onderzoek is bespreekbaar en kan gefaciliteerd worden.
  • In je rol als supervisor of mentor ben je coach van een AIOS psychiatrie en geef je werkbegeleiding aan een ANIOS psychiatrie.
  • In het kader van de opleiding van AIOS en ANIOS psychiatrie kun je participeren in scholingsactiviteiten, in afstemming met de A-opleider psychiatrie.
  Plaats: Noord-Brabant
  Naam: Brakestein Arts en Interim B.V.
 • Docent Engels

  Er zijn vele aanvragen binnengestroomd. Mocht u interesse hebben dan kan u mij (Sanne Hermans) altijd bereiken op 0629109040, dan kan ik u toelichten over welke vacatures het gaat. 

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Daan vestiging Rotterdam
 • Zorgconsulent (verschillende regio's)

  Als Zorgconsulent heb je een belangrijke rol in de cliëntondersteuning van mensen met een PGB. Twee kerntaken:
  - Begeleiden van aspirant budgethouders tijdens het PGB aanvraag-/toekenproces (hieronder vallen ook Bewuste Keuze gesprekken. Op basis hiervan ken je wel of geen PGB toe).
  - Uitvoeren van controle op besteding van het PGB en het voeren van evaluatiegesprekken met de budgethouder op basis van deze controle.

  Je draagt bij aan het realiseren van afdelingsdoelstellingen. Je behandelt vragen en/of verzoeken en levert indien nodig een bijdrage aan het inwerken van nieuwe collega's. Je neemt eventueel vanuit eigen praktijkkennis deel aan projecten en werkgroepen binnen de afdeling.

  Plaats: LEUSDEN
  Naam: Adecco Nederland
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence