Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-15 (totaal 2627 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • Verzorgende D Nachtzorg (16 uur)

  Het acuut verrichten van begeleidende en verzorgende taken bij de cliënt in de thuissituatie buiten kantoortijden en na een oproep van de 24-uur telefonische bereikbaarheidsdienst en alarmering van de zorglijn. De te verlenen zorg is crisisopvang en opvang van calamiteiten. De zorg is niet altijd planbaar. Ook waakdiensten (geplande zorg) kunnen tot het takenpakket behoren. De cliënten zijn over het algemeen (chronisch) zieken, gehandicapten, ouderen en cliënten in de terminale fase.

  Plaats: Gelderland
  Naam: Verian
 • Laborant / Lab Technician

  De werkzaamheden bestaan uit het analyseren van grondstoffen en eindproducten volgens vaste methoden in DBO en/of farmacopees ten behoeve van vrijgiften, houdbaarheidstudies en overigen. De technieken die gebruikt worden: natchemische analyses, chromatografische technieken zoals HPLC, GC (CDS: Empower) en TLC en andere instrumentele technieken zoals oplossnelheid, UV-spectrometrie, titraties, etc.

  Plaats: OSS
  Naam: Adecco Nederland
 • Docent Duits

  Voor een goed georganiseerde school in Noord-Holland, zijn wij op zoek naar een docent Duits. Je zult les komen te geven aan de onder én bovenbouwklassen binnen het vmbo en het betreft een (tijdelijke) functie voor 0.8 fte. Heb jij je tweedegraads bevoegdheid, ben je per direct beschikbaar en heb je zin in deze uitdaging? Neem dan contact met ons op! 

  Functie-eisen
  • Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid Duits 
  • Je hebt ervaring in het verzorgen van lessen Duits binnen het voortgezet onderwijs
  • Je beschikt over goede pedagogische vaardigheden 
  Plaats: Noord - Holland
  Naam: De Detacheerders
 • Senior Landmeter

  Ben jij de (medior/ervaren) landmeter met ervaring op het gebied van landmeetkundige maatvoering?

  Voor een gemeente in Brabant hebben wij een tijdelijke functie voor 40 uur per week.

  Het betreft een opdracht voor minimaal een half jaar en bij goed functioneren kan deze verlengd worden met 2 jaar!

   

  Uitvoeren van landmeetkundige binnenwerkzaamheden, inhoudende o.m.:

  • verwerken en inpassen mutaties, revisiemetingen en nulmetingen in de basisbestanden (o.a. basisregistraties, topografie, kadaster en overzichten)
  • reken-, teken- en grafische constructie-werkzaamheden betreffende het matenplanproces, waaronder matenplan en verkooptekeningen en het vervaardigen van themakaarten of laten uitvoeren van deze werkzaamheden;
  • kadastrale aanwijs van percelen en inhoudelijk controleren van eigen landmeetkundig werk en dat van collega’s.
  • het laten uitvoeren van landmeetkundige werkzaamheden, zoals: waterpassen, verkennen, inmeten en uitzetten van topografie.


  Het coördineren van (de voorbereiding van) meer complexe landmeetkundige werkzaamheden die (door derden) worden uitgevoerd. Deze taak omvat

  • bewaken van de in de aangegane overeenkomst aangegeven kwaliteit, kwantiteit en planning (incl. aandacht voor veilig werken);
  • bijhouden van meer- en minderwerk;

  Het binnen het gegeven mandaat voeren van overleg en verzorgen van de communicatie met opdrachtgever, aannemer, kadaster en/of woonomgeving/(toekomstige) gebruikers over het onderhanden landmeetkundige werk.

  Overige werkzaamheden, waaronder:

  • leveren van bijdragen aan de ontwikkeling van de kwaliteitszorg binnen de kaders van de kwaliteitsmethodieken zoals ISO en INK en de optimalisering van (bedrijfs)-processen en standaardiseringen;
  • leveren van bijdragen aan de automatiseringsontwikkeling bij de afdeling.

  deelnemen aan vakgroepen van de afdeling.

  Plaats: Noord Brabant
  Naam: Daan BV
 • Docent Nederlands 2e graad

  Beschik jij over een lesbevoegdheid voor Nederlands 2e graad en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of uitbreiding van je uren? Wij komen graag met jou in contact!

  Voor een onderwijsinstelling in Flevoland zijn wij op zoek naar een Docent Nederlands 2e graad. Een tijdelijke aanstelling voor 9 lesuren. In deze functie ga je lesgeven aan vmbo leerlingen.

  Plaats: Provincie Flevoland
  Naam: Daan BV
 • Docent Duits 2e graad

  Op zoek naar een baan in het voortgezet onderwijs of naar een uitbreiding van je uren? Beschik jij over een lesbevoegdheid voor Duits 2e graad en ben jij korte termijn inzetbaar? Lees dan gauw verder!

  Wij zijn voor een onderwijsinstelling in Friesland op zoek naar een Docent Duits 2e graad. Een tijdelijke functie in verband met ziekte voor 8 lesuren per week. In deze functie ga je lesgeven aan onderbouw klassen.

  Plaats: Provincie Friesland
  Naam: Daan BV
 • Docent Natuurkunde 1e graad

  Beschik jij over een lesbevoegdheid voor Natuurkunde 1e graad en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of uitbreiding van je uren? Daan komt graag met jou in contact!

  Voor een onderwijsinstelling in Friesland zijn wij op zoek naar een Docent Natuurkunde 1e graad. Het betreft een functie tot juli 2015 voor 10 lesuren per week. In deze functie ga je lesgeven aan havo en vwo leerlingen.

  Plaats: Friesland
  Naam: Daan BV
 • Docent Wiskunde 2e graad

  Beschik jij over een lesbevoegdheid voor Wiskunde 2e graad en ben jij per direct inzetbaar voor 8 lesuren? Wij komen graag met jou in contact!

  Voor een onderwijsinstelling in de stad Groningen zijn wij op zoek naar een Docent Wiskunde 2e graad. Een tijdelijke aanstelling in verband met ziekte voor 8 lesuren per week. In deze functie ga je lesgeven aan vmbo leerlingen.

  Plaats: Stad Groningen
  Naam: Daan BV
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence