Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-15 (totaal 3231 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • Fysiotherapeut (vakantiewaarneming)
  Een fysiotherapeut binnen Florence verricht de volgende werkzaamheden:
  • Je vervult de vakantiewaarneming van collega’s op verschillende locaties (max. 2 locaties per dag);
  • Je verricht fysiotherapeutisch onderzoek, behandeling en advisering aan verschillende doelgroepen zoals geriatrische revalidatie zorg, long stay somatiek en mensen met een dementie;
  • Je draagt bij aan het opstellen van het individuele behandelplan en neemt deel aan het multidisciplinaire overleg;
  • Je toetst de behandeling, evalueert en legt behandelresultaten vast;
  • Je adviseert over hulpmiddelen, confectie- en orthopedisch schoeisel en onderhoudt contact met leveranciers en zorgkantoor.
  Plaats: Den Haag
  Naam: Florence
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Vakantiewerk Hillegersberg
  Voor onze locatie Liduina in Hillegersberg zijn wij op zoek naar een klein aantal vakantiekrachten. Als vakantiewerker verricht je huishoudelijke werkzaamheden. Je moet hierbij denken aan stofzuigen, afstoffen en schoonmaken van de woonkamer, badkamer en keuken van onze bewoner.
  Je werkt minimaal 4 uur en maximaal 8 uur per dag, tussen 08.00 – 17.00 uur.
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Woonbegeleider (verpleegkundige niveau 4)

  Je gaat werken op een kleinschalige groep van 8 bewoners afkomstig uit verschillende culturen. Naast de verzorging/verpleging van de bewoners zorg je voor een invulling van de dagactiviteiten, welke zijn afgestemd op de behoefte van de bewoner. Je weet door observatie en interpretatie de juiste verbinding te leggen tussen de klant en zijn behoeften op gebied van wonen, welzijn en zorg. Je betrekt de familie bij de woonsituatie van hun naaste en bent eerste aanspreekpunt. Je kunt multidisciplinair samenwerken.

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Wijkverpleegkundige Talentprogramma Leiden e.o.

  Pak je kans en draag bij aan de huidige context van zorg! Loop voorop in de actuele ontwikkelingen en organiseer zorg in de wijk! Volg ons Talentprogramma, leer het nieuwe indiceren, maak gebruik van personal coaching en heb vol op contact met vakgenoten.
  Voor één van onze opdrachtgevers in de regio Leiden, Voorschoten, Oegstgeest en de Bollenstreek is Grow/Work op zoek naar verpleegkundig talent. Ben jij een HBO opgeleide verpleegkundige en spreekt de rol van wijkverpleegkundige jou aan? Ben je pas afgestudeerd of heb je reeds ervaring en ben je toe aan verdieping? Grow/Work biedt een 10 maanden durend Talentprogramma welke je klaarstoomt voor de nieuwe rol van wijkverpleegkundige van de toekomst.
  Jouw opgedane kennis pas je direct toe in de praktijk als wijkverpleegkundige bij een zorginstelling vlakbij jou in de buurt. Binnen een zelforganiserend team treed jij op als regisseur van zorg. Je bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en jij stelt zelf de indicaties. Tevens bouw je een netwerk op in de wijk en coach je jouw teamleden pro actief in een nieuwe werkwijze.

  Taken en verantwoordelijkheden
  • Samen met de cliënten organiseer jij zorg en behandeling gericht op het vergroten van zelfredzaamheid en eigen regie;
  • Je coördineert (hoog) complexe zorg, bewaakt en evalueert tijdig het zorgplan;
  • Je indiceert zorg volgens het nieuwe normenkader van de V&VN;
  • En je vertaalt de actuele ontwikkelingen naar de huidige werksituatie en coacht jouw collega’s hierin pro actief.

  Plaats: Leiden
  Naam: InGoedeBanen.nl
 • Tijdelijke (bij)baan data invoer

  Ben jij op zoek naar een tijdelijke administratieve (bij) baan voor 4 dagen per week in Amsterdam? Dan hebben wij een geschikte opdracht voor je.
  Grow/Work is een dienstverlener voor de gezondheidszorg. Onze missie? Dat is met verstand van zorg de prestaties verbeteren van zorgprofessionals, zorgverzekeraars en overheidsinstellingen. Met advies, opleiding en interim bieden wij kennis- en personeelsoplossingen rondom de thema’s wijkverpleging, kwaliteit van zorg, zelfsturing en bedrijfsvoering. Voor onze eigen interne organisatie zijn wij op zoek naar iemand die tijdelijk diverse data kan invoeren in het systeem.

  Taken en verantwoordelijkheden

  * data invoer
  * ondersteuning secretariaat

  Plaats: Amsterdam
  Naam: InGoedeBanen.nl
 • Gezocht: Oncologie Verpleegkundige voor een opdracht in het ziekenhuis
  Voor ééén van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar algemeen verpleegkundige met recente werk/stage ervaring in het ziekenhuis. Het gaat hier om een opdracht van minimaal 3 maanden voor 32 uur per week. De opdracht start in mei. Een oncologieverpleegkundige of verpleegkundig specialist oncologie is gespecialiseerd in het vakgebied oncologie, oftewel: kanker. Naast de verpleegkundige zorgtaken neemt de oncologieverpleegkundige een aantal zorgtaken van de specialist over en kan hij of zij bijvoorbeeld behandelingen instellen of medicijnen voorschrijven.
  Publicatiedatum: 17-04-2015
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Detachering
 • Gezocht: Verzorgende-IG voor intramurale en extramurale diensten
  Als verzorgende-IG ben je op vele manieren inzetbaar op het gebied van zorg, welzijn en wonen. Je hebt verzorgende taken, zoals helpen bij het wassen en aankleden. Daarnaast geef je de cliënt begeleiding. Een belangrijk onderdeel van je werk is ook luisteren en gesprekken voeren met de cliënt. Ben jij op zoek naar extra werk (naast je huidige baan)? Werk je liever op oproepdiensten of gaat jou interesse naar langdurige opdrachten? Bij ons kan dat allemaal. Heb je een hart voor de zorg? Dan ben je bij HappyNurse op het juiste adres.
  Publicatiedatum: 17-04-2015
  Plaats: Woerden, Driebergen, Vleuten, Maarssen & Vinkeveen
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Detachering
 • Gezocht: Algemeen verpleegkundige voor opdrachten in het ziekenhuis
  Voor ééén van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar algemeen verpleegkundige met recente werk/stage ervaring in het ziekenhuis. Het gaat hier om een opdracht van minimaal 3 maanden voor 32 uur per week. De opdracht start in mei. Als algemeen verpleegkundige verricht je verpleegkundige voorbehouden en risicovolle handelingen in complexe situaties. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorgverlening. Je schrijft rapportages en bent verantwoordelijk voor de zorgdossiers. Je instrueert en ondersteunt collega's bij het uitvoeren van specialistische werkzaamheden.
  Publicatiedatum: 17-04-2015
  Plaats: Rotterdam en omstreken
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Detachering
 • Verpleegkundige niveau 4
  Je wordt medewerker van de flexpool extramuraal, die t.z.t over zal gaan in een centrale flexpool. Dit betekent dat je in dat kader t.z.t ook ingewerkt kunt worden voor het invallen bij de verschillende locaties van onze klant. Inspringen bij verschillende zelfsturende wijkteams, waar zorgmedewerkers de ruimte hebben om gemeenschappelijk hun werkzaamheden te organiseren en te verantwoorden.
  Publicatiedatum: 17-04-2015
  Plaats: Laren
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Detachering
 • VIG niveau 3
  Je wordt medewerker van de flexpool extramuraal, die t.z.t over zal gaan in een centrale flexpool. Dit betekent dat je in dat kader t.z.t ook ingewerkt kunt worden voor het invallen bij de verschillende locaties van onze klant. Inspringen bij verschillende zelfsturende wijkteams, waar zorgmedewerkers de ruimte hebben om gemeenschappelijk hun werkzaamheden te organiseren en te verantwoorden.
  Publicatiedatum: 17-04-2015
  Plaats: Laren
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Detachering
 • Administratief medewerkster
  Wij zoekt per direct een enthousiaste junior Administratief medewerkster/Directiesecretaresse Receptiewerk - Telefoonbeantwoording - Administratieve werkzaamheden - Debiteuren bewaking - Vastleggen ziekteverzuim - Ondersteuning directie
  Publicatiedatum: 17-04-2015
  Plaats: Hardenberg
  Naam: Staffing Associates
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Vast
 • Zorgregisseur

  De vacature zorgregisseur thuiszorg is bij een ouderenzorgorganisatie in Rotterdam is een uitdagende en afwisselende functie. Je signaleert knelpunten daar waar nodig is en werkt als verpleegkunde in de keten van wonen, welzijn en zorg aan verbetering van de kwaliteit van leven voor bewoners. Voornamelijk ben je bezig met de welzijn en zelfredzaamheid van de bewoners en het versterken van de geïntegreerde eerstelijnszorg. In de vacature zorgregisseur thuiszorg ga je zelfstandig te werk en verleen je de zorg in de eigen woonomgeving van de cliënt. Je bent een spin in het web en het aanspreekpunt in de wijk. Samen met je collega's zorg je er voor dat de cliënten de best mogelijk zorg krijgen die zij ook echt verdienen.

  Publicatiedatum: 0000-00-00
  Naam: samenindezorg
 • ZZP Verpleegkundige

  Wij zijn continue op zoek naar freelancers die geïnteresseerd zijn in de vacature ZZP Verpleegkundige in de gezondheidszorgsector in Den Haag en omgeving. Wil je graag worden bemiddeld naar uitdagende opdrachten in de gezondheidszorg? Samen in de Zorg heeft een breed aanbod van opdrachten in de gezondheidszorgsector voor ZZP'ers in Den Haag en omgeving. Door je in te schrijven bij Samen in de Zorg, bespaart jou dit veel tijd en energie op het gebied van acquisitie naar nieuwe leuke opdrachten. Wij nemen dit gedeelte voor jou uit handen, waardoor jij je volledig kan focussen op jouw taken als ZZP'er.

  Publicatiedatum: 0000-00-00
  Naam: samenindezorg
 • verzorgende IG


  Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG met hart voor de ouderenzorg. Het gaat om een stabiele opdrachtgever met meerdere locatie waarbij de kwaliteit van de zorg voorop staat. De opdrachtgever is daarom op zoek naar verzorgende IG die de kwaliteit op een hoger niveau willen brengen door middel van kennis en kunnen. Ben jij dus iemand die graag kennis uitdraagt en samen met je team zorgt voor de beste omgeving voor de cliënten en heb je affiniteit met verschillende afdelingen? Dan is deze vacature helemaal iets voor jou!

  Publicatiedatum: 0000-00-00
  Naam: samenindezorg
 • Startende Verpleegkundige
  Heb jij net je diploma Verpleegkundige behaald? Zoek je een vaste baan of wil je juist ervaring opdoen bij verschillende zorginstellingen? Dan hebben wij verschillende leuke banen in de zorg voor jou ! Voor diverse zorginstellingen in de regio Den Haag is Samen in de Zorg de bemiddelaar op het gebied van zorgpersoneel. Momenteel is Samen in de Zorg op zoek naar nieuw startend talent in de zorg! Wil je graag intramuraal werken of heeft thuiszorg je voorkeur, dan heeft Samen in de Zorg voor jou diverse vacatures als startende verpleegkundige niveau 4 /5 openstaan. Bij Samen in de Zorg krijg jij als startende de kans om je 'rugzak' te vullen met werkervaring en te groeien in je vak.
  Publicatiedatum: 0000-00-00
  Naam: samenindezorg
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence