Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-15 (totaal 2684 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • Controller (24-29 uur) in Apeldoorn

  • Onderhouden en beheren van de planning en control cyclus (waaronder het opstellen van de jaarrekening).
  • Optimaliseren van financiële stuurinformatie.
  • Opstellen treasuryplan in relatie tot de begroting/businessplan.
  • Management en financial accounting.
  • Adviseren en ondersteunen van managers ten aanzien van het financieel bedrijfseconomisch beleid en businessontwikkeling.
  • Onderzoeken en toelichten investeringsvoorstellen, acquisities, besparingen en projecten.
  Plaats: Gelderland
  Naam: Verian
 • Verzorgende IG, Thuiszorg team (BEZ 10)
  Als verzorgende IG werk je binnen een zelforganiserend team dat, in Woongebouw de Schans zorg verleent aan diverse klanten. Het is jouw taak de dagelijkse zorg en verpleging van onze klanten voor je rekening te nemen. Indien nodig neem je contact op met familie of huisarts of je bespreekt de casus binnen het thuiszorg team. Je kunt altijd terug vallen op je team, met elkaar waarborg je tenslotte de kwaliteit van de zorg.
  Je werkt in ieder geval twee weekenden per maand, hiernaast draai je zowel ochtend als avonddiensten.
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verzorgende IG Smartteam Thuiszorg

  Als ervaren verzorgende IG ben je werkzaam in de wijk Overschie. Jouw klanten zijn ouderen en hun mantelzorgers die worden geconfronteerd met een vorm van dementie, psychiatrische stoornis of verstandelijke handicap. Het komt voor dat een klant vier maal daags bezocht wordt. Door deze intensieve begeleiding en betrokkenheid weet jij de juiste afstemming en invulling te geven aan de behoeften van de klant op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Het uitgangspunt is om de klant en mantelzorger zoveel mogelijk de zelfstandigheid en eigen regie te laten behouden om zo de kwaliteit van leven te bevorderen.

  Hoe ziet de dag eruit? Je start je dienst met het team, het team ontvangt aansturing van de teamleider. Het team is klein (15 medewerkers), zelfsturend en bestaat uit professionals die zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen voor de werkzaamheden die ze uitvoeren. Gezien de grootte van het klantenbestand ten opzichte van het team is de klant bekend met en bij alle teamleden. Hierdoor kan men makkelijker op elkaar terugvallen en zaken met elkaar bespreken.

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verzorgende IG, 24 uur, Rotterdam Centrum
  Je werkgebied bestaat uit Rotterdam Centrum, een bruisende multiculturele wijk. Voor dit team zijn wij voor 24 uur per week op zoek naar een leuke en gemotiveerde collega. Hoe ziet je dag eruit? Samen met je team ben je verantwoordeljik voor de verdeling van de zorg, dit gebeurt in de ochtend. Je route wordt ingepland en aan de hand hiervan leg je klantbezoeken af. Je verleent de dagelijkse zorg zoals helpen bij het wassen en aankleden. Ook komt het voor dat klanten (alle leeftijden) bij thuiskomst uit het ziekenhuis nog even wat nazorg nodig hebben. Je kent je klanten en je signaleert eventuele verbetering/verslechtering, je bespreekt dit binnen het team. Indien nodig help je collega's bij de werkzaamheden.
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Medisch Technicus
  • bent op zoek naar een omgeving waarin je verder kunt ontwikkelen en veel kunt leren;
  • hebt affiniteit met elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde omdat dit je helpt in een samenwerking met collega?s van andere technische disciplines;
  • beschikt over een opleiding elektronica op MBO/HBO niveau, bij voorkeur aangevuld met MTA/MTB van Intop Zorgsector, deze kan eventueel ook worden behaald als blijkt dat je de kandidaat bent die we zoeken;
  • wordt enthousiast van de kans om door middel van je technische kennis en vaardigheden bij kunt dragen aan goede en veilige zorg voor onze pati?nten;
  • wil graag onderdeel uitmaken van- en samenwerken met ervaren team waarin de sfeer informeel is.
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Maasstad Ziekenhuis
 • Office assistant

  Wij zijn op zoek naar een Office Assistant met pit!
  Als Office Assistant ben je op de hoogte van alle projecten en zaken binnen de organisatie. Je hebt een coördinerende rol m.b.t. het procesverloop van de projecten. Je houdt het overzicht en zorgt er voor dat alles ordelijk verloopt en deadlines worden gehaald. Je bent het spreekwoordelijke schaap met vijf poten, oftwel de spin in het web. Tot deze uitdagende en dynamische functie behoren onder andere de volgende werkzaamheden:
  - Eerste aanspreekpunt voor klanten;
  - CRM beheer;
  - Agendabeheer, notuleren en archiveren;
  - Offertes en contracten uitwerken;
  - Documenten vertalen ( EN, DU, FR);
  - Facturen opstellen en inboeken;
  - Administratie omtrent personeelszaken (contractbeheer ed.);
  - Wbsite up-to-date houden en Social Media beheren.

  Plaats: UTRECHT
  Naam: Trend People
 • Huisarts

   

  • Voor het Consultatief Multidisciplinair Centrum zoeken wij per direct een huisarts (32 uur) die pro actief inhoud wil geven aan huisartsenzorg voor hoofdzakelijk klinisch opgenomen psychiatrische patiënten.
  • De functie bestaat uit de volgende werkzaamheden:
   • Het zelfstandig uitvoeren van spreekuren
   • Het zelfstandig consulten doen voor diverse afdelingen
   • Het actief participeren in het afdelingsoverleg
   • Een bijdrage leveren aan ons kwaliteitssysteem
  Plaats: Noord-Holland
  Naam: Brakestein Arts en Interim B.V.
 • Psychiater

   

  • Je werkt nauw samen met je collega-psychiater van het team.
  • Je verricht psychiatrisch onderzoek en farmacotherapie ten behoeve van behandelingen.
  • Je overlegt met het team en adviseert het team over complexe problemen tijdens de behandeling.
  • In overleg met het MT heb je een actieve rol in het ontwikkelen van het inhoudelijk beleid op de vestiging.
  • Ook heb je een actieve rol in de communicatie naar huisartsen.
  • De vestiging biedt een inspirerend en energiek werkklimaat waarin volop ruimte is voor initiatief en creativiteit.
  Plaats: Zuid-Holland
  Naam: Brakestein Arts en Interim B.V.
 • Klantenservice Verzekeringen Leeuwarden

  Wanneer jij van start gaat bij onze opdrachtgever zal jij hier in eerste instantie gaan werken op uitzendbasis via FINTREX Recruitment. FINTREX Recruitment biedt jou begeleiding naar je sollicitatie gesprek toe, de juiste begeleiding tijdens jou werkzaamheden bij onze opdrachtgever. Verder komen onze business consulenten zelf ook uit de contactcenter branche dus kunnen zij jou precies uitleggen wat de vacature precies inhoud en of er een juiste match is.

  Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?
  Jij zal een salaris krijgen van € 11,28 bruto per uur (ongeacht leeftijd). Hiernaast heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren. Wanneer jij meer dan 10km reisafstand hebt zal jij ook een reiskosten vergoeding krijgen. Deze vergoeding wordt berekend via ANWB routeplanner.

  Plaats: Leeuwarden
  Naam: Fintrex BV
 • Docent Nederlands

  Het geven van Nederlands aan de 1e, 2e en 3e klas van de mavo, havo en atheneum. Het gaat om twaalf  lesuren verdeeld over drie dagdelen. 


  Plaats: Hellevoetsluis
  Naam: Daan vestiging Rotterdam
 • Junior Webdeveloper

  In deze functie werk je in een team welke bestaat uit consultants, projectleiders en adviseurs. Jij bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de werkprocessen bij de klant d.m.v. het bouwen van standaard- en maatwerksoftware. Dit gaat vaak in combinatie met open source GIS-technologie (GeoServer).

  Je levert een bijdrage aan onderhoud van bestaande en ontwikkeling van nieuwe applicaties. Je belangrijkste taak hierbij is het bouwen van C# functionaliteit op basis van het ASP.NET framework.
  Zoals aangegeven werk je (voornamelijk) in teamverband. Hierbij wordt SCRUM als ontwikkelmethodiek gehanteerd.
  Je functie heeft verder de volgende taken:

  · Onderhouden van contacten met software-leveranciers. Dit om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen
  en zaken af te stemmen;
  · Interessante/relevante IT-gerelateerde zaken geef je door binnen de organisatie;

  Plaats: VIANEN UT
  Naam: Trend People
 • Debiteurenbeheerder (zorgverzekeraars)

  Onze opdrechtgever is een non profit organisatie en is actief in de zorg. Door de toename van het werk is onze opdrachtgever op zoek naar een Medewerker Financiële Administratie (20-24 uur).

  De belangrijkste taken zijn:
  - Debiteurenbeheer; zorgen dat de debiteuren (de zorgverzekeraars) de declaraties tijdig betalen.
  - Grootboekadministratie, het bewaken van balansposten waaronder tussenrekeningen en het doen van afsluitende boekingen;
  - Verzorgen inkoop- en verkoopadministratie
  - Vindt snel je weg binnen het complexe declaratieproces bij zorgverzekeraars;
  - Neemt graag de inkoop- en verkoopadministratie voor jouw rekening;
  - Je bent de rechterhand van de financial controller en daarmee verantwoordelijk voor de uitvoerende taken op de afdeling.

  Plaats: Utrecht
  Naam: Zendt B.V.
 • CNC Carrousel Draaier

  Als CNC draaier houd je je bezig met het (vanaf de tekening) zelfstandig programmeren, afstellen en bedienen van de machine, je zorgt voor de eerste visuele inspectie en voert eventuele correcties uit, je werkt onder andere met Fanuc, je maakt zowel series als enkelstuk, je bent verantwoordelijk vanaf de tekening tot het eindproduct.

  Plaats: Tilburg
  Naam: WerkTalent
 • Klantenservice vacature in Leeuwarden
  • De mogelijkheid om fulltime of parttime te werken;
  • Kosteloos Wft Basis + Schade behalen;
  • Volledig doorbetaalde training bij Aegon;
  • Een salaris van €10,84 bruto per uur;
  • Baan voor de langere termijn met doorgroeimogelijkheden.
  Plaats: Leeuwarden
  Naam: Fintrex BV
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence