Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-15 (totaal 2711 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • Wijkziekenverzorgende Epe (16-20 uur)

  Als wijkziekenverzorgende verricht u begeleidende, verzorgende en verplegende taken bij cliënten in de thuissituatie, waarbij de zelfredzaamheid van de cliënt zoveel mogelijk wordt gestimuleerd of op hetzelfde niveau wordt gehouden. U bent eerstverantwoordelijke in midden complexe cliëntsituaties. De zorgverlening richt zich op gehandicapten, (chronisch) zieken, ouderen en cliënten in de terminale fase.

  Plaats: Gelderland
  Naam: Verian
 • Database Specialist
  Als database specialist bij Laurens maak je onderdeel uit van een klein, maar zeer betrokken, professioneel ICT vakteam van een twintigtal medewerkers. Laurens voert een intensief vernieuwingsprogramma uit op ICT gebied. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan: de recente overgang naar het nieuwe organisatiebrede ECD mijnCaress, de realisatie van een geheel nieuwe ICT werkplek, E-HRM, Cloud-migratie. Wat deze functie vooral leuk en uitdagend maakt is dat je in een leuk team komt en op een breed terrein kan worden ingezet.

  We beheren onder andere de volgende applicaties:
  mijnCaress
  Cognos
  InfoRay
  planapp
  FarmedRX

  De database specialist analyseert de informatiebehoeften in een bedrijfsproces en vertaalt deze naar ICT oplossingen. Grotere wijzigingen worden vaak in de vorm van een project uitgevoerd. Dan participeert de database specialist in een functioneel ontwerp of een implementatietraject. Hierin gaat de database specialist methodisch te werk. Hij/zij houdt rekening met de organisatorische, economische en aspecten t.a.v. wet- en regelgeving.

  De database specialist die wij nu zoeken zal zich vooral bezig houden met informatie-huishouding en de management informatie van Laurens. Dit omvat vraagstukken die met de inrichting van onze systemen te maken hebben en ook het realiseren van management informatie-overzichten met behulp van o.a. SQL Management Studio en Cognos.
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • HBO-Verpleegkundige

  Als HBO-Verpleegkundige thuiszorg werk je zelfstandig, maar maak je ook deel uit van een thuiszorg team dat werkt in de wijk Feijenoord, Afrikaanderwijk, Katendrecht en Noordereiland. Het is een leuk team dat zelforganiserend is, eigen verantwoordelijkheid draagt maar er wel voor elkaar is. Zo zit het team in elkaar! Je weet de verbinding te leggen tussen de klant en zijn behoeften op gebied van wonen, welzijn en zorg. Ook ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de meer complexe zorg. Je signaleert, observeert en indien nodig zorg je dat er een indicatie wordt aangevraagd voor nieuwe klanten cq. wordt bijgesteld voor bestaande klanten. Dit doe je volgens de hiervoor opgestelde nieuwe richtlijnen. Als verpleegkundige op niveau ben je gesprekspartner voor andere professionals rondom de klant en de familie en/of mantelzorger. Het streven is om de klant zolang mogelijk de eigen regie te laten houden en de thuissituatie in stand te houden.  Ze voelen zich gelukkiger thuis dus dit bevordert het herstel van je klanten. Je werkt niet in de avonden.

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verpleegkundige Thuiszorg Ommoord

  Als Verpleegkundige werk je binnen een zelforganiserend team dat, binnen een vaste wijk, thuiszorg verleent aan diverse klanten. De Verpleegkundige verricht verpleegtechnische handelingen en neemt de complexere casussen voor haar/zijn rekening. Je observeert en signaleert als de zorgbehoefte van de klant verandert, je neemt hier passend actie op door dit binnen het team te bespreken of direct contact op te nemen met de huisarts of andere zorgpartner. Je bent gesprekspartner op niveau zowel voor naasten als voor professionals. Hiernaast houd je ook de mantelzorger goed in de gaten, je biedt een luisterend oor omdat het voor hen vaak erg zwaar is met de situatie om te gaan. Jouw inzet maakt het mogelijk dat de mensen langer thuis kunnen blijven wonen, dit is tenslotte hetgene wat iedereen graag wil. 

  Het zorgplan is leidend voor de werkzaamheden, met elkaar waarborg je de kwaliteit van de zorg.

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verpleegkundige 4 of 5, ambulant team
  Een uitdagende functie waarbij je geplande- en ongeplande zorg levert bij zowel onze klanten in de wijk als bij de klanten intramuraal. Je wordt hoofdzakelijk ingezet voor de opvolging van alarmering. Het werkgebied varieert van Barendrecht tot en met Rotterdam zuidoever. Je weet zelfstandig, weloverwogen beslissingen te nemen welke voortkomen uit jouw brede ervaring, kennis en verpleegtechnisch inzicht. Je draagt een grote verantwoordelijkheid in deze functie en hebt een coachende rol naar je collega's in de regio. Je werkt in diensten van 8 uur, in de avonden en nachten. Je werkt vanaf 15.00 uur.
  Tijdens je diensten heb je een auto van Laurens tot je beschikking. 
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Specialistisch Verpleegkundige

  Als Specialistisch Verpleegkundige bied je zowel hoog complexe specialistische verpleging thuis bij onze klanten, maar ook in de verpleeg- en verzorgingshuizen van Laurens.

  Het team levert 24 uur per dag specialistisch zorg; (MSVT medisch specialistische verpleging thuis) zorg zoals onder andere; thuisdialyse (CAPD), infuustherapie (middels CVC of Port-a-cath) en bij zorg in de laatste levensfase onder andere palliatieve sedatie. Je hebt ook affiniteit in het coachen (z.g. trainen on the job) van medewerkers. Momenteel zijn in ontwikkeling het leveren van hoogcomplexe ziekenhuisverplaatste zorg aan patiënten met hartfalen en oncologische medicatie in de thuissituatie.

  Je werkt zelfstandig. Hiernaast heb je contact en overleg met huisartsen, apotheken, ziekenhuizen, verpleeghuis en woon- en zorgcentra. Je bent een gesprekspartner op niveau die staat voor haar/zijn zaak.

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Specialist Ouderengeneeskunde
  Als specialist ouderengeneeskunde ga je deel uitmaken van een enthousiast zelfverantwoordelijk team specialisten ouderengeneeskunde, te weten Romke van Balen, Herbert van de Sande, Cobie van Bruchem, Karina Bartels, Jan Visschedijk, Manila Atib en Petra Borsje, 3 AIOS, 2 basisartsen en 1 verpleegkundig specialist. Er wordt verder samengewerkt met de overige 30 specialisten ouderengeneeskunde uit de andere regio’s van Laurens in o.a. de vakgroep specialisten ouderengeneeskunde. Je hebt je plezier in het ontwikkelen van beleid voor nieuwe doelgroepen binnen het domein Wonen met Zorg. Laurens participeert daarnaast in het netwerk van de samenwerkende universitaire verpleeghuizen Zuid­Holland. Je gaat medische zorg verlenen aan enkele specifieke doelgroepen zoals revalidatie, jong dementerenden, palliatieve zorg, screening/observatie psychogeriatrie of somatische bewoners in verzorgingshuizen. Daarnaast draai je mee in de bereikbaarheidsdiensten. Ook leiden wij co­assistenten, huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde op; affiniteit met opleiden is daarom gewenst. Tenslotte zijn er meerdere samenwerkingsverbanden in onderzoek met het LUMC en het EMC.
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Verpleegkundige niv 4 (16-24 uur)
  Je bent sparringspartner binnen het medisch specialistisch team en je draait alle diensten. De komende tijd ligt vooral de nadruk op de avond-, nacht- en weekenddiensten. Dit ivm de 24 uurs aanwezigheid van verpleegkundigen.
  Je rapporteert en registreert volgens de hiervoor vastgestelde richtlijnen. Tijdens je diensten ben je eerste aanspreekpunt binnen de locatie.
  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Specialist Ouderengeneeskunde, Chronische zorg in woonzorgcentra

  Er wordt nauw samengewerkt met de overige 32 specialisten ouderengeneeskunde werkzaam binnen andere locaties van Laurens. Samen vormen zij de vakgroep specialisten ouderengeneeskunde Laurensbreed. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team. Je richt je, naast de medische behandeling voor ouderen, ook op de relatie met verwijzers zoals ziekenhuizen en huisartsen. De nadruk binnen de woonzorgcentra betreft medische behandeling van ouderen met een chronische problematiek binnen een setting gericht op wonen. Recent zijn een aantal van deze huizen veranderd van het bieden van verzorgingshuiszorg naar verpleeghuiszorg. Aesopus is een woonbehandelcentrum voor ouderen met psychiatrische problemen en fysieke beperkingen, met veelal ook een verslavingsachtergrond. De locaties zijn gelegen in de wijken IJsselmonde en Feijenoord in Rotterdam ­Zuid.

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Specialist Ouderengeneeskunde, Geriatrische revalidatiezorg

  Er wordt nauw samengewerkt met de overige 32 specialisten ouderengeneeskunde werkzaam binnen andere locaties van Laurens. Samen vormen zij de vakgroep specialisten ouderengeneeskunde Laurensbreed. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team. Je richt je, naast de medische behandeling voor ouderen, ook op de relatie met verwijzers zoals ziekenhuizen en huisartsen. De nadruk binnen Antonius IJsselmonde ligt op geriatrische revalidatie zorg (GRZ). Na de zomer verhuist Antonius IJsselmonde naar een nieuwe locatie naast het Ikazia Ziekenhuis, waar in het revalidatie hotel verder ontwikkeld gaat worden om te komen tot excellente revalidatie in een gastvrije omgeving.  

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Wijkverpleegkundige HBO-V

  Laurens thuiszorg helpt haar klanten zo zelfredzaam mogelijk te blijven en de eigen regie in de thuissituatie te behouden. Als wijkverpleegkundige ben jij van onschatbare waarde voor deze doelgroep. Je observeert de thuissitatie, brengt eea in kaart en verzorgt de indicering. Je levert complexe zorg welke past bij jouw niveau. Je ondersteunt, stimuleert en grijpt in waar en wanneer dit nodig is. Je bewaakt de kwaliteit van zorg, ook die van je collega's en je geeft aanwijzingen of feedback. Je bent gesprekspartner op niveau, niet alleen voor de klant en zijn/haar mantelzorger, maar ook voor andere zorgprofessionals zoals huisarts of andere behandelaars. Kortom een belangrijke en tevens onmisbare rol binnen de huidige zorgmaatschappij.

  Plaats: Rotterdam
  Naam: Laurens
 • Helpende Zorg & Welzijn (m/v)
  INTERNE VACATURE
  Mevrouw Van Puffelen wil iets eerder opstaan.

  Jij helpt haar daarbij.

  Helpende Zorg & Welzijn (m/v)

  Mariënhaven, Warmond
  Voor 16 uur per week, FWG 25

  Bij Marente doen we er alles aan om onze cliënten de zorg te bieden die bij hen past. Het welbevinden van de cliënt staat centraal en samen met de cliënt zelf, haar/zijn familie en andere disciplines zoek je naar mogelijkheden om aan de wensen te kunnen voldoen. De een heeft nu eenmaal meer aandacht en zorg nodig dan de ander. En daar zet jij je als Helpende Zorg en Welzijn voor in. Als Helpende Zorg en Welzijn verleen je basiszorg en ondersteunt en stimuleert de zelfredzaamheid van bewoners. Je rapporteert observaties in het zorgdossier. Ook zalven en dubbele medicatiecontrole uitvoeren behoren tot de werkzaamheden. Als Helpende kun je goed omgaan met pieken en dalen in de werkbelasting. Zo help je mee om onze zorg op het hoogste niveau te houden en hoogstpersoonlijke zorg te leveren.
   

  Verpleeghuis Mariënhaven, Warmond

   

  Werken in een prachtige omgeving

  De medewerkers van ons verpleeghuis kregen maar liefst een 8,1 van contactpersonen van cliënten tijdens het klantentevredenheidsonderzoek. Daar staan wij ook voor: cliënten het leven zo aangenaam mogelijk maken. En dat doe je in de groene omgeving van Warmond, in een gevarieerde groep van gedreven zorgprofessionals. Alleen al de entree met de prachtige oprijlaan, is een mooi begin van je dag.

  Als Helpende

  • heb je het diploma Helpende niveau 2 Zorg en Welzijn
  • heb je een verantwoordelijke en flexibele mentaliteit
  • heb je goede mondelinge communicatieve vaardigheden
  • kun je goed luisteren naar je cliënt
  • heb je een klantvriendelijke houding
  • kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken

  Informatie

  Wil je meer weten, dan kun je contact opnemen met Anita Bokslag, Teammanager telefoonnummer (071) 305 1999.

  Solliciteren

  Het betreft een interne vacature. Momenteel kunnen alleen medewerkers van Marente solliciteren. Als je interesse hebt in deze vacature kun je voor 13 augustus 2015 solliciteren via onderstaande button "solliciteer direct" en vul het sollicitatieformulier in.

  Plaats: Zuid-Holland
  Naam: Marente
 • Eerstverantwoordelijke Verzorgende (m/v)
  INTERNE VACATURE
  De familie van meneer Den Hartogh maakt zich zorgen.

  Jij neemt de tijd en staat ze te woord.

  Eerstverantwoordelijke Verzorgende (m/v)

  Mariënhaven, Warmond
  Voor 24 - 28 uur per week, FWG 40

  Bij Marente doen we er alles aan om onze bewoners de zorg te bieden die bij hen past. Het welbevinden van de bewoner staat centraal en samen met familie, behandelaren en vrijwilligers zoek je naar mogelijkheden om aan de wensen te kunnen voldoen. De een heeft nu eenmaal wat meer aandacht en zorg nodig dan de ander. Als eerstverantwoordelijke verzorgende (EVV-er) coördineer je de zorg en ben je het eerste aanspreekpunt voor de bewoners en hun directe omgeving.  Alle medewerkers van Marente hebben oprechte aandacht en een gastvrije en klantgerichte houding tegenover de bewoner en elkaar. Zo help je mee om onze zorg op het hoogste niveau te houden en hoogstpersoonlijke zorg te leveren.

  Verpleeghuis Mariënhaven, Warmond

  Werken in een prachtige omgeving

  De medewerkers van ons verpleeghuis kregen maar liefst een 8,1 van contactpersonen van bewoners tijdens het klantentevredenheidsonderzoek. Daar staan wij ook voor: bewoners het leven zo aangenaam mogelijk maken. En dat doe je in de groene omgeving van Warmond, in een gevarieerde groep van gedreven zorgprofessionals. We hebben zeven woonunits waarvan één voor jonge mensen met  dementie en één voor noodopnames en herstelzorg. Alleen al de entree met de prachtige oprijlaan, is een mooi begin van je dag.

  Als Eerstverantwoordelijke Verzorgende

  • heb je minimaal diploma Verzorgende 3IG, aangevuld met diploma EVV
  • kun je zelfstandig werken en omgaan met wisselende werkdruk
  • heb je affiniteit met dementerenden en bij voorkeur ervaring
  • moet je snel kunnen handelen in onverwachte situaties
  • ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en de uitvoering van de zorg voor toegewezen bewoners
  • is jouw rol naar de familie van de bewoners heel belangrijk
  • begeleid je leerlingen en stagiaires
  • stimuleer je bewoners in hun zelfzorg aan de hand van een zorgplan, die samen met de bewoner  wordt opgesteld en regelmatig wordt besproken binnen het multidisciplinaire overleg
  • neem je deel aan overlegvormen
  • zorg je mede voor de dagelijkse gang van zaken op de afdeling
  • kun je een voortrekkers rol vervullen
  • ben je communicatief zowel mondeling als schriftelijk sterk

  Informatie

  Wil je meer weten, dan kun je contact opnemen met Yvonne Helder, Teamleider telefoonnummer (071) 305 19 99.
   
  Solliciteren
  Het betreft een interne vacature. Momenteel kunnen alleen medewerkers van Marente solliciteren. Als je interesse hebt in deze vacature kun je voor 13 augustus 2015 solliciteren via onderstaande button "solliciteer direct" en vul het sollicitatieformulier in.

  Plaats: Zuid-Holland
  Naam: Marente
 • Docenten Verpleegkunde

  ROC ID College is voor het domein Gezondheidszorg voor diverse locaties op zoek naar

  Docenten Verpleegkunde (0,6 - 1,0 fte)

  Korte beschrijving van de functie
  De docent stuurt het onderwijsleerproces van studenten aan, levert een bijdrage aan het ontwikkelen van onderwijs- en opleidingsplannen en aan het ontwikkelen en uitvoeren van contractactiviteiten. 
  Binnen het primaire proces kent ROC ID College: Directeuren, Adjunct-directeuren, teamleiders, docenten expert, docenten ontwikkelaar, senior docenten, docenten, instructeurs en onderwijsassistenten. 
  Het domein Gezondheidszorg is gevestigd in de volgende plaatsen: Zoetermeer, Gouda, Alphen aan den Rijn, Leiden, Leidschendam en Woerden. De standplaats(en) voor deze vacature zal in overleg worden bepaald.

  Resultaatgebieden
  * Stuurt het leerproces en geeft een aanzet tot het leren;
  * Draagt bij aan de ontwikkeling van onderwijsplannen en de afstemming van lessen;
  * Initieert, in overleg met de leiding, incidentele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de studenten;
  * Geeft, in voorkomende gevallen, sturing aan kleinschalig overleg en aan projecten binnen de onderwijsinstelling;
  * Is actief in de beheersing, verdieping en verbreding van de vakinhoudelijke en -didactische kennis en vaardigheden op ervaren niveau;
  * Levert een bijdrage aan het ontwikkelen en uitvoeren van contractactiviteiten.

  Functie-eisen
  * Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
  * Lerarenopleiding Verpleegkunde of vergelijkbaar niveau met 2e graads lesbevoegdheid;
  * BIG registratie;
  * Theoretische en praktische vakinhoudelijke, vakdidactische en pedagogische kennis en vaardigheden;
  * Ervaring als docent in het betreffende vak, bij voorkeur binnen het MBO onderwijs.

  Sollicitanten die niet aan bovengenoemde eisen voldoen maar wel HBO niveau hebben en ruime verpleegkundige ervaring nodigen we nadrukkelijk uit om te solliciteren. 
  Wel wordt dan verwacht dat ze bereid zijn als zij-instromer een PDG-traject  (PDG = Pedagogisch Didactisch Getuigschrift) van anderhalf jaar te doorlopen.

  Competenties
  Voor de taken als docent zijn (voor zover niet afgedekt door de bekwaamheidseisen uit de Wet BIO) bij voorrang de navolgende competenties noodzakelijk: 
  Resultaatgerichtheid, Individugericht leidinggeven, Omgevingsbewustzijn, Samenwerken, Zelfontwikkeling, Flexibel gedrag, Sensitiviteit, Leervermogen.

  Vragen
  Indien u vragen heeft over deze vacature kunt u die stellen bij mevrouw Mevr. M. van der Valk, management- en projectassistente voor het domein Gezondheidszorg, tel: 079-3203018.

  Arbeidsvoorwaarden
  Op de functie is de CAO MBO van toepassing. Afhankelijk van leeftijd en ervaring zal inschaling in schaal LB plaatsvinden (maximaal € 3823,- bruto per maand bij een volledige dienstbetrekking) 
  of in schaal LC (maximaal € 4331,- bruto per maand bij een volledige dienstbetrekking).

  Verder biedt ROC ID College o.a. de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:
  * Eindejaarsuitkering van 8,33% 
  * Bijdrage van 70% aan de pensioenpremie;
  * Bijdrage aan ziektekostenverzekering;
  * 30 vakantiedagen

  Sollicitatie
  Wilt u solliciteren naar bovenstaande vacature stuur dan uw sollicitatie met CV en motivatie naar info@idcollege.nl. De sluitingsdatum voor de procedure is 17 augustus 2015. 
  Sollicitaties die na 17 augustus 2015 worden ontvangen, zullen niet worden meegenomen in de selectieprocedure.

  Procedure
  In vervolg op uw sollicitatie wordt u uitgenodigd voor een gesprek. De selectiecommissie zal bestaan uit de Teamleider en mogelijk een docent uit het betreffende team.

  Plaats: Gouda
  Naam: InGoedeBanen.nl
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence