Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-15 (totaal 2502 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • Manager Behandelzaken voor de Forensische Keten
  Als Manager Behandelzaken (Psychiater/Klinisch Psycholoog) ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke aansturing van de forensische keten binnen Antes. Samen met de Manager Bedrijfsvoering ben je duaal verantwoordelijk voor de totale aansturing van deze keten. - Je legt resultaat verantwoording af aan de directeur zorg ten aanzien van de doeltreffende en doelmatige organisatie van zorg/behandeling en de gerealiseerde doelstelling(en) op gebied van realisatie van zorgbeleid, personeel, productie, middelen en organisatie. - De span of controle ligt tussen de 70 en 100 fte, waarbij je maximaal 40% van de tijd leiding geeft en 60% van de tijd aan patiëntenzorg besteed. - Implementatie en bewaking van het behandelbeleid en de doorlopende kwaliteitsverbetering van de behandeling. - De realisatie van veranderingen en vernieuwingen in het zorgproces, mede op basis van de ontwikkelingen in financiering en regelgeving. - Controle op tijdigheid, volledigheid en inhoud bij de realisatie van behandelingen op teamniveau. - Adviseren van de directie over de ontwikkeling van het zorg- en behandelaanbod zoals medicatie & patiëntveiligheid, suïcidepreventie en het therapeutisch leefmilieu/leefklimaat bij behandeling. - Signaleren van (zorg)ontwikkelingen die van invloed zijn op de strategie en beleidskeuzen.
  Publicatiedatum: 25-11-2015
  Plaats: Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: WO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Hoofd Behandelzaken voor Spijkenisse en Hellevoetsluis
  Je bent als Hoofd Behandelzaken verantwoordelijk voor het organiseren van de juiste uitvoering van de behandeling van de patiënten van de afdeling en bent verantwoordelijk voor de juiste in- en doorstroom van patiënten binnen de betreffende afdeling of geboden behandeling.  - Je bent voorzitter van het multidisciplinair overleg. De span of controle ligt tussen de 5 en 15 fte. - Je ziet toe op de werkzaamheden van de medewerkers en coacht hen binnen de behandelsetting. - Je resultaatgebieden zijn uitvoering van behandelplannen, coördineren en continuïteit van het zorgproces, deskundigheidsbevordering en doelmatige/effectieve inzet van personeel. - Je bewaakt de afgesproken productieresultaten en ziet toe op de juiste kwalitatieve en kwantitatieve teamprestatie. - Je levert een bijdrage aan het vormgeven van het toekomstige (zorg)beleid van het organisatieonderdeel.
  Publicatiedatum: 25-11-2015
  Plaats: Regio Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: HBO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Verpleegkundigen (Niveau 5), Team Outreachende Zorg te Spijkenisse
  Als Verpleegkundige (Niveau 5) bestaan je werkzaamheden uit: - Je functioneert zowel zelfstandig als in teamverband in diverse begeleidingssituaties. - Je levert een bijdrage aan de uitvoering en evaluatie van programma's, groepsactiviteiten, behandel- en zorgplannen. - Je rapporteert en interpreteert de observaties en brengt deze in het multidisciplinair overleg. Samen met het team ben je een deel van de tijd  betrokken bij de intake. - Door jouw werkhouding, die gekenmerkt wordt door enthousiasme en flexibiliteit, ben je in staat een professionele bijdrage te leveren aan een goed behandelklimaat en kan je de cliënt empoweren richting herstel.
  Publicatiedatum: 25-11-2015
  Plaats: Spijkenisse
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: HBO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Verslavingsarts voor het Team de LooDDs
  Als Verslavingsarts maak je onderdeel uit van een multidisciplinair team en werkt onder andere nauw samen een GZ psycholoog, Verslavingsarts en een Psychiater. Je gaat aan de slag met psychiatrie, verslaving en somatiek, maar daarnaast zal je ook bezig zijn met complexe sociale problematiek. Er wordt verwacht dat je zelfstandig somatische klachten en psychiatrische klachten kunt beoordelen en inschatten waar aanvullend medische diagnostiek/behandeling voor nodig is Daarnaast voer je frequent overleg met verwijzers, betrokken behandelaren en familie. Als Verslavingsarts draai je mee in de voorwacht diensten binnen Delta. Het klinische werk binnen deze dubbeldiagnose afdeling vormt een goede basis voor verdere specialisatie in de huisartsgeneeskunde, verslavingszorg en/of psychiatrie.
  Publicatiedatum: 25-11-2015
  Plaats: Poortugaal
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: WO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Verzorgende IG (MBO III) voor Kliniek Charloisse Lagedijk
  Als Verzorgende IG (MBO III) bestaan je werkzaamheden uit: •Ondersteunen van cliënten bij ADL en huishoudelijke activiteiten. •Ondersteunen van de verpleegkundigen bij de uitvoering van werkzaamheden.
  Publicatiedatum: 25-11-2015
  Plaats: Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • BOUMAN GGZ - Verpleegkundigen voor de Flexpool
  Hou jij van afwisselend werk en ben jij op zoek naar een flexibel in te delen baan? Dan is werken in de flexpool bij Antes wellicht iets voor jou! Dit ga je doen Met meer dan 50 locaties kan je als Flexwerker op diverse afdelingen en locaties inzet worden. Wij bieden je de kans om je te profileren binnen onze organisatie en de kans om ervaringen op te doen met onze doelgroepen. Van licht psychische klachten tot ernstige psychiatrische aandoeningen en verslavingspsychiatrie, Antes is op alle gebieden gespecialiseerd. Zo kan het zijn dat je de ene dag werkt op een beschermde woonvorm en de volgende dag in een kliniek. Op de meeste locaties wordt er gewerkt in 24-uurs diensten. Hierdoor kan je ingezet worden in dag-, late- en nachtdiensten.
  Publicatiedatum: 25-11-2015
  Plaats: regio Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: HBO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Verzorgende IG (MBO III) voor de Flexpool
  Hou jij van afwisselend werk en ben jij zoek naar een flexibel in te delen baan? Dan is werken in de flexpool wellicht iets voor jou! Dit ga je doen Als Flexmedewerker Verzorgende IG (MBO III) kan je op alle afdelingen en locaties worden ingezet. Zo kan het zijn dat je de ene dag werkt op een beschermde woonvorm en de volgende dag in een klinische setting. Dit maak je werkzaamheden erg divers. Op de meeste locaties wordt er gewerkt in 24 uurs diensten. Hierdoor kan je ingezet worden in dag-, late- en nachtdiensten en ben je 2 keer per maand in het weekend beschikbaar. Je gaat cliënten ondersteunen bij ADL en huishoudelijke activiteiten en je ondersteunt de verpleegkundigen bij de uitvoering van werkzaamheden.
  Publicatiedatum: 18-11-2015
  Plaats: Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Klinisch Psycholoog voor de Polikliniek Pieter de Hoochweg
  Als Klinisch Psycholoog op de Polikliniek ben je naast de verantwoordelijkheid voor de individuele behandelingen ook als Hoofdbehandelaar betrokken bij de multidisciplinaire patiëntbesprekingen. Je neemt als voorzitter deel aan het Onderzoek & Behandelvoorstel wat iedere patiënt voor start behandeling krijgt aangeboden. Daarnaast begeleid je GZ-Psychologen in opleiding en werkt mee aan mogelijkheid om ook Klinisch Psychologen op deze locatie een opleidingsplek te bieden.
  Publicatiedatum: 10-11-2015
  Plaats: Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: WO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Psychiater voor onze locaties MFC Spijkenisse en Rotterdam Zuid
  Als Psychiater ben je  als hoofdbehandelaar (medisch) verantwoordelijk voor de behandeling van de cliënten binnen jouw  afdeling en voor je eigen caseload. Het werken in teamverband is daarbij belangrijk. Je kennis en vaardigheden zijn vooral gericht op psychotrauma en persoonlijkheidsstoornissen. Je werkt samen met andere disciplines , zoals de KP of GZ-Psycholoog, Verpleegkundige Specialist GGZ, Verpleegkundigen en GZ-Agogisch Werkers. -
  Publicatiedatum: 10-11-2015
  Plaats: Spijkenisse en Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: WO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Psychiater voor onze FACT Teams
  Als Psychiater ben je de Hoofdbehandelaar binnen een FACT Team waarbij je verantwoordelijk bent voor een eigen caseload. De hoofdbehandelaar is inhoudelijk regisseur van de behandelplannen binnen het team. Je werkt samen met andere disciplines, zoals de KP of GZ-Psycholoog, Verpleegkundige Specialist GGZ, Verpleegkundigen en GZ-Agogisch Werkers. We hebben een team-overstijgend behandelcentrum. We vragen je hier een actieve bijdrage aan. Als Psychiater heb je kennis van verslavingsziekten, het brede spectrum van comorbide stoornissen en de daarbij passende behandelinterventies zoals traumabehandelingen, behandelingen van patiënten met persoonlijkheidsstoornissen, bij patiënten met psychotische en stemmingsstoornissen. We verwachten eigen initiatief voor verbeteringen en innovatie voor deze moeilijke doelgroep. Je krijgt de gelegenheid om je eigen stempel te drukken op de uitvoeringspraktijk van onze FACT-teams.
  Publicatiedatum: 10-11-2015
  Plaats: Regio Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: WO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Manager Behandelzaken voor de directie Poortugaal
  Als Manager Behandelzaken (Klinisch Psycholoog of Psychiater) ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van een clusteronderdeel, met de focus op de zorginhoud van de afdeling. Samen met de Manager Bedrijfsvoering ben je duaal verantwoordelijk voor de totale aansturing van dit onderdeel. Je legt resultaat verantwoording af aan de beleidspsychiater ten aanzien van de doeltreffende en doelmatige organisatie van zorg/behandeling en de gerealiseerde doelstelling(en) op gebied van realisatie van zorgbeleid, personeel, productie, middelen en organisatie. De span of controle ligt tussen de 70 en 100 fte.
  Publicatiedatum: 10-11-2015
  Plaats: Poortugaal
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: WO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • DELTA - Klinisch Psycholoog voor het Cluster Poortugaal
  Je wordt geacht een proactieve rol op je te nemen in het diagnosticeren en behandelen van mensen met complexe neuropsychologische/neuro psychiatrische problematiek bij diverse doelgroepen binnen deze directie (o.a. langdurig vervolgbehandeling volwassenen en ouderen, LVG populatie, FACT teams, dubbele diagnose verslaving en psychiatrie). Daarnaast zal je de rol van werkbegeleider gaan vervullen voor de GZ-psycholoog i.o.t. Klinisch Neuropsycholoog (GIOS KNP), supervisie bieden aan de zittende GZ-Psychologen en daar waar dat aan de orde is participeren in toegepast wetenschappelijk onderzoek. Er wordt verwacht dat de Klinisch Neuropsycholoog een verbinding legt tussen de klinische praktijk en de wetenschap. Eveneens zal je een rol gaan vervullen als waarnemend praktijkopleider voor de KNP-opleiding binnen Antes.
  Publicatiedatum: 10-11-2015
  Plaats: Poortugaal
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: WO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Manager Bedrijfsvoering voor ons jongerenmerk YOUZ
  Als Manager Bedrijfsvoering ben je resultaatverantwoordelijk voor de productie, kwaliteit van de zorg, de ontwikkeling, de (financiële) bedrijfsvoering en het beheer van het cluster. Vanuit een duidelijke visie weet je het cluster te ontwikkelen tot een flexibele organisatie met een kwalitatief goed zorgaanbod tegen een concurrerende prijs in een sterk veranderende markt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en doen uitvoeren van het tactisch en strategisch beleid van het cluster, en vertaalt dit naar concrete kaders voor de hoofden binnen je cluster. De Manager Bedrijfsvoering levert, door een goede samenwerking met de directie, een sterke bijdrage aan de ontwikkeling van de gehele organisatie. Je bent onder andere verantwoordelijk voor: - Adequate sturing op de productie voor zowel de korte termijn (binnen het lopende jaar) als ook op de handhaving en uitbreiding van de productie voor de komende jaren (middellange termijn). - Het maken van jaarplannen en sturing op budgetten.   - De juiste formatie van personeel (kwantitatief en kwalitatief). - Het toepassen van regelingen en procedures waaronder jaar- en beoordelingsgesprekken met personeelsleden. - Het ziekteverzuimbeleid. - Het handhaven van een organisatie waarin continue aandacht is voor onderwerpen als kwaliteit (HKZ), Arbo en veiligheid, waarbij geconstateerde situaties welke niet aan regelgeving voldoen, actief worden opgelost. - Mede sturing geven aan de verdere ontwikkelingen.
  Publicatiedatum: 04-11-2015
  Plaats: Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: WO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • GZ-Agogisch Werker (MBO) voor de Flexpool.
  Hou jij van afwisselend werk en ben jij op zoek naar een flexibel in te delen baan? Dan is werken in de flexpool bij Bouman GGZ wellicht iets voor jou! Dit ga je doen Als Flexmedewerker kan je op alle afdelingen en locaties worden ingezet. Zo kan het zijn dat je de ene dag werkt op een beschermde woonvorm en de volgende dag in een klinische setting. Dit maakt je werkzaamheden erg divers. Op de meeste locaties wordt er gewerkt in 24-uurs diensten. Hierdoor kan je ingezet worden in dag-, late- en nachtdiensten. Werken in de flexpool is een mooie manier om onze organisatie te leren kennen en veel diverse werkervaring op te doen.
  Publicatiedatum: 23-10-2015
  Plaats: Regio Rotterdam
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
 • Groepsleider (MBO) voor de Forensische Verslavingskliniek
  Als Groepsleider (MBO) bestaan je werkzaamheden uit: - Het leggen van contacten  met de (specifieke) doelgroep. - Het begeleiden van dag- en avond- en nachtbesteding door middel van begeleiding van (groeps)activiteiten om gedragsverandering van cliënten/patiënten te bewerkstelligen afhankelijk van indicatie en diagnostiek. - Het assisteren bij individuele- en/of groepsgewijze behandeling.
  Publicatiedatum: 21-10-2015
  Plaats: Poortugaal
  Naam: BoumanGGZ
  Niveau: MBO
  Dienstverband:
  Bepaalde tijd
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence