Zorg-Vacatures gezocht?

Op zoek naar vacatures uit de gezondheidszorg? Dan bent u bij vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl aan het juiste adres. ZorgdienstenOnline.nl is de snelst groeiende vacaturebank, met vacatures door heel Nederland. In onderstaand vacatureoverzicht vindt u alle actuele zorgvacatures. Of het nu gaat om vacatures in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of jeugdzorg, op vacaturebank ZorgdienstenOnline.nl vindt u altijd een baan die bij u past.

Zit er op dit moment geen passende baan voor u tussen? Plaats dan gratis uw CV Online en wordt direct gevonden door uw toekomstige werkgever. 

Uitgebreid zoeken


Vacatures in de zorg

0-13 (totaal 1689 vacatures gevonden)

 • Omschrijving vacature
  Toelichting
 • Verpleegkundige, Rotterdam
  We zijn op zoek naar een verpleegkundige met ruime ervaring in de wijkverpleging. Het gaat om een dienstverband van 28 uur per week waarbij dag- , avond- en weekenddiensten worden gedraaid. Je bent in staat om te improviseren en weet ook uw grenzen te bewaken. Verder bent u bekwaam in alle relevante verpleegtechnische handelingen die voorkomen in de wijk. Je houdt van aanpakken en je hebt een positieve klantgerichte instelling.
  Plaats: Rotterdam-Rijnmond
  Naam: Zorgwerk
  Dienstverband:
  25 tot 32 uur
 • Wijkverpleegkundige

  Zelfsturende wijkteams zijn de toekomst in de thuiszorg en ook bij deze opdrachtgever worden deze teams ingezet om de zorg te verlenen bij de cliënten in de eigen thuissituatie. Als wijkverpleegkundige ben je de spil in dit team en zorg je er voor dat jij de regierol oppakt om de zorg goed te laten verlopen. Als wijkverpleegkundige ben je de schakel tussen je collega's in het team, de cliënten en andere zorginstellingen zoals huisartsen. Je coördineert het hele zorgproces van de cliënten en zorgt er voor dat protocollen, werkmethodes en de kwaliteit van zorg op pijl gehouden worden. De vacature wijkverpleegkundige is een afwisselende functie waarin al je competenties die je hebt opgedaan in de opleiding HBO-V worden aangesproken. De opdrachtgever zit midden in het proces om deze werkwijze te implementeren in de organisatie, initiatieven en ideeën om het proces beter te laten verlopen worden dan ook zeker gewaardeerd.

  Publicatiedatum: 0000-00-00
  Naam: samenindezorg
 • CSA-medewerker

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CSA-medewerker.

  Wil jij als CSA medewerker aan de slag in het ziekenhuis?

  Reageer dan snel!

  Als CSA-medewerker ben je ervoor verantwoordelijk dat alle medische hulpmiddelen worden vervoerd van de operatiekamer naar de CSA. Op de CSA reinig, desinfecteer en steriliseer je de medische hulpmiddelen. Daarnaast controleer je voorraad en verpakkingen op de afdelingen. Dit alles gebeurd aan de hand van voorschriften en protocollen.

  Naam: Daan BV
 • ZZP verzorgende IG


  Als ZZP'er kom je te werken in de wijkzorg van Amsterdam. Je draait mee met het rooster van de thuiszorg organisatie en werkt gemiddeld 6 uur per dag mee in de wijk. Aan de hand van routes bezoek je, jou toegewezen cliënten en lever je hoogstaande zorg bij de cliënten thuis. Het uitgangspunt van je werk is wel altijd dat je de cliënt zoveel mogelijk zelf laat doen, zodat zij zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Je weet als professionele ZZP verzorgende IG precies wanneer je welke actie moet ondernemen om de cliënt een zo goed mogelijk zorg te verlenen.

   

  Publicatiedatum: 0000-00-00
  Naam: samenindezorg
 • Verzorgende (tijdelijk)


  Het betreft een tijdelijke functie vanaf mei 2014 voor 4 maanden waarin het belangrijk is dat je op korte termijn kan beginnen (begin mei 2014) en je voor de komende maanden 24 uur / 3 dagen per week beschikbaar bent.

  Na een werkoverleg met je team ga je de wijk in om de bewoners thuis zo goed mogelijk te verzorgen. Je bent werkzaam in de wijk en je loopt een vaste route. Je bent verantwoordelijk voor de zorg van de toegewezen bewoners in hun eigen omgeving en weet wat er van je wordt verwacht als ziekenverzorgende. Het uitgangspunt van je werk is wel altijd dat je de cliënt zoveel mogelijk zelf laat doen, zodat zij zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. De zelfstandigheid en vrijheid die je vindt in de vacature wijkziekenverzorgende maakt dat je zelf veel dingen kunt bepalen. Je weet precies wanneer je welke actie moet ondernemen om de cliënt een zo goed mogelijk zorg te verlenen.

   

  Publicatiedatum: 0000-00-00
  Naam: samenindezorg
 • Verzorgende (IG) of helpende plus in Goes (24)
  Ben jij verzorgende (IG) of helpende plus? Reageer dan op de vacature van verzorgende voor groepswoning 4.11 in Ter Valcke. Woning 4.11 is een groepswoning voor 6 PG cliënten, welke geschakeld is met woning 4.10, waar je ook ingezet kan worden. Het betreft een vacature voor 24 uur per week. Je bent inzetbaar voor alle diensten, met uitzondering van nachtdiensten.

  Kerntaken:
  * Je begeleidt en ondersteunt de cliënten in de regie van hun eigen leven. De uitvoering hiervan vindt plaats op basis van het individuele plan voor de zorg- en dienstverlening.
  * Je draagt zorg voor de realisatie van hun (zorg) vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Indien nodig zoek je samen met collega´s naar (nieuwe) mogelijkheden.
  * Je hebt contacten met cliënten, hun familie of relaties en collega's.

  Ter Valcke is een centrum voor zorg en revalidatie en heeft een breed zorgaanbod voor zowel somatische als psychogeriatrische cliënten. We werken intramuraal én extramuraal en leveren maatwerk gericht op de specifieke hulpvraag van de cliënt.
  Plaats: Goes
  Naam: SVRZ
 • Verzorgende niveau 3

  Verzorgende niveau 3

  Contracturen zijn bespreekbaar

  Waar
  Surplus Extramurale Zorg
  verricht zijn werkzaamheden in Zevenbergen en het kerkdorp Langeweg. Zij biedt zorg afgestemd op de individuele zorgbehoefte van cliënten van de aanleunwoningen van woonzorgcentrum De Westhoek en zorgappartementen Zevenbergen. Tevens bied je zorg bij cliënten thuis in de wijk. Daarnaast zijn er teams voor dagverzorging, dagbehandeling en Pluspunt de Donk én Pluspunt Serena in Zevenbergen.

  Functie
  Je biedt volledige zorg afgestemd op de individuele zorgbehoefte van de cliënt voor zowel overdag, ’s avonds als in het weekend. Je levert een bijdrage aan het optimaliseren van het woon/leefklimaat, het stimuleren en/of begeleiden van de zelfredzaamheid en onderhoudt contacten met cliënten en hun familie. Verder is het van belang dat je naast de zorg die je verleent ook aandacht schenkt aan het welzijn van de cliënt en indien nodig adviseert of doorverwijst naar andere mogelijkheden.

  Wij vragen 
  Je bent in het bezit van een diploma ziekenverzorgende of verzorgende niveau 3 (IG). Je bent een echte teamspeler die resultaatgericht samenwerkt en beschikt over goede sociale vaardigheden. Je toont initiatief en bent flexibel, enthousiast en werkt zelfstandig. Je bent flexibel inzetbaar qua werktijden. Wij vinden het belangrijk dat je naast goede zorg, zorgdraagt voor het welzijn van onze cliënten. Voor de extramurale zorg is het belangrijk dat je over een auto beschikt.

  Wij bieden 
  Dienstverband: Contracturen zijn bespreekbaar (ca. 16 tot 24 uur gemiddeld per week).
  Ingangsdatum: 1 juni 2014
  Werktijden: Het rooster wordt ingepland in overleg met leidinggevende.
  Arbeidsvoorwaarden: Arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT
  Salaris: FWG 35, max. € 2.479,71 bruto per maand (fulltime basis) of € 15,90 bruto per uur.

  Zorg jij met ons mee?
  Publicatie: Dit is een herhaalde oproep. Deze vacature is opnieuw extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben voorrang.
  Informatie: Petra Schets, leidinggevende V&V extramurale zorg  (tel. 0168 - 323350)
  Sluitingsdatum: 11 mei 2014
  Sollicitatie: Surplus, afdeling P&O, t.a.v. Petra van Poppel / Jacqueline Malfait
  Referentienummer: 2014/014
  E-mail: werken@surplusgroep.nl
  Adres: Pastoor van Kessellaan 7, 4761 BH Zevenbergen

  Reageer je op een vacature bij een andere divisie van Surplus als waar je op dit moment werkt, realiseer je je dan dat je een nieuw dienstverband krijgt en het huidige zal worden beëindigd. Dit betekent dat je jouw dienstjaren en verlofsaldo niet kunt meenemen.

  Plaats: Noord-Brabant
  Naam: Surplus
 • Jeugdverpleegkundige 0-4 jaar, parttime
  Binnen de vacature jeugdverpleegkundige werk je zelfstandig en vorm je samen met de jeugdarts en assistente JGZ een min of meer zelfsturend team binnen wijk, buurt of gemeente in een consultatiebureau. De jeugdarts heeft de medische eindverantwoordelijkheid. De jeugdverpleegkundige is eindverantwoordelijk voor het begeleiden van de interactie tussen ouder en kind. De assistente JGZ heeft een faciliterende, ondersteunende rol in de zorgverlening.
  Plaats: Zuid-Holland
  Naam: BKV zorg
  Dienstverband:
  parttime
<123456789>
 

Topwerkgevers
Bekijk alle vacatures van Stepstone
Bekijk alle vacatures van zorgwerk
Bekijk alle vacatures van Samenindezorg
Bekijk alle vacatures van Laurens
Bekijk alle vacatures van Florence